Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut
Mai fetelor deci pana la urma sa ne organizam sa ne vedem in mai? Vreti in Bucovina?
Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

eu zic DA
e cam rapid, dar cu putin organizare nu e imposibil deloc!

hai sa votam perioada in prima faza

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Salutare si de la noi, mamici si delfinasi!

Mai intai ii dulce pe toti bolnaviorii, sa se faca bine degraba: Isa, Mihaita, Filip, Vladut daca am uitat pe cineva imi cer scuze

Histamina eu zic sa iti deschizi farmacie proprie!

Gabrielaene nu stiu exact care e legatura, dar si eu racesc daca beau rece. E o sensibilitate a faringelui probabil. La mine e accentuata si de rinita.

De cateva zile ii dau lui Raducu afine (pana la homeopata, nu a stiut nici un doctor sa mi le recomande pentru diaree ). Mai demult stiam si eu ca-s bune pentru diaree, dar uite ca am uitat complet! Nu stiu daca e datorita lor sau a tratamentului homeopat sau amandoua, dar acum face kk bine, doar ca de culoarea afinelor digerate , adica un fel de kaki

Prin urmare astazi o sa ii pun cateva pastai verzi in mancare, sa vedem cum merge treaba cu ele. Incet incet sper sa revenim la alimentatia completa.

Fetele care veniti in iunie la mare, astept cu mare drag sa ne intalnim! Intre 8-10 iunie o sa fim la Barlad, cred, (la o nunta), dar dupa aceea suntem prezenti.

Ma duc sa-i fac papa, sper sa am timp mai tarziu sa mai stau la povesti.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Histamina, dar la operatia cu laser trebuie anestezie? Nu dati cu rosii daca am spus o prostie

Sandalute de Melania am cautat si eu aseara la Real si nu am gasit

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

puiutz mami, afinele sunt geniale pt diaree, ochi, circulatie vasculara cerebrala.
iata o reteta faina:
1 kg de zahar, un litru de apa, zeama de la o lamaie.se dau in clocot si se fierb pana se ajunge la consistenta mierii.
atunci se adauga zeama d elamaie si se mai fierbe cca 30 d emin.
se cheama zahar invertit.
afinele de padure se adauga atunci si se mai fierb 30 d emin.

afine d epadure.
cele de cultura, mult mai mari, au 10% din proprietatile celor de padure!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Fetele, pentru o taietura mica ce pare sa se infecteze (e rosie pielea in jurul ei), ce pot aplica (pt. Raducu)? Betadina e buna? Spirt e voie? I-am pus Baneocin vreo 2 zile, dar nu vad nici o imbunatatire. Sper sa nu patesc si eu ca sorina cu Bogdanel, sa ajungem la chirurgie

Raducu a cazut acum vreo 2-3 zile pe asfalt, a pus manutele sa se sprijine si cred ca atunci s-a taiat la un degetel. Nu am dat prea mare importanta, fiind sigura ca ii va trece repede, dar vad ca nu e deloc spre vindecare

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

petrecere acum cred ca depinde de copii, lui Andrei ii place sa fie alti copii, dar nu ii place aglomeratia...de asta ma gandeam ca pentru el e cam devreme, ca nu se bucura de fapt de petrecere..ma gandeam la o terasa in parc, sa invitam si alti copii cu parinti....sa fie ceva semi...daca as gasi un loc de petrecere in aer liber ar fi super

fetele din Bucuresti, stiti asa ceva?

MI3 la Bucovina noi zicem pas...si la weeknedul cu 19 mai, ca am eu treaba la birou

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Puiutz, Eridiarom e pt diaree, din afine, cica e natural- ii dadeam si eu lui v ( stiu ca si victo a folosit) , e si tare ieftin ( pana in 5 lei), dar nu stiu daca e ok pe o durata mai lunga. si pupam manuta lui Raducu. Nu stiu ce sa zic sa ii dai. Si v are o mica taietura in palma ( la fel a cazut) , dar se vede ca ii trece ( e de 5 zile)

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

puiutz - bine ca s-a mai reglat cu kk.

Fetelor, cam cat a ajuns bugetul la MI1 si MI2?
Ca zona mai centrala oarecum ar putea fi si zona Neamt.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

arnica pt taieturi, traumatisme.
eua sa stiam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Referitor la zilele de nastere, de obicei am vazut ca se fac 2 petreceri, una cu rude, prieteni.. si una cu copii sau prieteni familisti
Noi am fost la locul de joaca la petrecerea de 2 ani a prietenilor din gasca Biancai

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">25+ cu

Mergi la inceput