LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***
Raspunsuri - Pagina 7
Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Hello !!! Ne-am intors si noi de la Costesti unde am stat la o pensiune superba cu muuuult spatiu verde, in mijlocul naturii, fara vecini si semnal la mobil ff slab Cheful a fost la inaltime si peste asteptari drept pt care am stat pana la ora 3 asa ca a fost inspirata varianta cu cazare peste noapte, mai ales ca Ada iar nu a avut nicio treaba cu Omi , s-au distrat ff bine, au fost in vizite si la plimbare O s apun si poze luni ca sa vedeti ce echipa suntem si ce surprize ne-au pregatit colegii A propos Chatonel , toate iesirile astea le suportam din banii nostri, firma da buget de Craciun doar ,pt petrecere, in rest , suntem pe cont propriu deci chiar mergem de placere Anca, am citit descrierea lui BB3 si tare mi-a placut mai ales ca aici nu prea vorbesti de el .................................................................. Ela, si noi am fost cu Ada la priveghi dar nu am intrat cu ea inauntru asa ca nu a vazut sicriul Daca nu as avea varianta, as duce-o dar as incerca pe cat e posibil sa nu stea prea mult in jurul sicriului, i-as face o poveste cum oamenii pleaca in cer langa ingerasi www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Da, povestea o am deja
Sa va fie de bine petrecerea! Si ce gashka faina aveti voi de iesiti si in week-end la munte Ce mi-ar place si mie sa am asa colegi...
Mi-a placut foarte mult descrierea Isabellei As vrea s-o vad si life... Ma intorc in urma sa citesc si decrierea lui BB3 si sa vad pozele Olishkai
andiaroro spune:
Si noi iesim acum la vot. Eu nu mi-as bate capul cu votarile, dar barbatul nu iarta nicio ocazie, nici la ro nici la fr....
Chato- Ecolo n-ajung in turul 2. Oricum, mie imi plac rez din turul 1 intotdeauna, ca sunt singurele, care reflecata cat de cat ce vor oamenii. In turul 2 e cam peste tot in lume un fel de alegere intre Iliscu si Vadim. Oamenii aleg raul cel mai mic.Parerea mea de politician de cratita.
Ela- Imi pare rau, ca in mica ta vacanta (de care banuiesc ca aveai atata nevoie) ai si astfel de evenimente.
Ela78 spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Buna seara, Noi suntem bine, sanatosi...petrecem weekeend-ul cat putem de mult pe afara. Astazi am fost la salonul moto si la expozitia de biciclete. La Bible a fost cum a fost, dar la moto....se pare ca si Vladimir are micribul cu ATV-urile pentru ca direct spre ele s-a dus. Pe de alta parta asa dor mi s-a facut de niste mers pe coclauri cu ATV-ul de nu pot sa zic. Am vazut si niste motociclete frumoase si m-am hotarat sa fac si eu scoala de moto (Robert a facut anul trecut). Multumesc de strigare la apel |
Bianca, azi aici nu se poate circula pe la mittlerer ring cu masina, pentru ce e intrecere de motociclete Sint nebuni cu motocicletele, esti "cool" daca preferi sa mergi cu motocleta si nu cu masina.
Ieri a fost o zi superba de primavara, iar am fost in gradina engleza si mi-am delectat simturile si ochii, tineri imbracati in pantaloni de piele bavarezi, o multime de "apo" (un fel de biciclete cu un cos ca sa mai poti transporta ceva si cu vola verde de-asupra ca sa te protejeze de ploaie), foarte foarte multi straini (italieni, rusi) si batrani care se bucura de viata.
Asta nu inteleg eu, bunica mea la 77 ani vrea sa plece, iar proprietara care-mi inchiriaza mie apartamentul la 80 ani e plina de viata si in forma, se machiaza si conduce masina ca un schumacher, arata ca la 60 ani...
Pentru ca lumea aici nu e stresata, in parc si peste tot lumea e degajata, relaxata, se bucura de viata, batranii ies la plimbare, la o bere (sa stai la un biergarten e o traditie foarte apreciata in Bavaria), la restaurant, la teatru, la petreceri cu volksmusik (muzica populara), la degustare de vin la o pensiune alpina in Austria, in concediu in padurea tropicala din America Latina...
Azi am vazut la TV o emisiune despre cultura chineza cu medicina traditionala din radacini de ierburi, acupunctura si terapie de canalizare a vitalitatii si curentului vietii "chi", oare cum as putea s-o duc pe bunica mea la acel vraci s-o faca sa mai tariasca 25 ani?
In fine, sper ca nu v-am intristat/plictisit prea tare...
Ela78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
...daca nu m-a lasat memoria,maine e pastele blajinilor=pastele mortilor(la Braila,caci si asta difera de la "bordei la bordei") si se imparte cu cozonac si oua rosii...tot la fel se imparte si de inaltare ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Si in Moldova (rep.) azi e Pastele Blajinilor. Se da de pomana la cimitir cozonac, oua rosii, bomboane, vin, prosopele, lumanari, farfurii.
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Ela78 Mi-a placut foarte mult descrierea Isabellei As vrea s-o vad si life... |
si eu as dori....inca sper ....poate intr-o zi
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Ela78 spune:
Ana roro, distractie placuta la votat, am auzit ca Sarcozy nu e mai e in top, voi pe cine votati?
Ina, mersi pentru link, magazinul e chiar in Crangasi aproape de soacra-mea, neaparat voi da pe-acolo la sf.mai cand ajung in Bucuresti, aici in München nu pup eu incaltari cu 15 EUR
Dodo-Pui, foarte misto unghiile
Olishka, plambare placuta va doresc!
Novus, am vizionat pensiunea din Costesti si m-a palit asa un dor.... Tare misto ar fi sa putem participa si noi ca s-o revedem pe Chatonel si s-o cunoastem pe AlexAndra (de ex. de joi 17 mai pana sambata 19 mai), pentru ca duminica 20 mai e rezervata pt.botez
pisigri spune:
Si mie mi se pare ca estii cool daca mergi cu motorul, nu cu masina
Chato, merci de intentie dar intr-adevar, nu se potriveau, io-s la 36-37. Dar ma bucur pt Bianca
La noi e o vreme asa de amestecata, ca m-am saturat. Acum e soare, acum se aduna nori negri, mai tuna, mai cad citiva stropi de-aia grei de furtuna de vara, se opresc, iar soare, iar... Imi aminteste de vorba bunicii, "ris cu plins/balega de minz" :))
Ina, unde sunteti?
Mababei, tu chiar nu mai treci pe la noi deloc-deloc?
M-a apucat un fel de nostalgie, era atita lume aici pe vremea burticilor....
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Bianca2503 spune:
La noi e soare, oasa ca am iesit la picnic cu mancare de acasa.
Vladimir doarme pe patura afara acum. E un fel de preview al acestei veri...sper:)
inapreda spune:
Asa slaaaaaba activitate?
De n-as fi cu musca pe caciula, mai c-as baga un chestonar!
Pe unde sinteti, tufete?
PS. Bianca, imi place programul vostru. Fain, ca de obicei!
novus spune:
Hello !!!
Ada s-a trezit la 7 sa faca pipi, am pus-o pe olita si apoi s-a retras cu Pisi la joaca iar eu am mai lenevit pana la 9 , apoi am iesit afara , am fost la nisip iar apoi in parcul cu animalute sa-l vedem pe Bambi si strutii
In drum spre soacra-mea a adormit pe masina asa ca am stat jumatate de ora langa ea in masina la povesti si apoi am venit la Deva unde a mai dormit si la mama in fata blocului pana mi-a aratat Pisi un teren asa ca acum el doarme si noi ne jucam in cortul amplasat in mijlocul camerei
Aseara am vizionat Mar adentro, emotionant, multumesc Inapreda pt sugestie
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)