LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:

Citat:

Novus, voiam sa te intreb doua lucruri:

1. L-ai fi ajutat pe Ramon sa-si indeplineasca dorinta?
2. Te-ai cintat la film?

PS. Este in chestionar mic pentru tine.

Mda, aseara m-am tot gandit dar nu am gasit raspunsul pt ca depinde cine ar fi fost Ramon , nu stiu, grea decizie dar mai mult inclin catre da
Am plans de numa' oricum la final si mi-a placut muzica la maxim pacat ca a trebuit sa ascult cu sonor redus ca nu am gasit castile la timp

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Te-am intrebat cu intentie pentru ca eu am vazut filmul de multa vreme -in anul in care a aparut- si l-am mai revazut ulterior si inca nu am un raspuns la prima intrebare

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Aha, vroiam si eu sa te intreb ce ai fi ales tu ...

si eu am vazut filmul demult, dar nu am avut nici un dubiu: l-as fi ajutat pe ramon, pt ca asta isi dorea el din toata fiinta si nu, nu mai stiu daca am plins.

Mergi la inceput

alte filme misto:

www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=2481.html" target="_blank">Le Déclin de l'empire américain

www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=52584.html" target="_blank">Les Invasions barbares

astea doua, primee, trebuiesc vazute in ordinea data si in franceza daca sinteti vorbitori f buni, sint acolo niste jocuri de cuvinte excelente.

www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=111643.html" target="_blank">La Vie des autres

www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=82447.html" target="_blank">Train de vie

www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=58349.html" target="_blank">La Chute (Der Untergang)

www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=109342.html" target="_blank">Va, vis et deviens

www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=178832.html" target="_blank">La Source des femmes

www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=110666.html" target="_blank">Le Concert

www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=145888.html" target="_blank">Les Chats persans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Merci, Chato
Poate ar fi bine sa le trimiti pe mail-ul comun, nu?
Sa facem un draft unde putem adauga recomandari.

PS. Mi-a venit in minte si o intrebare-tema: vorbim relativ frecvent despre "pfuai, ce seman io cu tine, tu cu mine!" Ce-ar fi sa raspundem si la intrebarea: cu ce tufete ma aseman cel mai putin/deloc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

olguta, ce rochie ai luat pina la urma pt botez?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Inca nici una...tot mai sper sa mai slabesc, dar nu stiu cum caci astazi am mancat gaufre Cand sunt f obosita ma refugiez in dulciuri si astazi am umblat ceva....dar tare fain a fost la muzeu. Arata super!!! Daca mai puneau si rampe pt carucioare era ca in afara. Un om cu dizabilitati chiar nu are cum sa-l viziteze Fetele din Bucuresti daca nu ati fost, mergeti. David a fost super incantat. Fetele din afara Bucurestiului, cand veniti va duc si pe voi

Mergi la inceput

cu placere, ina, da mi-e lene sa ma mai duc si pe mailu comun :) faceti voi o lista daca vreti :)

io lucrai toata ziua la bagaje, acu ma hodin :)

Mergi la inceput

Citat:

Eu ma tot gandesc ce sa facem de 1 mai ca gasca e tare retricenta la mers cu gratarul cum as vrea eu, cica nu avem gratar, nu avem unde, asa ca acum vreau sa gasesc altceva, eventual o pesniune faina unde sa mancam si picii sa alerge pe afara

Voi ce faceti de 1 mai ?

Noi ducem angajatii de la firma 3 zile la munte. Mi-ar fi placut sa mergem ca in anii trecuti in Grecia, dar este prea complicat acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Nu era pt mine, dar ma bag.

Eu am plans la filmul asta. Si nu fac asta de obicei.
La 1 - probabil n-as fi avut curajul...

Oricum, mi se pare unul dintre filmele care te invata ca... "viata e complexa si are multe aspecte".

Citat:

Novus, voiam sa te intreb doua lucruri:

1. L-ai fi ajutat pe Ramon sa-si indeplineasca dorinta?
2. Te-ai cintat la film?

PS. Este in chestionar mic pentru tine.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Citat:

Avem in oras, pe drumul de centura, o pensiune draguta cu sala de nunti (cam kicioasa dupa gustul meu!) si cu terasa si spatiu de joaca generos si curat afara. Azi-vara mergeam destul de des acolo si azi, trecind pe acolo, Ian a vrut sa oprim. Si ne-am oprit la o cafea cit a tot sarit el pe trambulina.
Cind am ajuns, o "doamna" rotofeie isi certa nepoata, o durdulie frumoasa, putin mai mica decit ghioceii nostri. Am inteles ca erau venite la un botez si fetita nu voia sa intre. Cucoana era nervoasa rau si urla ca o nebuna la copil. A inceput sa-i traga "palmute" peste...cap urlind din ce in ce mai tare. Fetita plingea si ea foarte rau. Am vrut sa detensionez atmosfera si am intrebat-o:
-Andreea, nu vrei sa vii, te rog, sa te dai cu Ian pe t0pogan?

Atita mi-a trebuit ca matahala s-a crizat mai tare si a inceput sa-i traga fetitei palme repezi si scurte peste obrajorii dolofani:
-De cite ori ti-am spus sa nu ma faci de ris in public? Gura! Taci ca te zdrobesc.
Apare si mama fetitei, mestecind.
-Mica, da' de ce plinge asa rau Andreea?
-I-am tras vreo doua ca ne facea aici de ris.
-Mica, de cite ori ti-am spus sa nu o lovesti in public ca nu o mai pot linisti?

Pleaca matahala, mama ia fetita in brate si aceasata ii spunea plingind ca vrea sa mearga acasa.
"Mamica" a lasat copilul jos, s-a "pupuit" si ea si i-a spus:
-Andreea, io dau aici o gramada de bani, nu putem pleca flaminzi acasa, Mincam si apoi plecam.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

SUUUPEEEER

Mergi la inceput

pai mai ai timp sa mai slabesti vreo 3-4 kile pina la botez, Olguta, deci ai dreptate sa mai astepti :)

cred ca oricit ai minca tot mai multe calorii arzi, pt ca cererea e mare, asa ca nu-ti face griji.

ce facem, mergem la circ duminica viitoare? vad ca www.circulglobus.ro/program.php?spectid=1029" target="_blank">Globus are program de la 18H30

sau la vreun teatru de papusi? izia nu a vazut inca ...

monn, bianca, va bagati si voi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Nu era pt mine, dar ma bag.

Eu am plans la filmul asta. Si nu fac asta de obicei.
La 1 - probabil n-as fi avut curajul...

Oricum, mi se pare unul dintre filmele care te invata ca... "viata e complexa si are multe aspecte.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

ops, monn, sper sa nu ma-njuri, majoritatea filmelor pe care le pusei sint dramatice sau comedii dramatice :( si cred ca ai sa plingi la fiecare unde e de plins

Mergi la inceput