LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novus, voiam sa te intreb doua lucruri:

1. L-ai fi ajutat pe Ramon sa-si indeplineasca dorinta?
2. Te-ai cintat la film?

PS. Este in chestionar mic pentru tine.

Mda, aseara m-am tot gandit dar nu am gasit raspunsul pt ca depinde cine ar fi fost Ramon , nu stiu, grea decizie dar mai mult inclin catre da
Am plans de numa' oricum la final si mi-a placut muzica la maxim pacat ca a trebuit sa ascult cu sonor redus ca nu am gasit castile la timp

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus, habar nu am cind pica 1 Mai si cite "libere" sint.
Intotdeauna cu ai mei mergeam la gratar si de 1 Mai si de...23 August.
Mie imi place mult dar:
1. Mai nou, mi-e frica de capuse
2. Ian doarme la prinz chiar si...4 ore. In existenta lui, inca n-a a vut nici o zi in care sa sara somnul de prinz; e drept ca, indiferent ce am facut si unde ne-am dus, asa ne-am organizat ca sa nu "probam" lipsa somnului.

Anul trecut, am fost o singura data la gratar la iarba verde (deci nu in curte), undeva pe Valea Sigmirului; la prinz am venit acasa si, cind s-a trezit Ian, pa la 18 ne-am dus inapoi; n-a fost neaparat distractiv.

Poate ne organizam in vreo curte sau sarbatorim seara la local.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

2. Te-ai cintat la film?

Mda, aseara m-am tot gandit dar nu am gasit raspunsul pt ca depinde cine ar fi fost Ramon , nu stiu, grea decizie dar mai mult inclin catre da
Am plans de numa' oricum la final si mi-a placut muzica la maxim pacat ca a trebuit sa ascult cu sonor redus ca nu am gasit castile la timp

Te-am intrebat cu intentie pentru ca eu am vazut filmul de multa vreme -in anul in care a aparut- si l-am mai revazut ulterior si inca nu am un raspuns la prima intrebare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Usor atipica pentru obisnuinta romanului, eu nu agreez iesile la iarba verde. Si motivez: aglomeratia, care canta, care bate mingea, care face fum, care fumeaza, care...Si pe langa agitatia de pe langa un gratar sfaraind, eu una dupa ce mananc imi place a ma intind sau sa lenevesc...ei, dar unde, si mai ales ca aerul te trage la lenevire. Ori ca sa evit atata deranj, am noroc cu unchiul lui Cata care sta la un canton (parca v-am mai povestit). Cantonul este pe malul Dunarii in padure. Nimic mai linistitor. Facem si gratar, mancam civilizat la masa, apoi ne retragem inc asa sau alergam prin padure. Si nu dam de masini cu usile larg deschise care sa ne polueze.

Asta vom face de 1 Mai. Care mai degraba va fi we viitor. Ca sa stam 2 zile sa intlegem ceva.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

1 Mai pica martea, eu am in plan sa-mi iau liber si luni asa ca sa am un wkd prelungit, din pacate Pisi e ocupat pt ca altfel plecam pe undeva, in Ungaria de ex
Eu as fi vrut sa iesim undeva cu gasca ca sa ma aniversez mai repede si mai placut, iar acasa mi se pare plictisitor , iar local unde sa mergem si cu picii nu prea este, exceptand terasele de la pizerii dar nu stiu cat de cald va fi
Gasesc eu ceva pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ina, si Rares e profesionist la somn. Ori daca sare somnul de pranz nici el nu mai e om, nici pe mine nu ma lasa sa fiu. Si ne chinuim amandoi.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

2. Te-ai cintat la film?

Te-am intrebat cu intentie pentru ca eu am vazut filmul de multa vreme -in anul in care a aparut- si l-am mai revazut ulterior si inca nu am un raspuns la prima intrebare

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Aha, vroiam si eu sa te intreb ce ai fi ales tu ...

Mergi la inceput

Floric, te uiti prea mult la teveu. Unde scrie ca ASA tre' sa fie la iarba verde?
Noi mergem intotdeauna intr-un loc unde nu mai e nimeni, in afara de gashca noastra. Alegem intotdeauna un "platou" cu o iarba minunata si cu o mica apa in apropiere; avem masa, scaune, shezlonguri si muzica buna. Pentru doritori, avem si carti, remy pentru canasta, table dar si carti de citit. Mingi, rachete de tenis si multa voie buna.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Usor atipica pentru obisnuinta romanului, eu nu agreez iesile la iarba verde. Si motivez: aglomeratia, care canta, care bate mingea, care face fum, care fumeaza, care...Si pe langa agitatia de pe langa un gratar sfaraind, eu una dupa ce mananc imi place a ma intind sau sa lenevesc...ei, dar unde, si mai ales ca aerul te trage la lenevire.

Pai la mine iesirea la iarba verde tocmai ca nu inseamna mers cu turma , vreau sa ma bucur de aer curat si eventual sa nu stea baietii degeaba sa faca si un gratar, dar intr-un loc retras, de aceea imi e greu sa-l gasesc ca locurile batute de toata lumea le exclud

Mergi la inceput

Tema pentru cine doreste sa fie "de ajutor"

In 25 mai are Jambo "Intilnirea de 20 de ani" oar pe 26 avem o "nunto-botez". Pina atunci, mi-am propus sa slabesc 5 kg. De obicei, cind imi propun ceva, resusesc intotdeauna dar nu cred ca am fost vreodata atit de...nemiloasa
Intrebare: cu ce sa ma imbrac/incalt? Cum sa ma vopsesc la par? Cum sa ma machiez? etc.

Mergi la inceput