LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***
Raspunsuri - Pagina 20

dyana27 spune:
voi ma omorati cu filmele... habar nu am despre ce/ cine vorbiti. bine, eu pot sa stiu melodii cu sutele pe de rost.... dar habar nu am cine le canta
. sigur ca am cativa artisti/ actori mai "de suflet", dar ii numar pe degete
.
Edit: jur ca nu sunt analfabeta... chiar daca asa par in seara asta din ultimele mesaje . scriu pe laptop ca s-a belit calculatorul... si tastez 7 litere odata... mai sterg ce mai apuc... dar se pare ca nu-mi iese. Deci iertati-ma, probabil o sa mai scriu balarii

olishka spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui chatonel
pai la fel amindoua, sint pe baza de hormoni, numai ca pilula e mai enervanta pt ca trebuie luata zilnic; steriletul e pus pt 3-5 ani si nu mai ai nici o constringere in timpul asta; in plus, daca il pui pe mirena, nu mai ai nici ciclu cit timp ai sterilet ![]() Famille Dragoon, mami de ![]() Toulouse, la ville rose ![]() |
Si cum exact functioneaza? Ma intereseaza daca se produce sau nu fertilizarea. Asta ar fi problema mea...

Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Almodovar, Lars von Trier, Inaritu Sa incercati: Dancer in the Dark, Breaking the Waves, Amores Perros |
Amores Perros e unul din preferatele mele din toate timpurile

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Bianca2503 spune:
Ilinca, o sa vezi ca o sa zici la final ca Bjork e o maai buna actrita decat cantareata.. Acum imi place Bjork

Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui inapreda Mar adentro NU e Almodovar. PS. Am musafiri, de aia sint seaca si pe fuga "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Ups, bine zici! Inseamna ca am vazut toate filmele lui Almodovar:))) (cred ca instinctual l-am "cuplat" pe Bardem cu Almodovar

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

novus spune:
citat din mesajul lui olishka Fetelor apropo de facut copii dupa 30, am si eu o mare problema...cum sa ma protejez pana atunci, caci chiar nu mai vreau acum prea curand - pastile nu vreau ca ma ingrasa (astea de le iei pe timpul alaptatului, mai ales) - prezervativ nu ne place la nici unul - sterilet din cate am citit si am studiat (dar tot nu sunt sigura) cica nu este chiar crestinesc (bine nici o metoda nu este, dar asta am inteles ca este chiar naspa) Voi ce folositi? Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
Olga, eu am luat si mai iau pana ma hotarasc asupra altei variante Cerazette si nu m-am ingrasat deloc de la ele, sigur depinde de fiecare organism dar ai putea sa incerci sa vezi cum e
Cu steriletul si eu ma tot invart intre pareri pro si contra, prezervativ nu ne place nici noua

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

novus spune:
Pe noi ne-a scos Pisi in oras, am fost toti trei la pizzerie si a fost o idee minunata pt ca Ada s-a comportat ca o fetita de nota 10 cum si este , la inceput a desenat si a notat prin liniute masinile care treceau, pt ca am stat pe o terasa langa bulevard, a mancat blat de pizza si cand s-a plictisit, s-a dus in capatul terasei si venea in fuga sa ne spuna cati oameni vin , ce sa mai zic sunt tare bucuroasa de cum s-a comportat la terasa tinand cont ca nu era nimic pt copii acolo, cum e in majoritatea locurilor din oras din pacate

chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Ups, bine zici! Inseamna ca am vazut toate filmele lui Almodovar:))) (cred ca instinctual l-am "cuplat" pe Bardem cu Almodovar ![]() I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
e vb de Aménabar, bardem cine e?

Bianca2503 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui chatonel
e vb de Aménabar, bardem cine e? Famille Dragoon, mami de ![]() Toulouse, la ville rose ![]() |
Bardem- cunoscut si ca tragaciul lui Penelope CRuz
http://www.imdb.com/name/nm0000849/

novus spune:
Inapreda, ca de obicei ai avut o idee grozava pt tema
Eu la tufetele cu care nu ma aseman aproape deloc le-as trece pe : Ramona, Bebestrumpf si Floric