LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***
Raspunsuri - Pagina 14

Monnvas spune:
CHATO, de obicei ne vedeam dupa somnul de pranz al picilor, adica pe la 17.30-18 chiar. Dar noi suntem mai... vesperali, daca voi va bagati mai devreme in pat, ne-om trezi mai repede!
IOR = Parcul Titan. Exista metrou, iar cu taxi din Berceni ajungi in 10 minute. E un parc f mare, depinde unde ne hotaram sa ne vedem.
Cine e pentru? Cine e contra? Abtineri?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

inapreda spune:
bIANCA, PE iAN l-a muscat o capusa anul trecut in vara, la iarba verde; am fost la urgente

chatonel spune:
Cu cine Nu ma aseman:
_ cu Ina pt ca ea e "obsedata" (la modul pozitiv) de moda si io nu, pt ca ea suporta compromisul (stat cu socrii) si io nu, pt ca nu se adapteaza in functie de situatie (asta o prinsei acum, cu somnul lui ian :) )si io da :) .
_cu Olguta, pt ca ea e lapte si miere si mereu impaciuitoare, pe cind io-s salbatica si cind nu imi vine bine ceva clocotesc si izbucnesc .
_ cu Monn si cu Anaan pt ca ele gindesc mult inainte de a deschide gura, io-s impulsiva (probabil ca mai sint si alte fete la fel, sa nu se supere ca nu le-am pus in lista, dar nu a fost asa de clar pt mine treaba asta).
_ cu Anca pt ca ... nu semanam deloc :)
_ cu andiaroro, pt ca... seman cu barba-sau :))

Floric spune:
Gata, au plecat musafirii. Au lasat doar nervii la mine si au luat cu ei impresii despre cum si ce am facut in casa.
Subiect inchisa sa nu explodez.
Deci, eu am prezentat ce se intampla in unica padure existenta in urul Brailei. In zona statiunii Lacu Sarat. Desi padurea e mare, imensa as putea spune, nu vretisa stiti ce este acolo in zi de we sau de sarbatoare, nu mai vorbesc. Si nu va ganditi ca e un spatiu amenajat...nu fiecare unde il taie capul. Daca gaseste loc de parcat masina la umbra si amplasat gratarul e ok. Anul asta am vazut ca intr-o zona au amplasat gratare, dar sunt cinvinsa ca ele vor fi super aglomerate si cetatenii se vor lasa la mana lor.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Tema pentru cine doreste sa fie "de ajutor" ![]() In 25 mai are Jambo "Intilnirea de 20 de ani" oar pe 26 avem o "nunto-botez". Pina atunci, mi-am propus sa slabesc 5 kg. De obicei, cind imi propun ceva, resusesc intotdeauna dar nu cred ca am fost vreodata atit de...nemiloasa ![]() Intrebare: cu ce sa ma imbrac/incalt? Cum sa ma vopsesc la par? Cum sa ma machiez? etc. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Ina aceleasi dileme le am si eu. Siu eu tot 5 kile vreau sa dau jos pana pe 20 mai

Bianca2503 spune:
Noi la 18 abia iesim de la gradi. L-as lua eu mai devreme dar nu termin eu treaba la birou.
Pana in Titan fac cam o ora cu metroul, iar la ora respectiva de masina nu se pune problema ca mai rau ma enervez si tot o ora fac.
Ar mai fi: Bordei, Herastrau, Gradina Icoanei...

Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui inapreda bIANCA, PE iAN l-a muscat o capusa anul trecut in vara, la iarba verde; am fost la urgente ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Aoleu. Nasol. Nu am stiut. Acum iti inteleg mai bine temerile

Floric spune:
Bianca, tocmai acum la tv e reportajul cu Biblioteca, sfintita de patriah. Si mi-am amintit de tine.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

chatonel spune:
bianca, tu lucrezi simbata?
Monn, in general io o culc pe fie-mea pe la 9 (21), de-asta ziceam sa fim acasa inainte, sa ii dau sa manice, sa o spal etc.
Sau mincam pe unde ne gasim? Asa mai putem sta o ora in plus si o culc jegoasa :)

Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Floric Bianca, tocmai acum la tv e reportajul cu Biblioteca, sfintita de patriah. Si mi-am amintit de tine. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Bine ca nu am TV