LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***
Raspunsuri - Pagina 8
inapreda spune:
Pentru Anamariame (dar nu numai):
http://www.culinar.ro/forum/index.php?act=attach&type=post&id=334907
PS. Sint curioasa daca a citit cartea cineva; daca da, astept pareri. E o combinatie de Monti+Rina+tot felul de info' "stiintifice" pe care eu nu sint in masura sa le verific.
inapreda spune:
Novus, parca ne-am fi dat intilnire! Ma bucur ca ai aparut. Fain program ati avut si voi.
Intr-adevar, fain filmul "Mar adentro". Pe ce site te-ai uitat pina la urma?
Si noi ne-am tot plimbat, am fost in vizite, Ian s-a jucat cu copiii mult si facem plimbari lungi (1 ora, o ora jumate )cu masina ca asa isi doreste Ian. Diseara vine sora-mea la noi si cam atit.
novus spune:
Ela, intalneala se tine la Sibiu http://www.sibiel.ro/index_ro.html
Si ai mare dreptate cu mentalitatea si preoocuparile oamenilor in varsta din strainatate versus cei de la noi, drept e si ca la noi nu au cu ce sa se intretina saracii, dincolo toti au pensii private pt batraneti linistite
Inapreda, hai baga un chestionar ca la noi tocami a inceput iar ploaia asa ca suntem consemnate la domiciliu
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Novus, parca ne-am fi dat intilnire! Ma bucur ca ai aparut. Fain program ati avut si voi. Intr-adevar, fain filmul "Mar adentro". Pe ce site te-ai uitat pina la urma? |
Daaa, la fix ai aparut si tu !
M-am uitat pe filmehd . net, a fost chiar ok
Pe azi ce-mi mai recomanzi ?
novus spune:
Eu ma tot gandesc ce sa facem de 1 mai ca gasca e tare retricenta la mers cu gratarul cum as vrea eu, cica nu avem gratar, nu avem unde, asa ca acum vreau sa gasesc altceva, eventual o pesniune faina unde sa mancam si picii sa alerge pe afara
Voi ce faceti de 1 mai ?
inapreda spune:
Avem in oras, pe drumul de centura, o pensiune draguta cu sala de nunti (cam kicioasa dupa gustul meu!) si cu terasa si spatiu de joaca generos si curat afara. Azi-vara mergeam destul de des acolo si azi, trecind pe acolo, Ian a vrut sa oprim. Si ne-am oprit la o cafea cit a tot sarit el pe trambulina.
Cind am ajuns, o "doamna" rotofeie isi certa nepoata, o durdulie frumoasa, putin mai mica decit ghioceii nostri. Am inteles ca erau venite la un botez si fetita nu voia sa intre. Cucoana era nervoasa rau si urla ca o nebuna la copil. A inceput sa-i traga "palmute" peste...cap urlind din ce in ce mai tare. Fetita plingea si ea foarte rau. Am vrut sa detensionez atmosfera si am intrebat-o:
-Andreea, nu vrei sa vii, te rog, sa te dai cu Ian pe t0pogan?
Atita mi-a trebuit ca matahala s-a crizat mai tare si a inceput sa-i traga fetitei palme repezi si scurte peste obrajorii dolofani:
-De cite ori ti-am spus sa nu ma faci de ris in public? Gura! Taci ca te zdrobesc.
Apare si mama fetitei, mestecind.
-Mica, da' de ce plinge asa rau Andreea?
-I-am tras vreo doua ca ne facea aici de ris.
-Mica, de cite ori ti-am spus sa nu o lovesti in public ca nu o mai pot linisti?
Pleaca matahala, mama ia fetita in brate si aceasata ii spunea plingind ca vrea sa mearga acasa.
"Mamica" a lasat copilul jos, s-a "pupuit" si ea si i-a spus:
-Andreea, io dau aici o gramada de bani, nu putem pleca flaminzi acasa, Mincam si apoi plecam.
Floric spune:
[quote]citat din mesajul lui chatonel
Bravo Ada pentru decizia de a face pipi si kk la olita!
Floric, da ce te-apuca vrednicia acus, dupa paste? Trimite si aici un cozo, pls :)
Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
/quote]
Hihihi. Sa nu uit meseria. Pentru Pastele Blajinilor. Trimit, trimit daca tot e pentru pomenire.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
Novus, ai vazut "Ultimul sarut" sau "Amor pe contransens"? Sint comediile pe care i le-am recomandat si lui Anaan si acre sint potrivite pentru o dupa-amiaza de duminica.
Altfel, eu as putea revedea oricind "Casablanca"
Un film fain este "Abla con ella" (sper ca am scris corect)
inapreda spune:
Novus, voiam sa te intreb doua lucruri:
1. L-ai fi ajutat pe Ramon sa-si indeplineasca dorinta?
2. Te-ai cintat la film?
PS. Este in chestionar mic pentru tine.
novus spune:
No eu cand vad specimene din astea ca sa ma exprim decent, si stiu ca din pacate nu pot face nimic pt bietii copii deoarece ele tot nu ar intelege nimic, ba din contra s-ar tura mai rau, ma deprim si imi pare rau ca nu am puteri supranaturale sa fac ceva
Pt mine cel mai groaznic moment din acesta de pana acum e fost cand ne-am intalnit cu o mama beata care se clatina si isi certa fetita care mergea langa ea cu lacrimi in ochi si cu capul plecat