LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***
Raspunsuri - Pagina 6
chatonel spune:
mama ce matinale sinteti azi :))
merci pt cafea, dodo
plimbare placuta, oli
io-s bagata in "bagaje": mai am de calcat inca.
andiaroro spune:
Mneatza...
Pe mine m-a trezit Anastasia si sunt cam zapacita de cap ca am dormit prost (a plouat si m-au cam durut toate unghiurile si incheieturile).
Chato- m-am straduit sa-ti trimit un PM aseara si-mi dadea eroare. Poate n-a ajuns deloc sau poate il ai de cateva ori
chatonel spune:
ti-am raspuns acuma; bine ca ma trasasi de mineca, ca nu eram logata si nu vedeam (a intrat un singur pm).
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Tufete din Bucuresti, ce stiti de magazinul asta? http://www.depurtat.ro/info/1 Incaltarile sint purtabile? Adica au aspect ieftin? (pentru ca asa si sint ) Sint comode? Multam. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Wow, exact la site-ul ala m-am holbat eu ieri juma de ora, chiar vroiam sa va dau link sa vad voua care va plac mai mult. Eu ma gandeam la cat sunt de comozi, ca pielea aia sintetica nu stiu cat e de tare si cred ca nu cedeaza, nu?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Faine unghii, Dodo!
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Wow, exact la site-ul ala m-am holbat eu ieri juma de ora, chiar vroiam sa va dau link sa vad voua care va plac mai mult. Eu ma gandeam la cat sunt de comozi, ca pielea aia sintetica nu stiu cat e de tare si cred ca nu cedeaza, nu? I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
barbatu-meu are o pereche de pantofi in piele d-aia eco si vad ca rezista inca :)
Ilinca_M. spune:
Eu cred ca Phiphi a ramas singurul ghiocel care n-a produs nici macar un shushu la olitza! Este?
chatonel spune:
aici e primul tur la alegeri azi. io votez cu ecologistii. de fapt, nu io, motanu, ca i-am dat procura, nefiind aici peste doo saptamini, asa ca nu ma deplasez nici azi.
bebe_shtrumf spune:
hello everybody!=asa cum ne-a intampinat Ari de dimi, in loc de "buna dimineata"
multumesc de reteta, Novus
si de sugestii pt filme, am pus un coleg sa-mi dea jos "de cealalta parta a baricadei", ala in spaniola, si asta nu stiam de ce zicea ca e tare rau filmul..cand ne-am uitat cu colegele la sf de program vienri, si am vazut niste "fazeee", am ras de n-am mai putut.
interesant film....clar ne-a facut ziua de vineri mai buna.
in continuare o sa ne preg de gratar pt Georgi de maine, adica una bucata sora
Ari azi: "e splendic=splendid totul", mai ales ca tac-su a dezvaluit surpriza, sapt viitoare vin microfoanele fara fir, sa poata sa se desfasoare copilul pe scena Ari e mega incantata.
Acum am scapat de tuse cu aerosoli cu fluimucil si ser, plus erdomed sirop si ceai cu miere din coji de nuca si ceapa...ce bine, ca ficateaua mea imi daduse Zynat, fara febra, fara nimik...
Azi numai discutii despre bobolusi, ca treb sa vina si la noi unul...e hotarata rau fi-mea.
pupeeeeeeeeeee
p.s.: mai vrem ghiocei caracterizati
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009