Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onimir spune:

Neata!!
Ma bucur ca v-am starnit amintiri si indiferent de cum a fost nasterea , mai grea sau mai usoara, important e ca avem copilasi sanatosi.
Eu nu contenesc sa-i multumesc lui d-zeu pentru minunea asta de copil la care aproape ca nu visam.Sper doar sa nu devina un rasfatat pentru ca nu ma lasa inima sa-i refuz nimic .
Bumblebee, nu-ti face griji, sigur ai sa te descurci.
Ma duc sa pregatesc carnita , mergem la gratar.
Va urez o zi minunata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Neata!

Onimir, am citit povestea nasterii....prin cate poate trece o femeie cand aduce un copil pe lume.....eu am zis ca am nascut greu dar pana la urma a fost bine, am mai uitat sau refuz sa gandesc

Crissyyyy, multumesc mult de link!

Baby, dar. Frumosi mai sunteti! mi au placut tare mult pozele.

Ieri am fost la stomatolog, ca acu 3 sapt mi a sarit o lucrare de la o masea, care era reconstituita de vreo 12 ani si nu mai avea mare lucru ce face la ea si am ales varianta sa mi o scoata( era numai radacinile de ea) si peste 6 luni cand se vindeca gingia fac implant.
Si ma doareeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onimir spune:

Crissy, ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Baby, dar. Frumosi mai sunteti! mi au placut tare mult pozele.

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Paula, ce vila la eforie, la care ati fost si anul trecut? imi mai zici si mie te rog de ea?

si noi ne mai uitam pentru la noi la mare...dar unde am fost anul trecut, la phenicia, e scump rau in iulie

eu sunt fericita, ca am fost apreciata pentru prezentarile la care lucram de ceva vreme, asa macar am mai uitat de oboseala...

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata!

Vin si eu la cafea, ca Michelle o face tare buna!
Am trimis baietii la piata si in loc sa strang de prin casa, stau la taclale
Saptamana asta am inceput "interviurile" cu bone...inutil sa mai zic ca nu-s foarte incantata de niciuna Cea pe care o prefer are 65 de ani si mi se pare cam mult, desi arata fara exagerare cu 10 ani mai tanara. Dar ma tot gandesc daca nu e prea mult pentru ea sa faca fata unui pitic atomic. Oricum din toamna V va merge la cresa (sper) 4 ore, asa ca nu ar fi chiar asa de solicitant. Bonele voastre ce varste au?

Cris2010 noi am fost la Danubius la sfarsitul lui 2010, cand avea Victor vreo 5 luni. Poate s-o mai fi schimbat de-atunci...

Baby ce frumosi sunteti Tudorel e un scump iar burtica nu mai zic. Sa va fie de bine vacanta!

Michelle tare mi-au placut si pozele tale. Nu stiu unde-s kg de care zici, ca nu se vad deloc

Bumblebee te rog eu sa ai incredere in tine! E foarte normal ce simti, la cateva zile de angajare n-ai cum sa nu fii coplesita de atatea lucruri noi. Dar la ambitia si inteligenta ta, eu sunt sigura ce vei face fata si inca cu brio. Imi aduc aminte cum ma simteam si eu la primul job, mi se parea ca n-o sa stiu niciodata cat colegii mei, iar dupa cateva luni imi venea sa rad de cat de speriata am fost.

Onimir tare frumos ai povestit desi ti-a fost greu. Dar cand iti vezi puiul, iti dai seama ca a meritat fiecare efort.

Victo cum se simte Mihaita? V s-ar putea sa fie al 2-lea delfinas cu varicela. Luni ne-am intalnit cu un baietel, caruia i-au aparut in aceeasi seara primele bubite. Asa ca mai asteptam o saptamana-doua si vedem.

Pup mamicile dragi si fug la treaba...

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

R doarme si am citit toate povestile voastre mi am adus aminte ca am si uitat cum ati nascut, natural, epidurala sau cezariana.

Eu am nascut normal, mi s a rupt apa si am sunat repede matusa
O mai tineti minte? Ca v am innebunit cu ea....eram in travaliu, ea langa mine si poveteam diverse. Cand venea o contractie ma vaitam si spuneam ca numai pot, ma lasa contractia iar continuam sa povestim, si uite as veneau contractiile, eu ma vaitam si ma speriam ca atunci nasc.....dar ea imi spune : "ai sa nasti cand numai poti vb si incepi sa tipi" asa a fost! Au fost doua contactii f f dureroase de am fugit in sala de nasteri in picioarele goale si intr un min R era iesit
M am indragostit pe loc!.....si atat dupa a urmat vestile proaste ca e la terapie si v a sta acolo sa fie urmarit. Eu nu m am gandit. O clipa ca daca se naste la 7 luni si jumatate v a sta la terapie.
Nici eu n am primit pe nimeni,nu rasp la tel, la sms uri, il vroiam doar pe Cata si stateam amandoi in rezerva, el se uita la meciuri ca era campionatul si eu ma multumeam doar cu prezenta lui.. Nu aveam nici chef de vb

Ilinca, as vrea si eu de la 1 Mai sau Iunie sa pun o bona la R....e femeie care ma ajua la curatenie in fiecare sapt. Lui R ii place de ea, ei la fel are vreo 55 ani dar se misca tare bine. Eu ma gandesc ce o sa faca cu R dimineata, ca nu am parc pe langa bloc. Eu il urcam in masina si mergeam, ba la ferma, parc, piata, spatii de joaca.
Nu stiu ca sa i cer sa l invetece sa i povesteasca, cum sa se joace.,....parca mi e oarecum sa i spun ca tb sa i mai cante, sa se joace/ mainutareasca sau sa l protejeze de diferite situatii. E ca si cum ii spun sa l iubeasca pt niste banutzi.

Eu momentan nu ma angajez, am sa ma ocup la ferma de societate, vrem sa accesam si niste fonduri si v a mai tb sa plec de acasa.

Ma bag si eu la somn. Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ilinca, ma indoiesc ca dintr-un contact atat de scurt ar putea lua varicela. Stefan a luat in conditiile in care de O LUNA tot faceau colegii lui ( care veneau la gradi pana cand se dumireau parintii ce-i cu bubitele)- ca nu apar asa multe deodata..apar una-doua..peste o zi inca una..apoi inca vreo 2..de0abia de prin a 3a zi apar multe.
si daca nu stii exact cum sunt, zici ca-i de la caldura, scutec..etc.

eu le fac diseara la pici reteta asta
http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2012/04/tarta-cu-branza-si-spanac.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Imi amintesc de Tina si de matusa moasa.ce speriata eram cand am aflat ca a nascut. Cu o seara inaintem vorbisem pe forum, ea fusese la control la Buc, parca. Vaaai, ce emotii.

Si imi amintesc intr/o noapte de iunie, ne intorceam acasa de la restaurant cu sotul si prietenii si primesc mesaj de la Rodi ca a nascut. Mi s-au inmuiat picioarele. Ii zic sotului ce s/a intamplat, zice "care Rodi, din Spania???" stia ca avem acelasi dpn. Si m-a pus sa nu mai misc un deget de atunci.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

bona mea are 62 ani, intr-adevar nu alearga dupa Andrei dar se joaca, ii canta, ies afara , ii da sa pape...fac multe lucruri impreuna...eu cred ca se descurca cu V, daca zici ca pare in forma...

intr-un timp ma gandeam ca andrei nu e asa ca ai vostri pitici atomici, pentru ca il tempereaza bona, dar de curand mi-am dat seama ca nu are nici o legatura fetita prietenei mele sta cu strabunica, care are vreo 80 de ani...ei si fetita s-a ridicat in picioare de la vreo 7-8 luni, merge, se catara peste tot, in conditiile in care afara nu prea iese, decat cu parintii,ca strabunica nu prea poate...

dar sa intrebati bonele cum vad ele o zi cu piticul, daca stau afara, daca se joaca, daca stiu cantecele...daca au experienta, cand le intrebati cum cred ele ca trebuie sa descurga o zi cu piticii, ar trebui sa stie...eu cand am chemat bonele, una, mai intelectuala, s-a strambat cand i-am zis ca trebuie spalat copilul la fundulet dupa kk

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput