Clubul "babelor" FIV-oase 30
Raspunsuri - Pagina 13
Brigit spune:
Ana
Stii cum sunt discutiile astea, toti isi dau cu parerea dar fiecare în parte ramane fidel parerii sale initiale.
Sunt convinsa ca decizia o ia fiecare în fct de informatiile pe care le are la dispo dar si de experienta personala.
Ideea era ca Ady a întrebat daca e sau nu pb cu radiografia dentara, eu i-am raspuns ca nu pt ca chiar am avut duscutia asta cu medicul meu.
Daca e vorba de suflat in iaurt... nici din casa nu trebuie sa mai iesim om timpul Fiv ului si sarcinii.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
samira33 spune:
hello girls.
ce faceti???
scuzati absenta dar nu mai reusesc sa cuprind toata treaba pe care o am asa ca am ajuns sa nu mai deschid laptopul-forumurile de fapt cu zilele.
acum am ajuns acasa sa manac ceva,mai am de mers la banca si apoi gata....ma apuc de bagaj,bibileala personala pentru plecare.
am fost ieri la Strohmer.
cu mana pe inima va spun ca mi-a placut.
mi-a placut din prima mai mult decat PK.
este pe acelasi calapod cu PK dar mai reusit.
nu credeam ca o sa mai intalnesc un medic sa-mi placa la fel de mult ca PK...sa-mi placa mai mult nici nu ma gandeam...ei bine,Strohmer imi place mai mult decat PK.
mi-a parcurs istoricul si verdictul a fost:pacienta RIF fara doar si poate.
recomandarile pentru mine:
-light curettaje in luna premergatoare Fiv-ului urmat de antibiotic si pe perioada stimularii.
-varsta e buna,coordonatele sunt bune.
-FIV cu oua proprii,fara AC,protocol scurt cu Merional.
-corticoterapie de la inceputul stimularii
-heparina-0,4 de la inceputul stimularii-cu mentiunea ca in ziua ET,in ziua dinaintea ET si 2 zile dupa ET sa fac 0,6 in loc de 0,4....apoi sa revin la 0,4.
mi-a zis ca are efecte secundare devastatoare in ficat Clexanele asta-spun asta pentru cele care insista sa primeasca Clexane cu nemiluita chiar si cand nu e necesar.
-progesteronul obisnuit in faza de sustinere.
deja a3a parere in aceeasi directie...si sunt pareri ale unor medici titrati...asadar nu prea mai inteleg decoc atitudinea lui PK.
maine voi avea si cele 2 pareri care mi-au ramas de aflat si urmeaza sa ma gandesc bine de tot si sa fac alegerea norocoasa.
va pup
ps....nici eu nu am platit consultatia.
am stat vreo 25 de minute in cabinet si sub 30 de minute nu iau banii pe consultatie.
foarte,foarte misto Strohmer asta
mari_lolutza spune:
Fetelor, am si eu o mare rugaminte. Pentru cele care ati facut fiv la Giulesti si ati obtinut la punctie un ovocit sau doua, cit ati platit? Sau poate stiti pe altcineva din cercul vostru de cunostinte. Va multumesc din suflet.
Ralu_mv spune:
Mi-a palacut abordarea lui Strohmer, Samira ! Acum cum ai zis si tu, cum parerile lor sunt cam in aceasi directie, ramane doar sa faci alegerea norocoasa ! Eu nu-i stiu pe PK si S, dar si Stormy e super simpatic !
samira33 spune:
ralu,nu stiu cum de nu mi-a venit mai devreme ideea sa consult si alti medici.
probabil eram prea "subjugata" de PK.
ma bucur insa ca am "deschis" ochii si am facut pasul inapoi.
lucrurile se vad mult mai bine de la distanta.
Brigit spune:
Samira, ma bucur fff mult pt tine.
Daca ramane dr S preferatul tau unde anume se desfasoara procedura, în austria?
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Ralu_mv spune:
Da, ai perfecta dreptate, in general in viata daca avem o problema, e mai bine sa dam cativa pasi in spate si sa privim lucrurile de la distanta ... ca se vad multe pe care nu le stiam pana atunci; eu fac deseori asta, ca m-am fript rau cu medicii in ultimii 10 ani, si cand am luat-o de capul meu chiar, am facut mult mai bine decat increderea infinita intr-un doc...care imi adusese numai rele ...
samira33 spune:
brigit,daca va fi Strohmer cu siuranta va fi Viena-la Polisano tine doar consultatii.
MeAlex spune:
Oare, dr. S ar discuta si cu mine un picut, chiar daca nu sunt cu fiv? Eu zic ca sunt un caz destul de interesant.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)