Clubul "babelor" FIV-oase 30

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Georgiana, poti cumpara fara reteta closty

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

hello
eu acum am intrat, convinsa ca o sa gasesc ceva istorioare simpatice si pline de zvac, despre experientele fetelor la Polisano..
sami, qiao, lyly, cum a fost la dr. Strohmer?
lyly, te-ai dus pana la urma?
georgiana, eu n-am intampinat ever, vreo difilcultate in a cumpara meds de fiv, fie ca a fost vb de gonal, clexane, ovitrelle, etc., in RO, bineinteles (farmaciile Sensiblu sau Helpnet), de ce va cramponati de retete?
Cris, nimic special bromcriptin este pt a evita hiperstimularea..crinone, eu am avut mereu, incepand inca de la primul fiv..la un fet (parca), am incercat doar cu utro pentru a putea face comparatia valorii de prg, vs crinone simplu, sau crinone+utro..mult mai important, cate oo ai avut??? ce-a zis, mergeti la blasto?
seara faina va doresc

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

hristos a inviat! mi-au taiat netul si sunt pe dinafara.
citii doar capitolul asta, asadar:
1. aadina, tinem pumnii!
2. aristica, sa vii closca!
3. samira, pupez fata.
4. balanta, cand i-am zis husbandului sa puna patul pe caramizi la extremitatea unde stateam cu picioarele, ca tre sa stau cazuta in cap, a zis ca sunt cel putin dilie. a sunat-o pe d-na dr sa vada daca e adevarat. abia atunci m-a crezut. tin minte ca dupa cerclaj am intrebat-o pe dr daca pot merge in parc jumatate de ora/zi, la care drita, extrem de mirata de tupeul meu: ce sa faci? te duci acas si faci un singur lucru:GAURA IN PAT. ceea ce am si fct, pana camd a fost nevoie sa schimbam salteaua. am luat una dormeo, excelenta. te imbratisez si iti fac galerie. eu iesem 1 minut/sapt in balcon si ziceam: copii, aceasta este societatea, acu hai la loc in pat. inca 1 minut faceam baie pe cap. ca dusul zilnic dura mult mai putin. iar la pipi mergeam la intrevale fix, in functie de care beam apa. ca deh, cand ai timp si stii pana si orarul avioanelor care trec prin dreptul ferestrei... te pup pe burtoaie!
5. brunadria, sa nu care cumva sa nu ma kemi sa te vaz la oki.
cris, o floriciea si de la peftea!
lara, dar de ce sa skimbi poza? forumul e o lume virtuala, iar pe de alta parte privitorii fac tablourile!
anaasta, zi de unde iau germinator si cat costa? cu totul.
o primavara frumoasa sa avem in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

'Neata, sa aveti o zi frumoasa!

Adina, sfatul meu e sa iti iei unul simplu, unul la care sa clatesti tu semintele. Cele automate recircula aceeasi apa ceea ce nu e ok absolut deloc. Eu mi-am luat unul simplu de tot de aici, e mic, dar pentru mine fiind suficient deocamdata, avand in vedere ca sotul meu e mai mult plecat http://www.paradisulverde.com/Magazin-On-line/Altele/Aparatura/GERMINATOR-4-VASE-PLASTIC.html

Acum am vazut unul mai mare aici http://www.beorganic.ro/products/GEO-Germinator-din-Plastic.html , dar parca asta e si mai ok (fiind din teracota pastreaza umiditatea mai bine, plus ca arata foarte bine ) http://www.rawveganmall.ro/germintor-manual-teracota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

buna dimi

cris, azi deja ai bebici
sami, maine pleci cu noaptea-n cap, asa ca, eu zic de pe acuma, safe flight si sa imbini utilul cu placutul daca nu uiti, pls un big hug la ari from my side, ma gandesc la ea si tin pumnii; sunt sigura ca decurge totul foarte bine..
sabi, ana, girls, o zi faina tare..

to be continued..

Mergi la inceput

Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Fetele, am vesti bune, am vazut inimioarele totul e bine ! Doamne ajuta si in continuare !

Mergi la inceput

Yey, Ralu !!! Doamne ajuta sa fie totul ok pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralu_mv

Fetele, am vesti bune, am vazut inimioarele totul e bine ! Doamne ajuta si in continuare !

Felicitari draga mea, sarcina usoara pana la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Felicitari Ralu pt inimioare.
Parca tu spuneai ca ai avut niste sangerari saptamana trecuta. S-au oprit?

Mergi la inceput