LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***
Raspunsuri - Pagina 19
Ilinca_M. spune:
Cu tema cu neasemanarea imi amintesc ca in chestionarele alea complexe de le-am completat acum freo 2 ani era si intrebarea "cu care tufata va asemanati cel mai putin", va amintiti? Tin minte ca eu am raspuns ca m_monique. Ah, ce misto erau chestionarele alea ("cu cine ati avea incredere sa va lasati copilul?" etc etc) ce pacat ca n-am avut initiativa sa le centralizam atunci, acum nici nu mai stiu pe unde sa le caut in arhiva...
Trebuie sa meditez si eu adanc la cu cine seman cel mai putin...Desi asa cum au facut tema chatonel si monnvas mi se pare mai interesant...
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
olishka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui chatonel
olguta, io zic ca tot steriletul e mai bun, dar e evident ca depinde de fiecare. Nu am inteles de ce steriletul e mai putin crestinesc decit pilula? Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Chato da pilula cum functioneaza?
olishka spune:
Dyana chiar vroiam sa te strig, caci iar ai disparut.
Si eu sunt sigura ca ai sa gasesti jobul perfect
dyana27 spune:
mutzu cand nu doarme e leu-paraleu. nici azi n-a dormit ca fix cand era sa doarma l-au luat crampele la burtica si a cerut la caca, asta de 2 ori ( e usoooor deranjat). din fericire nu afce chiar urat azi, dar are zile cand m-as duce in lume la halul cum face.... si numai pe mine ma vrea atunci la calarit si marait.
de 2 zile ma uit in disperare la filmuletele cu el.... Doamne era un ranjit de la 2 luni ... si uitasem cat de repede a vorbit.... sa mor daca mai stiam ca la 1 an si 3 luni stia pe B si pe M.... si la fix un an si 6 luni numara pana la 10(stiu ca mecanic... dar mai conteaza????); si la 2 anisori spunea 3 poezii si un cantecel
ca tot era vorba de descrieri.... el este botul meu de lumina si miracol, este uimire in fiecare clipa, este dragoste dincolo de orice limita.....
si da, a fost si este copilul meu minune, venit cand imi pierdeam speranta... ca sa-mi demonstreze ca orice este posibil.
este copilul care mi-a arat cam cat de mult "mi se rupe de gura lumii" cand e vorba de fericirea lui si a mea. Cand toata lumea voia sa "arat dovada" ca el numara/vorbeste/etce-etc la varsta aia eu ii sopteam sa nu le zica.... nu suportam spectacolul fortat (*din fericire asta a invatat-o bine); cand toata lumea avea sfaturi "binevoitoare" pentru noi, le-am ignorat ca o echipa bine sudata si le-am demonstrat contrariul. a fost puiutul meu lipit de mine un an de zile, a fost gagalicea atenta si tematoare sa-si dea drumul, a fost copilul mult prea precoce in unele lucruri, mult prea incet in altele.... si "mult prea perfect" in toate.
iar acum este bcuria mea suprema, este viata, iubire, delir, simplitate si adevar, este bucurie si nervisori, tandrete si incapatanare, este puiutul care-ti spune ca te iubeste si2 secunde mai tarziu te injura cu acelasi patos; te pocneste si te pupa in secunda urmatoare.... si nu astept nimic de la el.
si pentry asta-i multumesc tare mult, ca m-a invatat sa nu am asteptari de la el... ci doar sa-l iubesc asa cum e, cu dragoste, tandrete, enervare, extaz si agonie... dar toate autentice.
si cel mai frumos lucru din lume este sa-l am langa mine, sa-l tin seara in brate pana adoarme, cuibarit la sufletul meu, complet abandonat si simtindu-se in siguranta totala
mai am... dar mai zic si altadata ca m-am emotionat toata acum...
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
Abstinenta si pe bune ca asa nu risc nicio sarcina Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 APRILIE 2011 |
M-am saturat de atata lipsa...noi inca tot in pauza suntem Bine Cristi mai imi da tarcoale, dar mie mi-e o frica de mor. Oricum sincer va zic ca nici n-am avut nici un moment in care s-ar fi putut intampla ceva...Cred ca v-a trebui sa-l programam caci altfel nu se poate
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 mutzu cand nu doarme e leu-paraleu. nici azi n-a dormit ca fix cand era sa doarma l-au luat crampele la burtica si a cerut la caca, asta de 2 ori ( e usoooor deranjat). din fericire nu afce chiar urat azi, dar are zile cand m-as duce in lume la halul cum face.... si numai pe mine ma vrea atunci la calarit si marait. de 2 zile ma uit in disperare la filmuletele cu el.... Doamne era un ranjit de la 2 luni ... si uitasem cat de repede a vorbit.... sa mor daca mai stiam ca la 1 an si 3 luni stia pe B si pe M.... si la fix un an si 6 luni numara pana la 10(stiu ca mecanic... dar mai conteaza????); si la 2 anisori spunea 3 poezii si un cantecel ca tot era vorba de descrieri.... el este botul meu de lumina si miracol, este uimire in fiecare clipa, este dragoste dincolo de orice limita..... si da, a fost si este copilul meu minune, venit cand imi pierdeam speranta... ca sa-mi demonstreze ca orice este posibil. este copilul care mi-a arat cam cat de mult "mi se rupe de gura lumii" cand e vorba de fericirea lui si a mea. Cand toata lumea voia sa "arat dovada" ca el numara/vorbeste/etce-etc la varsta aia eu ii sopteam sa nu le zica.... nu suportam spectacolul fortat (*din fericire asta a invatat-o bine); cand toata lumea avea sfaturi "binevoitoare" pentru noi, le-am ignorat ca o echipa bine sudata si le-am demonstrat contrariul. a fost puiutul meu lipit de mine un an de zile, a fost gagalicea atenta si tematoare sa-si dea drumul, a fost copilul mult prea precoce in unele lucruri, mult prea incet in altele.... si "mult prea perfect" in toate. iar acum este bcuria mea suprema, este viata, iubire, delir, simplitate si adevar, este bucurie si nervisori, tandrete si incapatanare, este puiutul care-ti spune ca te iubeste si2 secunde mai tarziu te injura cu acelasi patos; te pocneste si te pupa in secunda urmatoare.... si nu astept nimic de la el. si pentry asta-i multumesc tare mult, ca m-a invatat sa nu am asteptari de la el... ci doar sa-l iubesc asa cum e, cu dragoste, tandrete, enervare, extaz si agonie... dar toate autentice. si cel mai frumos lucru din lume este sa-l am langa mine, sa-l tin seara in brate pana adoarme, cuibarit la sufletul meu, complet abandonat si simtindu-se in siguranta totala mai am... dar mai zic si altadata ca m-am emotionat toata acum... Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 APRILIE 2011 |
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Dyana chiar vroiam sa te strig, caci iar ai disparut. Si eu sunt sigura ca ai sa gasesti jobul perfect Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
poate ma reprofilez... mai stii??? oricum sunt deschisa la orice in ultima vreme, deci sa nu va mire daca ajung la facut bijuterii sau pictat....
chatonel spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui olishka
Chato da pilula cum functioneaza? Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
pai la fel amindoua, sint pe baza de hormoni, numai ca pilula e mai enervanta pt ca trebuie luata zilnic; steriletul e pus pt 3-5 ani si nu mai ai nici o constringere in timpul asta; in plus, daca il pui pe mirena, nu mai ai nici ciclu cit timp ai sterilet
inapreda spune:
AAM putine/nimic in comun cu: Ramona, Bebe, Chatonel, Dyana, Ela, credeam ca si cu Pisik dar m-am inselat.
Revin