Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 16
rodyka spune:
histamina, pai cu diferenta de pret, le iei tu direct. chiar platind transport, iti iese mai ieftin. nu ai gasit pe cineva sa ti le ia si sa ti le trimita? parca se oferisera niste fete...
saddie, asa de control. zilele astea tre sa-mi fac timp sa merg si eu la mormantul soriceilor (Minnie si Mickey), primavara asa flori frumoase cresc acolo . la ai mei in Ro am ingropat catelul de 17 ani, motanul de 14, pisica de 16, pisica lui mama si o cartita , avem un adevarat cimitir, de aia imi pare rau cand se vor muta ai mei
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
Isa doarme, mi-e mila s-o trezesc. am fost la una din gradi mai devreme dar nu era directoarea, asa ca tre sa mai bat drumul o data si ma incurca, imi facusem alt traseu...
petrecere noi nu facem ca nu avem copii de 2 ani, iar cei mari... au petrecerile lor! dar vom merge la un loc de joaca de ala cu multe mingi si jucarioare, sa vedem daca-i place... cadouri nu ne-am gandit prea mult, nu mai am loc in casa sa le pun. dar primul pe lista e asa ceva, ma innebuneste cand le ia pe ale mele si apoi urla daca n-o las .
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
histamina spune:
fetelor,
veste mare!
mi-a scazut miopia!
de la -1,25 la stangul si -7 ( pe lentila )la dreptul(pe fund de ochi -8,50,dar diferenta era prea mare),
am acum -0,25 si -6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
michelle1981 spune:
rodyka - o pupam pe dulcica Isa, sa ii treaca febra si sa se faca mai bine repede.
Pt maselute ii dai ceva?
ochidut - e tare tare dulce Larisa O adevarata domnisoara!
histamina - bravo pt dioptrii. Si mie mi-au scazut, cu operatie
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">25+ cu
histamina spune:
ei,da.
din cauza diferentiei inca f mari intre ochi fac tensiune intraoculara.
asta inseamna indicatie d eoperatie,asta inseamna anestezie si asta mai inseamna:
- sa gasesc un oftalmolog dispus si un anestezist dispus
-ma ma indop cu antihistamince cu 4-5 zile inainte, iar 18 pastile/zi, plus hidrocortizon in doza de cal
-dupa anestezie, in mod inevitabil voia vea alergii noi, pt ca inseamna aport de histamina in corp.adica iar tai de pe lista alte alimente+ o perioada naspa de vreo 2 luni cu respiratia.anestezia e ceva extrem de agresiv pt mine.
deci........din aceasta dilema nu pot iesi,desi, sincer, nici macar nu vreau sa intru.
sunt fericita fara motiv.
histamina spune:
am deschis topic la clinica virtuala, despre boli rare.
daca aveti cunostinte, prieteni care au asa ceva, acolo gasesc toate linkurile utile.
vreau s aimi iau pantofi. chestia asta ma apuca periodic.vine ciclic dupa vreau carti, vreau alti ochelari, vreau alte sandale.
crispro spune:
Am uitat azi noapte sa scriu ca am vazut-o pe Larisa, atat e de frumoasa. Si mi-a placut mult dansul ei.
Sa-l ajutam pe Alex
Cris2010 spune:
Buna ziua, fete dragi!
In primul rand vreau s-o felicit si aici pe Gina, felicitari mamico si sarcina usoara!
Am terminat un proiect la munca asa ca ma relaxez si eu un pic p-aci.
Rody, eu nu stiu cum mai rezisti! Multa sanatate lui Isa, mitititca de ea.
Crispro, cum stati cu amigdalele? Pupam pe vladut.
Victo, off, sa treaca mai repede bubitele. Peste zi cum rezista Mihai?
Luni am fost dimineata la un medic orl si seara la altul. Amandoi au zis cam acelasi lucru. Nu cred ca scapam de operatie, dar trebuie sa tragem macar dupa trei ani s-o facem. Asta depinde si cat de buna e imunitatea lui SN. La a treia otita (facute in scurt timp)se impune operatia. Pana acum, SN n-a facut otita. Polipii sunt de gradul II. Se formeaza pe cale genetica.
Legat de alimente care favorizeaza aparitia mucusului, parerea dr. este ca nu exista asa ceva. Mucusul este un rezultat in apararea organismului impotriva infectiei.
Pana una-alta, apa de mare in nasuc si la nevoie decongestionant (unul mi-a recomandat olinth ha pediatric, altul pivalone, zicand ca e cel mai potrivita pt varsta ei). Tot medicul ne-a recomandat marea pt polipi. Salina merge mai mult pt astm bronsic. (eu vroiam s-o duc si la salina).
Tocmai am aflat ca iar au aparut mucisorii (deocamdata limpezi).
Oricum, medicul mia- zis sa ne asteptam la raceli din ce in ce mai dese, muci din ce in ce mai multi.
Am inceput si cu First Defense pt imunitate. A mai dat cineva asa ceva la delfinasi?
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Histamina, ma bucur ca ai mai scapat din dioptrii! Cat despre medicamentul de care ai nevoie, mi se pare inuman ce ti se intampla. Off, poate gasesti o cale sa-ti aduca cineva direct de-afara...
de Solnushka Natali - 13.07.2010