LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Haaahaaa, vedeti ca datorita mie v-ati descoperit un punct comun, chatonelo si inapreda?:))
No, oi fi io mai nesimtita/ insensitiva, nu simt...decat ceea ce trebuie:))) Nu-l simt si pace buna Acum tot la asta o sa-mi stea gandu' in focu' actiunii: il simt? nu-l simt?:)))
Adica ma rog, chiar daca o fi vreo diferentza intre cu si fara...in atatia ani am uitat-o!:)) Sau si daca simt diferentza, nu e ceva deranjant. Traiasca durex! (e drept ca de vreo 2 ori am incercat alta marca si nu ne-o placut, sau am facut noi o fixatie cu durex:))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Cuscra, "uitati" Durex-ul o data, sa vezi cum iti aduci aminte. Intr-o perioada "safe".
Eu in afara de Durex, nu tolerez altceva.
Eu, de ex, nu suport nici manusile cind fac curat si ma dispera acest lucru, mai tare ca Durex-ul. Indiferent cu ce produse (sau cit de toxice sint) lucrez, nu port niciodata manusi.

Cred ca e ca si aia cu "toleranta la durere", difera de la persoana la persoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilinca, multumesc. Deci nu mai postez.

Eu cu prezervativul tin si partea Ilincai dar confirm si cele sustinute de Chato si restul fetelor. Adica, noi folosim mr. Durex caci desi eu as vrea o surioara totdata as vrea sa o aduca barza pe balcon dar cam de 2-3 luni. Deci, il folosesc, il consider cel mai de baza si sigur, insa se simte diferenta. Chiar daca e atat de subtire. M-a distrat cu soseta de lana.

Eu ma aseman cel mai putin (asta nu inseamna ca e ceva de rau):
- cu Novus, o apreciez pt organizare, relaxare, detasare fata de orice si analiza impecabila...dar stiti cum se spune, apreciezi si iti doresti ceea ce iti lipseste.

- Chato, pt atitudine transanta si aci as adauga-o si pe Bianca.

- cu Pisik, in ceea ce priveste rabdarea,

Si cred ca, cam atat.

Si eu tin minte ca au mai fost intrebari de acest gen in chestionarele trecute.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ina, nici eu nu folosesc manusi la curatenie. Mi se par incomode, mai incomode decat Durexul, si nu simt la mana jegul.
Cred ca o singura data am folosit. Dar mi-a fost tare la indemana. Sigur ca fiecare invat are si dezvat si invers.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Aaa, manusi de-alea de cauciuc nici io nu suport...brrr...Ce mai, se pare ca doar eu sunt singura "p@#da nesimtita":))) Slava cerului ca e asa, ca altfel as fi fost frustrata rau, ca v-am zis, alte metode ma oripileaza iar bebe chiar nu-mi doresc

Mergi la inceput

Da' gata cu prostiile, ca maine trezirea devreme Phiphi doarme de dinainte de 10. Tufete, cateodata suge si o ora sau mai mult pana sa adoarma; cat ma minunam io cand era bebe cand auzeam ca altii stau la san cu orele iar ea pe ceas se satura si adormea in 6-7 minute...si uite cum isi ia revansa acum
Da' nu conteaza, eu INCA mai sper in intzarcare naturala...inainte de 4 ani, daca se poate

Mergi la inceput

Cuscra, tu ti-ai gasit rokie? Sau papuci pentru cea fucsia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Mor de ras cu voi, mai ales cu Ilinca

Eu nu suport preze, dar ma impac bine cu manusile. Trebuie, caci fac alergii urate la maini (pana si la creme) si dezinfectez cam la 2 zile cu domestos si alte nebunii.

Ina pai si tu la ce te-ai gandit? Eu chiar nu stiu ce sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ilinca am uitat sa-ti spun, dar am mai fost la H&M si nu am vazut deloc rochita aceea :( Stii ca si eu o vroiam...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Mor de ras cu voi, mai ales cu Ilinca

Eu nu suport preze, dar ma impac bine cu manusile. Trebuie, caci fac alergii urate la maini (pana si la creme) si dezinfectez cam la 2 zile cu domestos si alte nebunii.

Ina pai si tu la ce te-ai gandit? Eu chiar nu stiu ce sa fac...

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

Pai, momentan, e Durex sau...metode naturale in perioadele asa zise "safe" (asa l-am facut si pe Ian )
Eu, daca as avea virsta ta si as fi nefumatoare, as opta pentru pilule antuconceptionale. Sper, in timp, sa-i zic lui Jambo sa-si faca el ceva.
Eu, in nici un caz, nu as opta, insa, pentru pilula care-ti opreste menstruatia.

Mergi la inceput