Clubul "babelor" FIV-oase 30
Raspunsuri - Pagina 14
norma36 spune:
Buna Samira,
nu ti-a recomandat medicul si ceva care ajute ficatul in lupta lui cu Clexanele?
16+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18, acum pregnant in 17 saptamani - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
samira33 spune:
mealex,eu cred ca ar discuta cu tine dr.S chiar daca nu esti cu FIV.
dupa ce am facut cunostinta a fost prima intrebare a lui dr.S:
what can I do for you???
dar nu stiu daca mai prinzi programare tura asta.
din ce am observat vine cam la 2 luni in Ro.
norma,nope...nu mi-a zis si nici n-am intrebat.
nu ma pot decide ce haine si incaltari sa iau in bagaj si pe mine.
astept si ciclonul si am constatat ca atunci cand sunt in preajma menstrei nu prea ma ajuta capu'
am scos o groaza de haine si incaltari de prin dulapuri...ma tot probez si nu gasesc ceva care sa ma satisfaca.
MeAlex spune:
Chiar asta vroiam sa intreb Samira, cat costa consultatia.
Daca ai fi stat mai mult de 30 de minute, cat ai fi platit?
le: "what can I do for you???"...beautiful!
Facem programare pentru tura viitoare. Ar trebui sa imi repet homonalele ca pe ultimele le-am facut acum 2 ani.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
anaasta spune:
Sami, ma bucur pentru tine pentru ca am impresia ca toate consultatiile astea ti-au "redat" speranta si incredere si optimism, asa pare cel putin din cum te citesc.
MeAlex spune:
Maine sun sa ma programeeeez! Imi venise ideea de cand ziceai ca trebuie sa mergi si am asteptat sa vad ce spui...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
samira33 spune:
ana,da, chiar mi-au facut bine toate intrevederile astea.
PK reusise sa ma descurajeze.
din punctul lui de vedere nu mai aveam ce sa fac in plus...ori din discutiile pe care le-am avut tocmai asta am inteles:ca mai sunt solutii,abordari pe care nu le-am incercat.
practic toti medicii cu care am stat de vorba imi ofera tot ceea ce PK mi-a refuzat cu indarjire.
si inclin sa cred ca "problema" e totusi la PK....ca e rigiditate ca e suficienta nu stiu si nici nu ma mai intereseaza sincera sa fiu cata vreme am incheiat capitolul respectiv.
miky82 spune:
Alex si eu as vrea sa ma programez data viitoare la Dr Strohmer, as suna maine sa vad daca se mai poate face vreo programare, cu toate ca nu cred ca mai este loc..... fetele va spun sincer ca eu la capitolul engleza stau cam prost , m-am apucat de meditatii si tot degeaba, sunt mai varza decat eram inainte, de inteles inteleg dar cu vorbitul stau cam prost, acum se cam plimba toate timpurile prin minte offfffff, sper sa nu imi fie greu sa ma adresez dr-lui.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
samira33 spune:
alexa,merita sa mergi la el.
poate ai noroc si te primeste chiar zilele astea ca am vazut ca e foarte riguros si lejer totul acolo:eu am ajuns mai devreme si m-au luat imediat.
samira33 spune:
micky,nu este obligatoriu sa vorbesti engleza.
in cabinet mai sunt 2 doamne care te intreaba la inceputul consultatiei daca ai nevoie de traducere sau te descurci singura.
daca le soliciti se aseaza langa tine si traduc ...daca nu ai nevoie se aseaza intr-o parte si nu intervin in discutie.