Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Sambata am fost la un botez, am luat-o la inceput si pe Larisa putin cu noi. 5 minute s-a plimbat sfioasa prin sala, apoi 1 ora a stat lipta de mine si de masa cersind de mancare si apoi 1 ora in continuu a dansat www.youtube.com/watch?v=W_LXRfcxaSk" target="_blank">asa. periodic se trantea pe jos, nu stiu de ce, o sa va mai pun pe seara o filmare in care mai venise o fetita si se tavaleau amandoua pe acolo cu picioarele in sus. cand sa o iau de pe ring sa o ducem totusi acasa nu mai vroia.

A doua zi mi-a povestit despre petrecere, am apucat sa o filmez putin www.youtube.com/watch?v=x00w-bZtnAM" target="_blank">aici

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

pe okazii.ro
sadie, dar nu pune pretul.la pret treci 1 leu, apoi pretul il treci in textul anuntului.
altfel platesti nu stiu ce taxe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Doooamne ce mare s-a facut larisa. Parca mara a ramas cea mai bebelusa asa. Sau mi se pare doar mie.
Oricum neaparat vreau sa ne vedem, cat mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

ochidut, ce dulcica e Larisa. S-a inaltat mult. Si nu e deloc rotunjioara (dupa cum te plangi tu ca cerseste mancare, ai zice ca e grasuna) Tie ti-a trecut supararea?

Vreau si io la MI, dar Bucovina e prea departe pentru noi.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Mihai mi-a plans asta noapte pana la 2..nu l-am vazut atat de agitat niciodata :(. cu chiu cu vai i-am dat 2,5 ml de aerius..am dormit de la 3-7..azi am avut zi grea si la serviciu..sunt lesinata de oboseala.
bubitele l/au invadat pana si pe talpite..si degetele..si urechi..si buze..nu vad in gurita ce are...
ufff..sper ca la noapte se va odihni. o sa ii dau aerius mai repede, nu cd e in plina criza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Nu va pot ajuta cu cazarea in Bucovina, ca nu cunosc. Eu sunt venita in GH din 2001 si din fericire am avut unde sa stau. Cred ca cel mai bine stiu katalina si michelle.

nu mi-au venit rezultatele la exsudate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna seara.
Am terminat si eu cu examenele cu brio. Mi-a placut tare mult cursul, dar acum ...inapoi in lumea reala
Desi i-am lasat sarcini clare lui Cosmin, nu a facut nimic...Bineinteles ca am inceput direct cu cearta, si maine ma apuc de curatenie. Poimaine ma duc la birou.

Cred ca v-am zis ca nu mai pleaca bona...dar cresa ramane activa. Dar cred ca va merge doar de saptamana viitoare. Sa vedem, ca joi mergem la cresa, sa facem programul.

Eu la MI3 nu ma bag in discutii pana nu va hotarati perioada, si atunci vedem daca suntem disponibili sau nu. La mare vom merge in iunie, asa ca daca faceti MI3 la mare si nu e in iunie, noi nu venim.

Povestim maine mai multe, va pup. Noapte buna

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

paulA, te incalzeste cu ceva ca eu am de 2 saptamani geamul stricat la dormitor? si nu cheama un reparator de termopane..(cum sa ii zic..). ca eu sigur nu gasesc unul bun..de cate ori pe zi sa dezbat acest subiect, spre ex.?:)

cristina, tu mai ai tanti la curatenie?
ma gandesc sa caut si eu alta, ca nu mai pot sta cu casa asa..am si eu niste limite ale suportabilitatii dezordinei si mizeriei.
n-am facut curatenie generala de 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui tina_80
Tb sa i iau si eu de incaltat dar sunt niste preturi la noi o pereche de pantofi stil sanda 140 lei, ce am gasit mai ieftin sunt mai grei si au talpa rigida. Ar tb sa i iau 2 perechi voi ce luati, cum faceti?

eu am luat sandalute de piele Melania din Real, sunt la reducere, cu 70lei

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Cand le ai luat?

Hai ca maine dau o fuga! Merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara fetelor!

Va rog spuneti mi cum se mai poate face branza proaspata la bebelusi, inafara de lapte dulce cu Ca lactic.
Tb sa pape si finutza mea din SUA si la ei nu se gaseste Ca lactic.
Multumesc!!!

Ochidut

MI3 vreau si eu!
Oana facem un tabel pe FB?Eu propun ca nu ma pricep
Cum vad eu MI3 ?! Undeva in luna Mai (ma gandesc ca in luna Iunie se mai pleaca prin concedii.....eu plec pe la sf lunii la Bulgari dar daca o faceti pana in 15 vin numai eu cu R, daca Cata e prins cu treaba) si sa mergem la mare, la o vila cu spatiu de joaca si nisip.
Sa fie aproape de cat mai multe mamici, cald si spatiu de joaca
Daca se merge la Ochidut, venim si acolo.....numai cald sa fie!

Noi stam mai mult pe afara, venim sa mancam si sa facem nani.
Maine mergem sa facem niste analize, ca n am mai facut de la 1 an.

Noapte buna!

Mergi la inceput