Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 15
rodyka spune:
ioi tu mamici, ma ia disperarea deja . de doua saptamani tot dam din una-n alta: febra mare, amigdalitata, iar febra, apoi muci, acum tuse seaca si iar febra peste 39º . is calare pe ea cu prosopele, obrajii ii sunt rosii si nu lasa sticluta de apa din mana! i-am pus un supozitor sa aiba efect mai repede, nici noaptea trecuta n-am dormit decat 2 ore ca a tot marait. m-as duce-n lume si eu, dar apoi tre sa fug repede inapoi sa vad de fete
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crispro spune:
Off tu Rodi da ce va mai chinuiti cu toate!!! Si pestw zi cum e? O duci la cresa? Sa ii treaca repede, draga de ea. Sanatate multa, multa! O pupa Vlad tare.
Victo, io nu mai am femeie la curatenie din iarna. Fac cum pot, cat pot. Dar de Pasti i-am simtit lipsa . Acum vibe mama si o bag in priza. Iar apoi cu v la cresa si noi la munci, speram sa nu mai trebuiasca asa des .
Ilinca, mersi de link! Foarte buna oferta. Am mai gasit si eu ceva asemanator, doar ca toate is pt persoana cazata in camera dubla- si noi vrem ceva family room( la din astea nu am gasit reduceri :( )
Pana la urma nu mai apucam de nici o mini vacanta. O lasam pe iunie-iulie, dupa plecarea mamei si inainte de a incepe munca. Si o sa ne hotaram zilele astea si luam bilete din timp si ieftine !
Pe weekend se anunta vreme grozava! Am programat un gratar pe sambata, iar duminica avem un botez.
Oana, tare!
V e treaz, evident... De la 1 juma se tot foieste, il tot readorm. Dar de la 3 e treaz de tot. Astept sa adoarma, ce sa fac...
Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
neata
vin cu aseara m-am culcat devreme, era clar ca am nevoie i-am explicat lui andrei ca seara bea laptic cat are nevoie, dar noaptea sa nu se mai trezeasca ca bea doar apa sau daca vrea ii fac ceai. vad ca a priceput a dormit langa noi o bucata de noapte si apoi la el in patut neintors
si mama pleaca peste 2 zile i-a tot facut mancarici bune lui Andrei, a inceput si el sa pape mai variat, ieri o budinca de orez cu mere la cuptor, intr-o seara un fel de budinca de cartofi,ciorba de perisoare, parjolute la cuptor, plus ca a inceput sa pape salata ii pun in castronel rosii si castraveti si cel mai mult ii place sa faca poc cu castravetii in gurita, sa pape "ucul" de la rosii, dar si ceapa "ute ute"
aseara a papat struguri, dar asa boabe intregi, ca ii placea cum suna cand crapa boaba intre dinti
i-am comandat si eu tricicleta ieri, dar de la ketler, o varianta mai ieftina. sper sa ajunga zilele astea.
si trebuie sa ma gandesc ce facem de ziua lui, ca mai e o luna si un pic si implineste 2 ani petrecere cu copii nu cred ca ii fac, dar tot trebuie sa mergem la o terasa, un restaurant ceva. voi v-ati gandit?
nu stiu ce cadouri sa ii iau...as vrea sa facem poze profi...mai vedem!
Paula bravo! cand mergeti la mare? si unde?
Cris e bine si asa, in iulie, asa va bucurati de mami a ta cat sta la voi! poate fugiti 2 -3 zile numai voi doi totusi cand e mama ta la tine
MI3 daca e la mare atunci poate reusim sa ajungem si noi, ca e mai aproape si nu ne luam concediu
Rodi off mititica, ce va mai chinuiti! dar merge la cresa, cu cine sta acasa acum? Maria cum e?
ma duc sa o vad pe Larisa
o zi minunata
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
crissy77 spune:
'neata, dau ua
tina, branza se face din iaurt fiert. Se mai face si din lapte dulce fierbinte (sau lapte praf fiert)+zeama de lamaie, dar iese acrisoara. Asa il fac eu.
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Off tu Rodi da ce va mai chinuiti cu toate!!! Si pestw zi cum e? O duci la cresa? Sa ii treaca repede, draga de ea. Sanatate multa, multa! O pupa Vlad tare. |
pupam si noi Vladutul fara somn
Citat: |
citat din mesajul lui racusor Rodi off mititica, ce va mai chinuiti! dar merge la cresa, cu cine sta acasa acum? Maria cum e? |
da, Isa merge la gradi... o duce Maria la 8.45 ca la 9 incepe ea scoala. peste zi e activa, se joaca, mananca. ajunge acasa asa de obosita ca doarme pana venim noi (deci a ajuns la 4 ore de somn!). dar azi raman eu IAR acasa, merg sa-i depun actele de inscriere si la cele de stat sa vedem ce iese, daca iese ceva . zi-noapte nu am pus geana pe geana , i-a scazut febra la 37.5 in 45 de minute (eu cred ca avea peste 39, n-am mai stat sa vad ca ardea rau!), am tot sters-o cu prosopele ude... am trecut iar pe siropele la 4 ore si continuam si cu ala pentru tuse si muci , chin pe mine sa i le dau si chin pe ea sa le inghita . o sa fug azi la pediatrul ei sa cer o programare de urgenta (tot pe azi), ca deja o iau pe aratura. si eu ca racusor, is obosita si nu mai stiu ce fac, am pus aseara legumele la fiert sa fac ciorba si am uitat de ele, m-a intrebat intr-o vreme Florin ce pireu fac acolo . nu-mi mai gasesc lucrurile, la munca mi se inchid ochii de somn, acasa cand ajung nu stiu pe ce sa pun mana intai, desi prima ora doar stau cu Isa in brate, ca altceva oricum nu ma lasa sa fac
Maria... e ingerul meu pazitor, cum a fost inca din prima zi de viata . cred ca DD mi-a trimis-o sa o am langa mine si sa uit de orice suparare. cand am nascut-o, Florin era deja de o luna in Spania, luna in care eu nu faceam nimic decat plangeam, intram pe net sa citesc despre bb si cumparam chestii de bb . Maria a fost minunea care mi-a schimbat cu adevarat viata, a fost iubirea fara margini care nu credeam ca exista in atatea variante . acum e o domnisoara , e atat de zapacita ca uneori ma tot gandesc ca nu e pregatita pentru responsabilitatea de a griji un copil mai mic. continua insa sa ma surprinda cand ma suna peste zi sa ma intrebe daca e ok sa-i dea x mancare sau y jucarie Isei, vaselor spalate unde le e locul, hainele din masina daca trebuie intinse la uscat . e un copil atat de cuminte si de sensibil, dar e COPIL! cu toate ale copilariei. si e atat de frumoasa dar si atat de grea perioada asta cand nu stii ce e: copil sau adolescent
iar m-am intins la povesti multe, ma duc sa-mi fac un capuccino si mai vad daca-s in stare sa pun mana pe ceva pana se trezesc fetele...
histamina spune:
rody, multa sanatate isei.
tina, eu ii fac din lapte cu oun sfer de lingurita de zeama de lamaie.
fetelro, nu stiu ce sa fac.
am reusit sa imi aduc medicamentul in tara,dar farmacia din Romania imi vinde cutia de 6 ori mai scump decat pretul din fabrica, fara costurile de transport.
fara acest medicament eu nu pot trai,dar nu am cum sa imi iau, la pretul asta 5 cutii pe luna!!!!!!!!!!!!!!!!
asa a decis domn' patron de farmacie!
sa puna ados comercial 500%.
nu stiu ce sa fac?
cum sa ii raspund?
nenorocitii de la Unifarm nu vor sa mi-l aduca pt ca e prea ieftin si nu au profit!
practic am autorizatia de import exceptional si e degeaba................
ciristina_serban spune:
Neata fete dragi..
Va pup cu drag. Va citesc dar nu prea apuc sa scriu, pentru mandra atsa mica are o manie, si cum ma vede ca scriu ma trage de mana si se enerveaza...uneori imi si inchide laptopul...deh... figuri!
Rody, sananate multa Isei. Nu stiu cum reusesti sa rezisti. Te apreciez si empatizez cu tine totodata. Iti doresc bafta cu actele pentru gradi si sa intrati in ritm normal cat mai rapid, iar tu sa reusesti sa iti revii cu oboseala... Mi-a placut f mult cum ai vorbit de Maria.
Nicole, sunt foarte frustrata pentru ceeea ce se intampla, pentru ca nu e normal sa se faca specula pe niste medicamente atat de importante si mai ales sa fie un efort financiar imens sa iti poti intretine sanatatea... Nu pot sa ma exprim mai bine ca is pe fuga din cauza mandrei (acu are un mom cand se joaca singura)... Sper totusi sa gasesti o rezolvare. Te pup.
Si eu ii faceam Rianei branzica cu lamaie. Nu a refuzat-o.
De MI3 sunt si eu interesata, acum normal depinde unde si cand va fi. Sper sa reusim sa ajungem cat mai multe.
Noi in we trecut am avut un botez iar pentru we asta am planificat o fuga la Constanta. Si cum se anunta vreme buna... de-abia astept!!!
Va pupik si va doresc o zi buna.
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tina_80
Cand le ai luat? Hai ca maine dau o fuga! Merci mult Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
duminica seara!
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
rodyka spune:
krys, . pai eu reusesc, nu de mine mi-e. ca daca Isa e bine si eu dorm o noapte asa cum trebuie, sunt fresh, prietena mare cu somnul nu-s oricum eu. dar imi macina nervii febra asta care vine si pleaca. zilele trecute maraia Isa si o intreb: arata-i la mama unde-i pupa (adica buba), dam besito si trece", si ea imi arata invariabil obrazul stang -deci acolo e o maseluta care-o supara rau. la noi dintii si maselele s-au cam lasat cu febra mare, desi dr zice ca nu ar trebui sa aiba legatura . problema e ca pe fondul febrei, a mai aparut un rosu in gat, apoi muci, apoi tuse... clar ca de la gradi toate. nu-s forme nasoale rau, ea e activa peste zi chiar cu febra 38. dar noaptea ma scoate pe mine din sarite, ca nu poate dormi linistita si, automat, nici eu . dar, mergem inainte
ooana spune:
Racusor pai eu ma gandeam la petrecere cu copii la 2 ani...e prea devreme, crezi?!?
si noi papam ceapa verde de mult
poze profi facem si noi am facut la 2 luni prima data si apoi la 1 an... sunt niste amintiri foarte frumoase, mereu ma uit la poze si ma intreb cuma fugit timpul...apoi finii nostri ne-au facut de fiecare data cand ne-am intalnit
cadou:o masinuta electrica mi-ar placea dar trebuie sa ma mai gandesc...
Rody multa sanatate Isei
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip