LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
Floric, da ce te-apuca vrednicia acus, dupa paste? Trimite si aici un cozo, pls :)

...daca nu m-a lasat memoria,maine e pastele blajinilor=pastele mortilor(la Braila,caci si asta difera de la "bordei la bordei") si se imparte cu cozonac si oua rosii...tot la fel se imparte si de inaltare

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

merci dodo

impartea si bunica mea de la Bailesti asa, dar nu imi aminteam care era ocazia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Tufete din Bucuresti, ce stiti de magazinul asta?
http://www.depurtat.ro/info/1

Incaltarile sint purtabile? Adica au aspect ieftin? (pentru ca asa si sint ) Sint comode?

Multam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

INA nu stiu magazinul, dupa adresa e prin Militari, deci nici nu-s sanse sa ajung pe acolo prea curand... Dar in poza arata bine

NOVUS felicitari pentru despampersire.

Chiar, mai am un pachet (inceput, fara vreo 7 bucati) de Pampers nr. 6, cine il vrea? Ce ghiocel mai poarta?

Ma bag la munca 'telectuala, ca azi am facut numai d-aia fizica. Adica am spalat geamuri, am aranjat carti in biblioteca, am spalat podele si alte colturi unde se stransese jeg, abia acum, la 23, am terminat...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Felicitari Novus pt despampersire Bravo Ada!!!

Ina sa stii ca am intrat eu o data din greseala in acel magazin si mi-a placut. Eram gravida si doar am balit la pantofii cu toc si mi-am luat niste tenesi de iarna grosi ff faini. Chiar m-am mirat ce preturi au. Dadusem vreo 90 de lei pe ei si sunt super calitate. Mi-am zis ca o sa revin sigur, dar uitasem de el. Am luat si o esarfa cadou pt cumnata care i-a placut la nebunie. Fetelor este la Crangasi magazinul. Merita sa mergeti. Multu ca mi-ai adus aminte de el

Vroiam sa scriu mai mult, dar s-a trezit piticu...

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!

Ce planuri aveti astazi? Noi vrem sa ducem copiii la Antipa si sa facem ceva shoping.

Fug sa ma smal pe cap. Sper sa ma lase pustiu si sa nu ies cu samponul in par, ca am mai patit-o

Duminica frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

tufete dragi...

m-am uitat si eu pe link-ul dat de Ina si-am innebunit...doar la www.depurtat.ro/cumpara/balerini-flower-black-3110264" target="_blank">balerini balesc,m-am lipit de monitor...si ca sa-ti arat Ina ca tin cont de parerea ta uita-te

Las cafa

O zi minunata va doresc...
la noi e soare si marea-i superba....
PS:nu-mi permite sa pun imagini:))

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna dimineata!!!

Ce planuri aveti astazi?

Buna ,
azi mi-am propus o placinta si sa impart pentru mama si pentru ceilalti morti;
-huni vor iesi afara cu taica-su
- eu o sa pregatesc pentru maine,deee se incepe scoala dupa vacanta de primavara ...
-In rest voi improviza pe parcurs

Mergi la inceput

Dodo eu nu vad poza...

Si noi ne pregatim de scoala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Dodo eu nu vad poza...

gata ...uitasem sa-l fac public

Mergi la inceput