Clubul "babelor" FIV-oase 30

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Pup fete cucuiete ...

Noi ne-am plimbat azi pe malul Dunarii ... am fost la o biserica romaneasca ... apoi la Sf. Stefan ... iar mai spre seara ne-am plimbat vreo 2 ore prin Ikea Am avut o zi linistita si plina de soare

irilac, eu sunt la Buda ... daca pot sa ajut in vreun fel cu crinonele, da un PM!

aadina, Doamne ajuta sa creasca frumos beta-ul tau ... si sa duci sarcina cu bine pana la capat!

jaguarule, ce mai faci? Ai fost la lalele au ba? Puuup

Lara, intr-adevar din cauza hiperstimularii de la Cj sunt asa ... mai stresata/precauta ... La FIVul anterior nu s-a prea stresat PK pt ca am facut stimulare cu Gonal si nu prea am avut foliculasi. Acum cand a vazut ca sunt mai multicei, a devenit si el mai precaut (deoarece si la Cj facusem tratament cu Menopur, combinat cu Dipherelin) ... Momentan nici eu nu ma simt rau ... Dar n-as vrea sa mai repet ever ce am patit la Cj ... La blasto chiar nu visez, sincer ... Am facut 3 FIVuri si am avut de fiecare data 3 embrioni de Z3, niciodata de calitate A ... asa ca ... sa fie niste embrionasi de Z3 de calitate buna si eu sunt super extra mega multumita

Sa va spun ceva haios ... Azi, in timp ce ne plimbm pe malul Dunarii ... si-mi sufla vantul pleata ... zice al meu ... "Imi amintesti de cineva dintr-un film" ... eu, repede "De cine, de cine?" ... El, foarte incantat "De Johnny Depp, din filmul Turistul" ... Daca n-am ras ... mult si bine Adevaru-i ca m-am tuns recent ... asa mai pana in dreptul barbiei ... si dupa ce ma burzuleste vantul, cam asa arat cum a zis el ... doar ca eu ma asteptam la un personaj mai ... feminin!

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!
La multi ani tuturor ce poarta numele Sf Gheorghe, multa sanatate si impliniri!!!!!!!!!
Aadina felicitari! multa sanatate va doresc!
Ohoo dar mi-a luat ceva timp sa citesc din urma ce imi mai place! sper ca v-ati simtit bine in weekend. Am vazut ca ati vb despre adoptie, donare si a fi sau a nu fi rasist, pai eu la capitolul adoptie si donare daca asa ar fi ultima sansa sa devin mamica as accepta fara nici un fel de indoiala, intradevar cu adoptia este un pic mai dificil avand in vedere ca in familia sotului ar privi copilul ca pe un intrus, am pus acesta problema si soacra mi-a sarit in cap, pai ce eu ma iau dupa ea........sa isi vada de viata ei si sa ma lase in pace ca doar traiesc cu fisu nu cu ei!! (in rest sunt super de treaba, dar cred ca mai au si ei treburi dinastea cu aratura).... cu rromi nu am nici un fel de treaba, ca fiecare etie au partile lor bune cat si rele, cel mai mult admir la ei ca sunt "unul pentru toti si toti pentru unul" ceea ce la noi nu prea ai sa vezi asa ceva, oricum cred ca cel mai important este sa incercam cu totii sa ne obisnuim unii cu altii cu bune si rele.

Va si sa aveti o saptamana minunata!

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Bonjour si de la mine,
Am avut si noi un wee linistit insa de azi intru in actiune!
3 barbati in plus in casa (musafiri pana joi)
Maine plec la Marseille pt trombo, joi plecam la Paris pana luni, apoi vineri la Nice si duminica Bucharest!
Sper sa reusesc sa vad cateva fete de aici pe durata sederii in tara! Mi ar face mare placere!
In rest toate bune, astept vara si caldura !
Mai fetelor aici rromii sunt vazuti ca un "merde" adevarul ca si fac multe tampenii! la TV numai de ei se vb ! Dar am norocul sa nu am asa ceva in zona doar la sensul giratoriu in Avignon unde sar pe masina sa ti curete parbrizul! Sa nu va zic cand dau cu ochii de placuta de inmatriculare a masinii ,sunt victima! dar tin geamurile inchise si ma fac ca ploua!
In rest nu am treaba cu nimeni , avem amici si arabi si din Madacascar, sunt super ok, eu nu am simtit vreun miros la ei , sunt super curati!
Cu adoptia sunt deacord eu, insa al meu nu prea, poate motivul e ca al meu are copii din prima casnicie! adevarul e ca nici nu prea am discutat subiectul !
babutele vorbarete!
o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Servus fetele!
Am si eu o intrebare, de fapt, doua, poate ma puteti ajuta.
Am primit azi pe mail de la PK schema de tratament, schimbata fata de FIV-ul de anul trecut.
Mi-a dat Clomiphene citrate. E acelasi lucru cu clomid sau clostybelgit?
La menopur mi-a scris 2amp., sa inteleg ca e vb de doua fiole de 75 UI?
L-am rugat sa imi trimita si pe mail o reteta, ca sa le pot lua.

Aadina, felicitari si bafta multa in continuare!

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Espe spune:

Eu am 2 cutii intacte luate acum 2 luni de la Budapesta. daca mai ai nevoie... in Bucuresti sunt cutiile.

24+

Citat:
citat din mesajul lui irilac31

Saluatre fete cucuiete
Ma puteti ajuta cu o info...daca mai stie careva cat costa o cutie de crinone de 15 doze in Ungaria? Oare pot comanda la farmacia Deli si sa mi le trimita acasa?
Mai am doar 1 cutie si deja ma agit ca nu stiu cum sa fac rost de el
O zi superba sa aveti

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Georgiana, da clomid sau closty tb sa iei.
Stiu schema ca am avut-o si eu.
Cat ai amh ?

Mie mi-a trimis retete si prin posta, e f dragut.

Cris, ai povestit f fain faza cu sotul tau, mi-am si imaginat. Succes (uri)

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Brigit, anul asta AMh mi-a iesit 2,54, iar anul trecut inainte de FIV am avut 1,47. La mine e pb cu varsta, 40 de ani si 3 luni.
Nu inteleg cum de a crescut.
Anul trecut, la FIV, am avut tratament numai cu menopur, 3 amp/zi, spe finele tratamentului cate 4.
Aveam per total 7 foliculi, buni.
La punctie mi-a extras numai 2 oua, din care numai unul s-a fertilizat, si ala mi l-a pus, a fost 8A, deci destul de bun ptr ziua a treia, dar nu s-a prins.
PK ma tot intreba daca am facut ovitrellul la ora la acre a zis el. Normal ca am facut la cat a zis el.
Singura chestie pe care nu am inteles-o, dar am sa intreb cand ajung la el, daca ceilalti au fost goi, pentru ca el a zis ca am ovulat mai repede decat se astepta.
In dimineata punctiei erau toti foliculii frumosi acolo.
Nu pot intelege ce s-a intamplat.

Pup fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Aadina Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Georgiana, ai repetat AMH-ul la acelasi laborator ca si prima data?!

Mergi la inceput

Da, la acelasi laborator. Aproape aceeasi valoare mi-a iesit si in august anul trecut, dupa FIV, cand m-a pus PK sa imi refac analizele.

Pup.

Mergi la inceput