LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Va recomand si eu un film. Nu-l gasesc online, dar se gaseste pe torente. Asta ca tot fura subiecte "hot"saptamana trecuta.

Kinsey (2004)
cu subtitlul Let's talk about sex.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

referitor la intrebarea "cu cine NU ma aseman" mi se pare ca e greu de raspuns, in general NU ne asemanam cu multa lume, deci lista ar fi lunga

se mai poate face si lista: "cu cine NU ma aseman dar mi-ar placea" si "cu cine NU ma aseman dar e bine asa" :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

No eu cand vad specimene din astea ca sa ma exprim decent, si stiu ca din pacate nu pot face nimic pt bietii copii deoarece ele tot nu ar intelege nimic, ba din contra s-ar tura mai rau, ma deprim si imi pare rau ca nu am puteri supranaturale sa fac ceva
Pt mine cel mai groaznic moment din acesta de pana acum e fost cand ne-am intalnit cu o mama beata care se clatina si isi certa fetita care mergea langa ea cu lacrimi in ochi si cu capul plecat

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Of Doamne, ce ingrozitor. Cand aud astfel de cazuri imi vine sa fug la acei copilasi si sa-i aduc pe toti la mine acasa Nu mai zic ca acum de curand a fost o stire la TV cu un bebe de 2 luni care a murit din neglijenta, caci parintii erau prin carciumi sa bea Si cica le-a mai murit inca un copilas acum cativa ani. De ce mai sunt libertate acesti parinti si de ce mai au in grija pe acei copii? Eu n-am mai fost buna de nimic cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Va recomand si eu un film. Nu-l gasesc online, dar se gaseste pe torente. Asta ca tot fura subiecte "hot"saptamana trecuta.

Kinsey (2004)
cu subtitlul Let's talk about sex.

CRISTIAN (7.03.2009)

http://www.cinemagia.ro/filme/kinsey-8471/

L-am vazut si eu cu ceva vreme in urma.

Sa stii ca ma bucur ca te-ai...bagat peste "dorinta lui Ramon"; intrebarea era pentru toata lumea daca stiam ca sint aici atitea iubitoare de film spaniol, film pe care eu il iubesc; sufar, de-adevaratelea, ca in Bistrita nu am gasit pe nimeni care sa-mi impartaseasca pasiunea; doar pe Jambo, care, de cite ori vede cite unul, imi spune ca am dreptate sa-mi placa filmul spaniol.

Mergi la inceput

CHATO pai tocmai alea-mi plac oi fi un pic mai maso, da' e bine sa inveti (din film) ca "viata e complexa"...

Kinsey a fost catalogat ca o comedie, am vazut, dar zau ca nu e, e un film foarte serios...

Cat despre duminica viitoare, la teatru zic pas (fiu-meu uraste teatrul), nici la circ nu prea-i place - si sa stii ca circul acum e mai mult cu muzica si dans, mai putin cu dresura - dar am putea veni asa, de dragul vostru. Vrei sa iau bilete?

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

referitor la intrebarea "cu cine NU ma aseman" mi se pare ca e greu de raspuns, in general NU ne asemanam cu multa lume, deci lista ar fi lunga

se mai poate face si lista: "cu cine NU ma aseman dar mi-ar placea" si "cu cine NU ma aseman dar e bine asa" :))

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Si ce daca-i lunga? Doar te hodini (si eu am in vocabularul uzual acest regionalism pe care-l ador). Sper ca nu ti-e lene sa scrii. Eu ma refeream la fetele active -si nu sintem chiar asa multe.
Poti spune si cu cine te asemeni, desi s-a mai spus; doar asa, sa ramina si raspunsurile "grupate" pentru ca, uneori, lucrurile se mai schimba pe parcurs.

Mergi la inceput

Unde era intrebarea asta? Ca as face si eu un pomelnic...

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novus, habar nu am cind pica 1 Mai si cite "libere" sint.
Intotdeauna cu ai mei mergeam la gratar si de 1 Mai si de...23 August.
Mie imi place mult dar:
1. Mai nou, mi-e frica de capuse
2. Ian doarme la prinz chiar si...4 ore. In existenta lui, inca n-a a vut nici o zi in care sa sara somnul de prinz; e drept ca, indiferent ce am facut si unde ne-am dus, asa ne-am organizat ca sa nu "probam" lipsa somnului.

Anul trecut, am fost o singura data la gratar la iarba verde (deci nu in curte), undeva pe Valea Sigmirului; la prinz am venit acasa si, cind s-a trezit Ian, pa la 18 ne-am dus inapoi; n-a fost neaparat distractiv.

Poate ne organizam in vreo curte sau sarbatorim seara la local.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Wooow n-ati scapat nici un somn? Tare!!! Noi de exemplu astazi n-am dormit caci am fost la muze, dar nu mi se pare mare bai. David oricum nu vrea niciodata sa doarma si nu l-am auzit in viata mea sa zica "mi-e somn". Oricat de obosit ar fi ne chinuim sa-l ducem la somn. I-e frica sa nu piarda din distractie.

Ina dar mie mi se pare fain sa dormi la iarba verde. Nu vrei sa incerci? Noi de exemplu ne adaptam la orice situatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hm, hm, ce-i ala circ cu dans si muzica? asa mai bine mergem la un loc de dans si muzica pt copii si noi palavragim, ca la circ asta nu putem :)

poate ne organizam sa facem ceva in week-end, poate simbata in parc? nu stiu cum va fi vremea, ca aici nu e de stat afara (adik se poate merge printre stropi, dar fara nici o placere).

Mergi la inceput

Olga&Cristi, felicitari pentru initiativa!
Am mai zis ca nu-mi plac sefii si ca nu agreez pozitia de subaltern; cred ca mi-as reconsidera opinia daca as lucra la voi.

Mergi la inceput