LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***
Raspunsuri - Pagina 21
inapreda spune:
Au plecat musafirii; mai e cineva?
Din pacate, vad ca ati cam plecat toate. Mai e cineva?
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Au plecat musafirii; mai e cineva? Din pacate, vad ca ati cam plecat toate. Mai e cineva? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
da da
Ilinca_M. spune:
Tufete, de ce nu va place prezu'? Eu sunt mare fan, in sensul ca nicio alta metoda anti nu-mi convine, oricat le-am studiat. Anticonceptionale n-am luat niciodata nici n-oi lua, nu-mi place nici ce scriu prospectele lor, nici ce relatari pe tema asta am auzit. Steriletul iarasi, un corp strain acolo, care si el mai elibereaza hormoni...En fin, cred ca putine tufete isi doresc alt copil mai putin decat mine deci noi de 3 ani ne impacam super cu mr. durex: nu interfereaza cu preludiul ca e pus after, nu necesita timp sau mare intrerupere din "actiune"(de fapt e parte integrata in actiune:))) si hai sa fim seriosi, eu nu cred ca o femeie are cum sa simta prezervativul deci chiar n-are niciun "aspect incomod"; la barbati iarasi, e o chestiune psihologica, n-ai cum sa simti asa o membrana subtirica, ca doar nu e shoseta din lana Adica asta e parerea mea, e cel mai safe si cel mai lipsit de inconveniente/ riscuri pentru sanatate mijloc (si abstinenta e sigura dar nu e tare sanatoasa pe termen lung:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
chatonel spune:
whoaaaa, ilink, cum sa nu simta femeia prezervativul? eu una il simt foarte bine cind il folosim (sau foloseam, mai bine spus)
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
da da |
Tat' su lu' Bula era politai; intr-o noapte cind era de servici l-a luat si pe Bula sa-l "imprieteneasca" cu o meserie "de viitor" In timp ce-si facea rondul, opreste linga ei o masina cu numere straine; tipul de la volan ii intreaba"
-Do you speak english?
Astia 2, nimic.
-parlez-vous francais?
Nimic.
-Parlate italiano?
La fel, liniste totala.
Tipul de la volan demareaza in tromba, la acre Bula:
-Pfuai, tata, ai vazut cite limbi stia ala?
-No, si la ce i-o folosit?
Asa si noi; so, despre ce parlamentam? Sincer, io as minca ceva, da' s naspa daca nu ma tin de "legamint".
inapreda spune:
citat din mesajul lui chatonel whoaaaa, ilink, cum sa nu simta femeia prezervativul? eu una il simt foarte bine cind il folosim (sau foloseam, mai bine spus) Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Iote, Chatonella ca semanam: exact reactia asta am avut-o si io!
Da, il simt si nu-mi place; din asta folosim si noi acum ca si eu sint in dubii, la fel ca Olga. Si Jambo il simte. Nu ne place la nici unul.
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui novus Pe noi ne-a scos Pisi in oras, am fost toti trei la pizzerie si a fost o idee minunata pt ca Ada s-a comportat ca o fetita de nota 10 cum si este , la inceput a desenat si a notat prin liniute masinile care treceau, pt ca am stat pe o terasa langa bulevard, a mancat blat de pizza si cand s-a plictisit, s-a dus in capatul terasei si venea in fuga sa ne spuna cati oameni vin , ce sa mai zic sunt tare bucuroasa de cum s-a comportat la terasa tinand cont ca nu era nimic pt copii acolo, cum e in majoritatea locurilor din oras din pacate www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Noi avem 2 locuri super: pizzeria de unde-s multe poze (cu inghetata buuuna) iar vara avem o terasa spre parcul mare care are un "patrat", o bucata de curte interioara doar pentru copii, cu jucarii, balansoar, masinute mari...tare-i place lui Phiphi acolo, tre sa mergem o data sa fac niste poze. Dar desigur ca terasa e frecventabila doar pe timp frumos. Ambele locuri au o pizza ultra-buuuna Patronii terasei au copii mici, altfel intreprinzatorii vad ca nu se gandesc la asa ceva, daca nu-s si ei in postura asta
Tufete, de maine incepe scoaaaalaaa Fac si io ca elevii chiulangii: nu vreaaaau!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.