Clubul "babelor" FIV-oase 30
Raspunsuri - Pagina 11
Brigit spune:
Felicitari Ralu!
Sarcina usoara si la termen!!!!
Adina, cum esti, mai ai spotting
Adina, la tine colul se deschisese inainte de cerclaj?
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Ralu_mv spune:
Multumesc
Aadina, da, eu am avut doua episoade din astea, primul, pe la 11, 12 zile de la punctie, am oprit aspirina (100mg) si in cateva zile s-au oprit, apoi cu procese de constiinta am reluat aspirina, una pe sapt, doar ca sapt trecuta am luat-o la 6 zile, si a2a zi dupa ce am fost la baie, am avut iar spotting - rosu diluat si crampe usoare ...si in ziua aceea am mers vreo 400km cu masina ... M-a tinut chestia asta pana duminica, vreo 5 zile, dar erau mai mult maroneli pe final. La mine eu cred ca a fost de la aspirina, ca eu am mai avut peripetii cu ea ...
Sper din tot sufeltul sa fie bine micul tau luptator lipicios !
aadina spune:
Brigit, sangerarile nu s-au oprit,ieri beta a crescut de la 160 la 304, dar a scazut din nou progesteronul.
Fetelor cum a fost intalnirea cu Strohmer? Eu am anulat-o, sper sa nu fie nevoie sa-l caut din nou.
miky82 spune:
Ralu felicitari pentru inimioare!!!! iti doresc o sarcina usoara si fara probleme!
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
lyly_mar spune:
hello fetele,
d,m-am dus pan la urma...
i-am dat un rezumat in engleza cu ce am facut..ca i-am zis ca mai greu cu vorbitu' in engleza...i-am aratat analizele hormonale de pe ultimele 6 luni, inclusiv luna asta..care sunt de donsoara cd nu fac fiv.
Sfatul lui:
-sa incerc sa fac fiv cu oo proprii,dar sanse mici de reusita
-cu ovodonate ,sanse mari 60-70%,mi-a recomandat clinica remelda-dr vesela,ca l-am intrebat eu de cehi-brno si a zis ca eu ok. Si de reprofit a zis ca e ok,dar el ii stie pe cei de la remelda.
Fetele de la ovodonate nu prea zic nimic de acesta clinica ,remelda.
A durat cam 10-15 minute consultatia...ca dc i-am dat rezumatul a mers repede ... si a fost gratis!!
M-am intalnit si cu qioa si ei i-a zis la fel.Pe sami nu am prins-o ca eu am ajuns la 5 si ea a avut la 4 consultatia.
Parere personala,mi s-a parut mai cald decat PK.
fetele
anaasta spune:
Lara, tocmai am citit ca Giuliana & Bill asteapta un copil via o mama surogat. Unul din cei doi embrioni congelati inainte de tratamentul ei pentru cancer s-a prins.
Brigit spune:
Lyly , remelda sau repromeda ? Ca la noi ai întrebat de repromeda.
Eu am scris la f multe clinici, repromeda inclusiv. Ceva din comunicarea cu ei nu mi-a placut, nu au ramas pe short list.
E greu daca nu poti comunica în engleza, alta limba iti e la indemana? Cehii vb germana mai abitir ca engleza.
Eu pe short list am avut doar 2 clinici în final. Reprofit brno si gennet praga. Acum desigur dr S stie un medic de la clinica x, dar tu tb sa iti faci clasamentul fct de rezultatele lor, modul în care comunici cu ei si de feelingul personal, care e ffff important.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Brigit spune:
Sami stiu ca se astepta la o discutie mai ampla cu dr S. Stiu ca scrisese 2 ore. Sunt curioasa ce povesteste.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
adrianaady spune:
Buna fetelor
Am si eu o mica nelamurire: stiti cumva daca pot face o radiografie dentara in luna asta premargatoare fivului?
Multumesc
Brigit spune:
Ady, fara pb.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT