Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 6
crispro spune:
Maica-mea are 59 de ani si are in grija 5 copii plus curatenie usoara. Si face fata. Acum ii e mai usor ca au program copiii, toti merg la gradi/scoala. Dar a fost si cu unul in brate, altul in spate si un cos de rufe pe scari. Cand vine acasa zice ca e floare l ureche cu V, ca e doar unul si e cuminte.
Sa-l ajutam pe Alex
ainotna spune:
Salut!
Ilinca zic si eu ca si fetele ca nu-i o problema varsta daca zici ca e in putere, soacra-mea are peste 62 si maica-mea 59 si nu mi se pare deloc ca ar avea probleme, dpdv fizic, cu ai mei.
Puiutz ca ai intrebat de noi mai demult!
Alice_Elena spune:
Vai ce m-a speriat mara azi. Am fost la piata, am lasat-o dormind. Ma apucasem sa bag chestii in frigider si cum statea asa cu capul in jos simt o mana pe picior.. Am zis ca mooor :)) se daduse jos din pat si venise in bucatarie
Acum se joaca cu un lego d-ala cu piese mari. 30 lei din auchan. 100 si ceva de piese
carla_2008 spune:
mie imi place plita de vitro ceramica. Dar int-adevar trebie curatata imediat cums e murdareste,stropeste ,ca altfel te cam chinui cu ea. Si am si zgariat-o putin dar nah asta e.
iar cele de inductie nu stiu cum sunt Cris2010 dar am inteles ca merg doar cu vase speciale,pe cand la vitroceramica poti pune orice. Deci cheltuiala in plus cu inductia ca si vasele sunt scumpe si nu iti mai poti folosi vasele clasice.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilinca79 Baby ce frumosi sunteti Tudorel e un scump iar burtica nu mai zic. Sa va fie de bine vacanta! Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
Iar legat de bona ca are 65 de ani,,,,daca este o persoana activa si fasneata nu ai de ce sa te lovesti de varsta. Eu iti spun ca mama mea are 64 de ani si cred-ma ca ii face fata cu brio lui Tudor....Dar daca iti spun de soacra care are 63 de ani si din cauza greutatii nu se poate deplasa prea bine ...bineanteles ca nu poate face fata ....
Asa ca o poti chema la o perioada de proba de 2 saptamani ...mergi cu ea in parc si vezi daca il fugareste pe strumf si cum face fata distractiei si te hotarasti atunci
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
22+
baby78 spune:
citat din mesajul lui crispro Imi amintesc de Tina si de matusa moasa.ce speriata eram cand am aflat ca a nascut. Cu o seara inaintem vorbisem pe forum, ea fusese la control la Buc, parca. Vaaai, ce emotii. Si imi amintesc intr/o noapte de iunie, ne intorceam acasa de la restaurant cu sotul si prietenii si primesc mesaj de la Rodi ca a nascut. Mi s-au inmuiat picioarele. Ii zic sotului ce s/a intamplat, zice "care Rodi, din Spania???" stia ca avem acelasi dpn. Si m-a pus sa nu mai misc un deget de atunci. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
He he ...si eu imi amintesc tare bine de Tina si matusa.......De fapt eu abea asteptam sa ma trezesc sa vad cine a mai nascut...cum a nascut....Imi aduc aminte cand a nascut Racusor l-am sunat pe sotul meu plangand......Asa de tare m-a emotionat naterea delfinasuli sef...si de atunci nu cred ca a mai fost o nastere la care nu am plans....Citeam si plangeam.......Ce perioada frumoasa si mai ales ce frumos ca toate astea sunt scrise acolo si vor ramane mereu......
22+
Victo spune:
e gata tarta mea la cuptor..
daca tot au dormit baietii bine, am programat si o crema de zahar ars, cum tot e week-end, macar sa mancam bine :):)
astept insa sa se trezeasca ei, sa pot folosi blenderul
baby78 spune:
citat din mesajul lui Victo e gata tarta mea la cuptor.. daca tot au dormit baietii bine, am programat si o crema de zahar ars, cum tot e week-end, macar sa mancam bine :):) astept insa sa se trezeasca ei, sa pot folosi blenderul Paula cu 2 nazdravani, M si S |
Ce gospodina esti mami
22+
tina_80 spune:
Am mancat si noi pulpe la cuptor cu cartofi si salata de rosii, ne a placut!
Acum i am trimis pe baieti in parc iar eu sa fac curat in bucatarie si ma bag la o masca cu argila + o baie cu spuma. Iar daca mai am timp poate imi fac si manichiura.
Asa de bine m am simtit cand am mai citit una alta de cand am nascut.
Eu ma bucur ca toti delfinasii sunt bine, sanatosi si voiosi.Un pt fiecare!!
Am avut emotii pt Bea dar s a dovedit a fi o luptatoare!!!! Tare mult mi ar placea ca intr o buna zi sa ne vedem.
iar mami Crisy e o adevarata mamica!
Va puuup
Otiliav spune:
citat din mesajul lui Victo crisy, stiu ac e contagioasa si pacatoasa ca si tratament- febra mare, antibiotic. de maine cred ca vor incepe sa infloreasca bubitele pe Mihai..sper sa fie in genul in care a avut stefan, a fost totusi rezonabil la el. nu prea agreeaza mixtura aceea..dar ii fac repede tac pac tac pac si mai radem..se mai sterge..uff..numa sa nu ii ramana semne urate, frumosul mamei mic Paula cu 2 nazdravani, M si S |
Eu va tin pumnii sa iasa putine bubite. Iulia a facut o forma foarte usoara de varicela in decembrie la 3 saptamani dupa Ana, doar 2 bubite si fara febra. Nu a ramas cu nici un semn. Prima a facut Ana si desi unele au trecut repede ea a ramas cu un semn pe frunte. Pur si simplu a sapat in carne, nu a fost vina fetei dar asa sunt unele bube. Elisa a avut foarte multe insa norocul ei ca multe au fost pe frunte in par, de fapt multe rau in cap si a scapat fara nici un semn.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)