Clubul "babelor" FIV-oase 30

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

brigit, scuze...varsta..de repromeda e vorba...eee ma inteleg cu dr in engleza,nu vb corect grmatical...dar ma intelege ce spun si inteleg ce zice
ai idee cat costa la repromeda ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ady, eu am citit la un moment dat ca undeva in termen de 4 luni dispar din corp efectele unei radiografii dentare. Eu, sincer, nu as face decat daca este absolut necesar, dar eu sunt cu pitici multi.

Later edit - Mi-am adus aminte ca am facut o data si o radiografie cervicala (stiu ca nu e totuna cu cea dentara, dar efectele sunt tot pe aceeasi linie) si m-a intrebat medicul daca planuim sa facem copii in perioada urmatoare (era ruda cu sotul meu, altii nu au pus intrebari de genul cand am mai facut radiografii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Brigit multumesc
Anaasta si eu am multii pitici dupa cum vezi, de aia si intreb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Acum radiografiile dentare au doza cea mai mic#259; de radiatii.
Daca faci radiografia la unul din centrele noi cu echipamente moderne expunerea e minima.
Ana, stiu ca tu esti pro natura , dar mai bine intri în sarcina cu pb dentare rezolvate, mai ales ca riscurile sunt minime.
Eu mi-am reparat tot tot inainte de fiv si am avut discutua cu medicul meu stoma. Un act medical de calitate necesita o radiografie

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Lyly am gasit mesajul de la coordonatoarea de la repromeda.
Fiv e 5900, nu aveau posibilitatea atunci de a face cu embrioni donati.
Asta era la sf anului trecut. E posibil ca lucrurile sa se mai fi schimbat.
Poti scrie pe adresa support@repromeda.cz, raspunde Lenka, coordonatoarea lor.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Brigit, nu e vorba ca sunt "pro natura",nu sunt absolut deloc absurda. Fac si eu ce trebuie cand trebuie. Doar ca avand in vedere ca anumite lucruri afecteaza calitatea celulelor corpului nostru, mie mi-ar fi frica sa fac inainte cu o luna de FIV o radiografie. As prefera sa repar ce e de reparat fara radiografie sau sa repar cu multa vreme inainte daca e o problema de care sa fi stiut de ceva vreme, sa merg pe un tratament prelungit daca se poate, dar fara radiografie. Am subliniat insa ca doar in cazul in care nu e neaparata necesar. Deci, Ady stie despre ce e vorba exact si se poate sfatui cu stomatologul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Brigit, merci mult
off...dar e mult mai scump fata de reprofit

Citat:
citat din mesajul lui Brigit

Lyly am gasit mesajul de la coordonatoarea de la repromeda.
Fiv e 5900, nu aveau posibilitatea atunci de a face cu embrioni donati.
Asta era la sf anului trecut. E posibil ca lucrurile sa se mai fi schimbat.
Poti scrie pe adresa support@repromeda.cz, raspunde Lenka, coordonatoarea lor.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput

Da, insa sa nu comparam o radiografie dentara de nivel de ratiatie 0.02 rem, f#259;cut#259; cu sort de protectie care acoper#259; sani, ovare, in care radiatiile sunt tintite spre din#355;i cu o radiografie cervicala în care e expus tot corpul.
t

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput

Lyly, pretul la ovodonatie difera f mult fct de clinica, am gasit scoruri cuprinse între 4.000 si 10.000 - cele mai scumpe prin spania, la ceram. Si sunt si clinici care stiam ca sunt mai scumpe de atat dar nu mi-am mai pierdut timpul cu ele.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput

Brigit, nu comparam, am si specificat acest aspect, ca nu le consider la fel. Eu merg insa pe principiul ca daca ceva dauneaza cand sunt insarcinta, imi poate dauna si inainte de a ramane si as face alegerea in functie de cat de absolut necesar ar fi acel lucru pe termen mediu si lung. Poate daca organismul meu ar fi functionat cum trebuie in materie de reproducere, nu mi-as fi batut capul; asa insa, suflu si in iaurt.

Mergi la inceput