LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***
Raspunsuri - Pagina 13

Monnvas spune:
De parc nici nu se pune problema sa nu! Ca de obicei, io propun IOR; daca ploua, s-au deschis niste locuri de joaca in cartier, deci ne retragem mintenash.
CHATO cand a fost ultima data fiu-meu la teatru s-a strecurat si bunica-mea in public; mi-a zis ca a fost mai mult spectacol de varietati decat cu animale. Si of cors ca nu i-a placut piciului.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas Unde era intrebarea asta? Ca as face si eu un pomelnic... ![]()
CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
o pusa ina adineauri, mai c-o pagina in urma cred :)
ia sa facem pomelnic :)

inapreda spune:
Olga, si noi ne adaptam; in sensul ca...venim acasa
Mi-ar placea sa doarma la iarba verde dar, am spus, ca de o vreme, mi-e o frica groaznica de capuse si nu stiu cum as putea sa-l pazesc de astea; un cort mic -cortul lui Ian, in care se juca in casa- nu mi se pare ca l-ar pazi de ele, unul mare nu merita sa-l cari/montezi pentru un singur somn la prinz iar in masina nu cred ca ar adormi veci. Ceva sugestie?

chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda http://www.cinemagia.ro/filme/kinsey-8471/ L-am vazut si eu cu ceva vreme in urma. ![]() Sa stii ca ma bucur ca te-ai...bagat peste "dorinta lui Ramon"; intrebarea era pentru toata lumea daca stiam ca sint aici atitea iubitoare de film spaniol, film pe care eu il iubesc; sufar, de-adevaratelea, ca in Bistrita nu am gasit pe nimeni care sa-mi impartaseasca pasiunea; doar pe Jambo, care, de cite ori vede cite unul, imi spune ca am dreptate sa-mi placa filmul spaniol. ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
si eu ador filmele spaniolesti.
Si aici, la Toulouse, se face anual un festival al filmului spaniol, dureaza citeva zile si biletele sint la tarif redus, dar inca nu m-am invrednicit sa merg.

olishka spune:
citat din mesajul lui Floric Usor atipica pentru obisnuinta romanului, eu nu agreez iesile la iarba verde. Si motivez: aglomeratia, care canta, care bate mingea, care face fum, care fumeaza, care...Si pe langa agitatia de pe langa un gratar sfaraind, eu una dupa ce mananc imi place a ma intind sau sa lenevesc...ei, dar unde, si mai ales ca aerul te trage la lenevire. Ori ca sa evit atata deranj, am noroc cu unchiul lui Cata care sta la un canton (parca v-am mai povestit). Cantonul este pe malul Dunarii in padure. Nimic mai linistitor. ![]() Asta vom face de 1 Mai. Care mai degraba va fi we viitor. Ca sa stam 2 zile sa intlegem ceva. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Nici mie nu-mi place atmosfera descrisa de tine. Un gratar in liniste este ideal, dar mai greu gasesti loc de asa ceva.

olishka spune:
citat din mesajul lui novus 1 Mai pica martea, eu am in plan sa-mi iau liber si luni asa ca sa am un wkd prelungit, din pacate Pisi e ocupat pt ca altfel plecam pe undeva, in Ungaria de ex Eu as fi vrut sa iesim undeva cu gasca ca sa ma aniversez mai repede ![]() Gasesc eu ceva pana la urma ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Sunt sigura ca te organizezi tu ![]() |

chatonel spune:
citat din mesajul lui Monnvas De parc nici nu se pune problema sa nu! ![]() CHATO cand a fost ultima data fiu-meu la teatru s-a strecurat si bunica-mea in public; mi-a zis ca a fost mai mult spectacol de varietati decat cu animale. Si of cors ca nu i-a placut piciului. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
hm, la teatru cu animoale zici ? :)

ok pt IOR, nu stiu unde e, dar aflu :)
Cum se procedeaza, intilnire in jur de ora 16-17H00? Ca sa avem timp si de plimbat si de palavragit si sa nu ajungem nici mai tirziu de ora 20H00-21H00 acasa?

chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Nici mie nu-mi place atmosfera descrisa de tine. Un gratar in liniste este ideal, dar mai greu gasesti loc de asa ceva. Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
idem, pare tiganie curata ce zice floric acolo

inapreda spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui chatonel
idem, pare tiganie curata ce zice floric acolo ![]() Famille Dragoon, mami de ![]() Toulouse, la ville rose ![]() |
E mai simplu daca o luam invers: cui de aici i-ar placea atmosfera aia? Nimanui, sint convinsa! Pare un coshmar

Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui inapreda Olga, si noi ne adaptam; in sensul ca...venim acasa ![]() ![]() Mi-ar placea sa doarma la iarba verde dar, am spus, ca de o vreme, mi-e o frica groaznica de capuse si nu stiu cum as putea sa-l pazesc de astea; un cort mic -cortul lui Ian, in care se juca in casa- nu mi se pare ca l-ar pazi de ele, unul mare nu merita sa-l cari/montezi pentru un singur somn la prinz iar in masina nu cred ca ar adormi veci. Ceva sugestie? ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Noi tocmai ne-am intors de la dormit in iarba verde.
Ce sa mai zic si cu capusele astea. Au existat dintotdeauna, doar ca nu s-a facut caz de ele pana acum.
Floric, sa stii ca nici mie nu imi place la airba verde acolo unde merge toata lumea si asculta muzica de la masina, si face si grater si bla bla. Noi am fost tocmai ca sa auzim pasarele...