Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Histamina, dar la operatia cu laser trebuie anestezie? Nu dati cu rosii daca am spus o prostie

Sandalute de Melania am cautat si eu aseara la Real si nu am gasit

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Ce fain ca aveti Real, oare in Iasi de ce nu e?

Pt operatie la ochi, da, trebuie anestezie locala. Se indeparteaza corneea superficiala sub forma deschiderii unui capac de la conserva si se slefuieste corneea intermediara Ma rog, asta e un tip de operatie, ca sunt mai multe.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

arnica pt taieturi, traumatisme.
eua sa stiam

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

l-am dat cu gel de arnica de nu stiu cate ori, dar nu pare sa aiba efect

la Raducu arnica (gel) are f. bun efect pentru loviturile care se pot lasa cu vanatai. Ii dispare imediat roseata si nici nu se mai invineteste.

Afine de padure nu am de unde sa iau, nici nu e sezonul lor inca, dar vad ca a dat rezultate si cu astea de cultura.

crispro saru'mana! la ce-mi ajuta ca citesc atatea daca nu-mi aduc aminte de ele cand trebuie, of! citisem si de eridiarom, dar uite ca am uitat de el cu desavarsire, ca si de afine . Nu stiu nici eu daca pe termen lung e bun, dar poate ma ajuta in fazele mai acute. Acum deja nu prea mai e cazul, sper sa o tina tot asa.

michelle . Sper sa ne vedem cand veniti la Mamaia.

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

in fine.
o sa fie bine.

inving eu sistemul pana la urma.

pt taieturi, tinctura de propolis,dar pt ca are alcool, nu este indicata strumfilor!
mare atentie la tincturi, din aceasta cauza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

puiutz mic, ai pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Cu operatia la ochi - si eu ma gandesc ca ar fi bine sa o fac, mai ales ca eu am hipermetropie si asta se agraveaza dupa 40 de ani. Miopia recidiveaza cu inaintarea in varsta, parca

Eu chipurile nu am dioptrii mari, spun chipurile pt. ca ultima oara cand am fost la control nu stiu daca mi le-a stabilit corect, pentru ca nu vad bine cu ochelarii care mi s-au facut atunci. Si nici nu am mai ajuns sa vad ca e problema, asa ca ii port tot pe cei vechi. Si vad din ce in ce mai prost.

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

petrecere acum cred ca depinde de copii, lui Andrei ii place sa fie alti copii, dar nu ii place aglomeratia...de asta ma gandeam ca pentru el e cam devreme, ca nu se bucura de fapt de petrecere..ma gandeam la o terasa in parc, sa invitam si alti copii cu parinti....sa fie ceva semi...daca as gasi un loc de petrecere in aer liber ar fi super

fetele din Bucuresti, stiti asa ceva?

MI3 la Bucovina noi zicem pas...si la weeknedul cu 19 mai, ca am eu treaba la birou

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

exista dar depinde de portmoneu...stii tu...majoritatea sunt mai scumpe decat locurile de joaca in interior. oricum ce zicea baby cu 20 lei/copil mi se pare f ieftin, unde era asta? in Buc la ce m-am uitat eu sunt peste 35 lei/copil, bine cica le da mancare...dar ce meniuri erau si include si decorurile. oricum faceti socoteala daca sunt 10 copii plus ca mai incolo vrei sa ii iei un clovn sau vreun persoanj de desene....sau un anumit fel de tort...plus trebuie sa ii iei si cadou.

la un pret cat de cat mai decent e ferma animalelor, poti inchiria acolo
la un pret indecent, pentru o petrecere nu numai de copii dar si pt adulti de toate varstele, mi se pare superb dar ..... www.treehouse.ro/" target="_blank">aici

si sa iti fie rusinica ca iar nu vii la MI, recunoaste ca nu vrei sa ni-l arati pe delfinasul sef, il tii doar pt tine.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

aaa si Racusor daca va faceti vreo zi de nastere acolo unde ti-am pus linkul sa ma inviti, de cand visez sa petrec o dupa-amiza acolo cu prieteni si copii dar nu s-a gasit nimeni sa scoata banul

Mergi la inceput

aaa si evident ti-ai dat seama ca eu visez la ala cel mai mare, cu piscina si de toate, da?

ma uitam ca au facut acum un pavilion mic, in padure..asa ca pt un picnic mai mult, ala e rezonabil ca pret

hai ca am acaparat forumul, de unde era deprimata m-a apucat acu comunicarea. las ca maine ma duc din nou la adm fin si imi trece buna dispozitie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Puiut, ma bucur pentru voi ca stati mai bine cu kk. Arnica nu se da pe rani deschise. Pentru rani deschise sunt bune galbenelele (ceai, decoct, unguient).

Am vazut-o si eu pe Larisa. M-am uitat mai devreme la video la birou, fara sonor. Zici ca danseaza celebrul Pinguin.

MI3... stau cuminte. Hotarati voi ce si cum si daca putem venim. 9 mai pica miercuri, mergem si noi la finala. Una calda, alta rece, pe 7 mai bagam masina in service pt doua saptamani, pe putin.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Aniversare 2 ani, habar n-am cum o sa facem. Prieteni cu copii apropiati de varsta avem putini si raspanditi prin tara... in Buc, in afara de delfinariu, n-avem pe nimeni cu copii.

Ochidut, ce locatii, de vis!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput