Clubul "babelor" FIV-oase 30

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Georgiana, în ce e exprimat amh ul si care sunt limitele lab?
Ca sunt goi unii din foloculi doar la punctie se poate observa.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Brigit, uite acum m-am uitat pe analize.
Deci, in august 2011, AMH a fost 2,08 ng/ml, asta dupa FIV.
Anul asta 2,23 ng/ml.
PK nu a zis ca au fost goi foliculii, ci doar ca am ovulat mai repede.
Am trecut prin experienta unei punctii oarbe.

Pup.

Mergi la inceput

La multi ani Georgiana, tot ce iti doresti sa se implineasca repede!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Georgiana, e ciudat cu punctia oarba la amh asa ok.
Sper ca de data aceasta totul sa mearga perfect!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

la multi ani, sarbatoritelor/tilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Fetelor eu am o MARE dilema:DR ALBU ia pus acelasi diagnostic,unei fete care a facut odata cu mine fiv-ul ..... :adenomioza.....tipa a avut 9 foliculi recoltati .........in ziua a doua a avut doar unul bun .......i la transferat pe ala ...bineintele fiv nereusit ,si acum cind a fost sa vb cu el ,ia zis ca are adenomioza .....ce este ciudat la ea este ca endometrul i sa dublat in perioada fertila ....in rest ea nu are nimic ,si de aici ia pus acest diagnostic .......a ramas pafffffffff pt ca la ea defapt pina sa faca fiv-ul stia ca sotul este marea problema .......acum a aparut si asta !!!!!!!!!Eu nu stiu ce sa mai cred ......!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Numa' una sa va spun ... apropo de conservatorismul lui PK... Am mers azi ca o floare ca un crin la punctie, iar dupa ... ma asteptam sa-mi dea clasicul tratament de sustinere cu utrogestan 3x2 ... dar ... SURPRIZA ... ziua cu ER Ovitrelle 1/3 ... apoi de a doua zi ... 200 mg Utrogestan dimi, 80 mg Crinone seara, 2,5 mg Bromocriptin seara ... plus clasicele Doxicilina si Metypred 4 zile...

Ei, ce parere aveti?

Va pup ... azi avem movie night (&day)

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

buna seara dragele mele!
Brigit, multumesc de urari.
brigit, punctie oarba am avut la primul FIV, cand i-am zis dr ca nu trebuie sa fac diphereline, ca eu ovulez mai greu, imi cunosteam organismul.
La al doilea FIV, la acelasi dr, mi-a scos diphereline de tot si am facut stimulare numai cu puregon, 250 de UI si mi-a scos 6 oua, din care numai trei s-au fertilizat cu ICSI si mi-a facut ET cu trei embrioni, dar de ziua a doua, cred (punctie vineri si ET duminica).
la primele doua FIV-uri, adica 2007-2008, la interval de 6 louni, nu am facut AMH-ul.
Dupa toate astea, schimbat regimul de mancare, de viata, slabit 16 kile si strans banuti, dupa care via Ungaria.
De aia am zis, ca am ramas surprinsa de ceea ce a zis PK, ca am ovulat mai repede, nu ca ar fi fost foliculii goi.
Am zis ca acum cand merg, il intreb care e diferenta.
Azi mi-a trimis si reteta ptr menopur si gonal, dar nu mi-a scris clomiphene. Oare pot sa il iau fara reteta?

Cris, mie anul trecut, dupa punctie, mi-a dat PK sa iau doxaciclina pana la ET si o jumatate de Ovitrelle dupa ET, seara, plus utrogestanul de rigoare dupa ET si metypred pana la test.
Iti tin pumnii sa fie bine de data asta.

Va pup si o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

cris,nicio parere...ca eu am avut asa ceva la Fiv-urile cu PK.
in afara de bromocriptin am primit tot ce ai primit tu si in plus.
vad ca in ultimul timp s-a "imprietenit" cu Crinonele...cand am inceput eu aventura cu el...nu era fan Crinone....ulterior l-a acceptat.
bafta multa pe mai departe.

seara buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

la multi ani!!!celor ce-si serbeaza onomastica astazi.

Mergi la inceput