LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Mor de ras cu voi, mai ales cu Ilinca

Eu nu suport preze, dar ma impac bine cu manusile. Trebuie, caci fac alergii urate la maini (pana si la creme) si dezinfectez cam la 2 zile cu domestos si alte nebunii.

Ina pai si tu la ce te-ai gandit? Eu chiar nu stiu ce sa fac...

Pai, momentan, e Durex sau...metode naturale in perioadele asa zise "safe" (asa l-am facut si pe Ian )
Eu, daca as avea virsta ta si as fi nefumatoare, as opta pentru pilule antuconceptionale. Sper, in timp, sa-i zic lui Jambo sa-si faca el ceva.
Eu, in nici un caz, nu as opta, insa, pentru pilula care-ti opreste menstruatia.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Asta cu fumatul nu stiu ce sa zic...deja mi-e pofta de mor de o tigara, dar ma abtin. Stiu sigur ca atunci cand o sa termin cu alaptatul o sa-mi aprind una

Mergi la inceput

Ina metoda asta cu "ceva-ul" la barbat o s-o aleg eu dupa ce il fac pe al treilea. Caci mai mult de 3 sigur nu vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

OLGA, nu, daca iei pilule nu se produce fertilizarea; din cate stiu eu, treaba pilulei e sa pacaleasca organismul cum ca tu esti deja gravida, ca sa nu mai ovuleze.

„Pilula anticonceptionala actioneaza asupra celor 3 incuietori ale contraceptiei. Ea blocheaza ovulatia: ovarele sunt puse la odihna si nu se mai produce ovulatia. Ea impiedica nidarea , endometrul se ingusteaza si devine incapabil sa primeasca un eventual embrion.secretiile mucoasei de la nivelul colului uterin devin foarte dense, impiedicand astfel trecerea spermatozoizilor Ea face ca mucoasa cervicala sa fie ostila spermatozoizilor”

Eu am avut ca efect secundar dupa cativa ani de anticonceptionale piederea... placerii Pe bune. Stiu ca e rar. Dupa ce m-am lasat de pilule incet-incet a revenit.

Eu luam pilule combinate, poate cu cele monohormonale o fi mai bine...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:

Ina metoda asta cu "ceva-ul" la barbat o s-o aleg eu dupa ce il fac pe al treilea. Caci mai mult de 3 sigur nu vreau

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

Pai si eu de aia o lalai: mai vreau unul
E ciudat faptul ca acum simt ca Jambo n-ar avea nimic impotriva dar, parca, m-am sucit eu

PS. Erai fumatoare "adevarata" sau " de ocazie"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Monn, exact asa stiu si eu: nu se produce fertilizarea daca iei pilula (in afara cazurilor rarissime de o, nustiucit% din cazuri). A zis altcineva contrariul?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

OLGA, nu, daca iei pilule nu se produce fertilizarea; din cate stiu eu, treaba pilulei e sa pacaleasca organismul cum ca tu esti deja gravida, ca sa nu mai ovuleze.

„Pilula anticonceptionala actioneaza asupra celor 3 incuietori ale contraceptiei. Ea blocheaza ovulatia: ovarele sunt puse la odihna si nu se mai produce ovulatia. Ea impiedica nidarea , endometrul se ingusteaza si devine incapabil sa primeasca un eventual embrion.secretiile mucoasei de la nivelul colului uterin devin foarte dense, impiedicand astfel trecerea spermatozoizilor Ea face ca mucoasa cervicala sa fie ostila spermatozoizilor”

Eu am avut ca efect secundar dupa cativa ani de anticonceptionale piederea... placerii Pe bune. Stiu ca e rar. Dupa ce m-am lasat de pilule incet-incet a revenit.

Eu luam pilule combinate, poate cu cele monohormonale o fi mai bine...

CRISTIAN (7.03.2009)

Monn sa inteleg ca te-ai lasat de ele. da ce folosesti acum?

Pe mine ma interesa cum sta treaba la sterilet. Ca asta este mai controversat. Dar am inteles ca si de la el te poti ingrasa, caci tot pe baza de hormoni este. Pai asa iau direct pastile, decat sa mai bag ceva in mine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:

Pai si eu de aia o lalai: mai vreau unul
E ciudat faptul ca acum simt ca Jambo n-ar avea nimic impotriva dar, parca, m-am sucit eu

PS. Erai fumatoare "adevarata" sau " de ocazie"?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Cand fumez sunt fumatoare adevarata, dar imi place sa fac pauze si sa fac "cure de detoxifiere" Pot sa ma las oricand fara probleme, dar imi cam place si mie

Mergi la inceput

Mai, si noi tot in Durex pompam bani. Nici mie nu mi-a placut, si eu il simteam, ca sa nu mai zic ca parca nu e aceeasi atingere. Adica daca vreau sa fac amor cu omul, vreau sa nu fie intre noi nici 0,5 mm de plastic...

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Ina pai la tine atunci nu-i problema cu contraceptia, daca mai vrei unul

Mergi la inceput

Steriletul e de 2 feluri: de cupru sau hormonal. Dar, citind si io (ca habar n-aveam cum functioneaza), se pare ca actiunea lui este in sensul modificarii mucoasei astfel incat ovulul sa nu se poata fixa. Steriletul de cupru actioneaza in 2 feluri: ostilizeaza mucoasa uterina (reactia uterului e ca la o inflamatie) si ucide gigeii. Ala hormonal nu-ti impiedica menstruatia de tot, cred ca depinde cum o aveai inainte, dar o reduce.

OLI mai raman spermicidele (foite, ovule...), diafragma mi se pare prea complicata...

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput