Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 21
ilinca79 spune:
Victo ti-o recomand si eu cu drag pe tipa care imi face curatenie mie si Andreei...e si fecioara printre altele
Daca vrei iti dau si nr. de tel al unui nene care se ocupa de termopane, inclusiv reparatii si e priceput. La noi in casa eu ma ocup de intretinere/reparatii. Sotul e ocupat si ma tot amana, iar eu nu suport sa am chestii stricate...mi se trage din copilarie ca tata era tare delasator in priviinta asta
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
beluistef spune:
hello mamici dragutze
Sper ca sunteti bine, noi in general suntem in regula, doar o usara tuse acum dar nu e mare lcru.
Am intrat sa va spun ca Yanis face caria de biberon, numita ppular asa, dar el nu o face de la biberon, deoarece nu are biberoane, tetine sau suzete.
Deja un dintisor a incept sa i se macine si urmeaza alti trei...astia sunt cei de sus si sper sa nu faca si la cei de jos.Nu ma mai lasa sal spal pe dintisori spunand ca" doale la-la-lau".
In schim face la olita , pnem pepe doar noaptea la culcare sau daca plecam undeva gen Real sau plimbare...in rest oli la bataie.
NE mai auzim acum trebuie sa fug ca suntem cu temele...cls.I si a IIa.....
Va pup pe toate.
saddie spune:
rody ufff cum sa ma mai plang eu de ceva, cand tu treci prin atatea cu printesa mica? Noroc mare cu Maria ca e responsabila draga de ea. Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau.
histamina si eu injur tot timpul sistemul de stat si il ocolesc cat de mult pot. Sper sa poti rezolva cu pastilele si felicitari pentru dioptrii.
racusor si eu vroiam sa-ti spun tot de Treehouse, mi se pare o locatie de vis.
Cris2010 mi-ai dat o veste proasta asta cu polipii. Si Medeea e tot infundata de ceva timp. Chiar daca n-are muci sau altceva tot o vad ca respira pe gura. Trebuie sa fac si eu o programare la ORL, desi am crezut ca vom scapa.
puiutz ma bucur tare ca functioneaza afinele la Raducu. Medeea a intrat in extrema cealalta, e tot timpul constipata si chiar nu pricep de la ce. Ii dau fructe, suc de portocale, miere, supa, cereale integrale si tot degeaba. Plus ca nu am schimbat nimic in dieta fata de acum cateva saptamani cand facea normal.
Noi pantofiori am luat de la Pediped pana la urma si m-am indragostit de ei. Nu mai dau banii pe altceva. In plus la gama Flex li se poate scoate brantul si pot fi folositi pentru mai mult timp.
ochidut, tare scumpa e Larisa cum danseaza si cum arata bisericile . La MI3 speram sa ajungem si noi in functie de cum se stabileste.
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut exista dar depinde de portmoneu...stii tu...majoritatea sunt mai scumpe decat locurile de joaca in interior. oricum ce zicea baby cu 20 lei/copil mi se pare f ieftin, unde era asta? in Buc la ce m-am uitat eu sunt peste 35 lei/copil, bine cica le da mancare...dar ce meniuri erau si include si decorurile. oricum faceti socoteala daca sunt 10 copii plus ca mai incolo vrei sa ii iei un clovn sau vreun persoanj de desene....sau un anumit fel de tort...plus trebuie sa ii iei si cadou. Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
Ochidut sa stii ca si aici (in Costanta) e cu 35 sau 45 lei de copil cu meniu inclus dar persoana respectiva a preferat sa nu ia cu meniu ca avea multe porcarii..Asa mai bine platesc doar inchirierea si aduc eu ce mancare vreau. Sucurile obligatoriu le cumperi de acolo
Iar legat de aglomeratie Racusor tocmai asta s-a evitat....Sala de joaca are cam 50 mp si erau doar 8 -9 copii si erau o gramada de jucarii...tobogane,,,saltele de sarituri....loc cu bile si multe altele si fiind doar ei au avut loc sa se manifeste...iar parintii au sta cuminti in camera parintilor si isi admirau odraslele....Eu am fost in camera de joaca sa il mai supraveghez pe Tudor ca el se catara unde era mai sus...Plus erau 2 fete care ii supravegheau si ii mai faceau sa interactioneze intre ei ca asa fiecare facea ce dorea...Mie mi s-a parut ok si deloc obositor...si mai ales ca totul a fost pe principiul "distractia e pentru copii"
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
23+
adrianaBuc spune:
salutari
Intr-un final respir si eu nitel - ce zile (si nopti) pline am avut! -
rodi, imi pare rau pentru Isa. Ma cam sperie ideea ca si Rebe ca o sa faca la fel cand o sa o duc la gradi.
cris, operatie? brrr.
puiutz, betadina e buna, dar in cantitate foarte mica - e toxica pentru copilasi (asa ne-a spus pediatrul). Doar tamponezi usor locul.
Petrecere la 2 ani: hmm; noi am fost la cateva, dar sarbatoritii sunt prea micuti sa isi dea seama ce se intampla. Noi cred ca facem tortulet acasa si atat.
histamina, felicitari
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
puiutz_mic spune:
Cris2010, stiu ca nu se da arnica pe rani deschise. La Raducu nu era propriu-zis o taietura...nu stiu cum sa o descriu...era cu piele ramasa deasupra. Acum e chiar inchisa, dar rosie
Azi l-am tamponat si cu putin spirt
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!