Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Alice, cand lui V ii ieseau dintisorii tot asa facea, musca de ma termina. Atunci imi spuneam ca daca va deveni un obicei o sa mai vada tzitzi in poze, dar n-a fost cazul, in cel mult 2-3 zile renunta la acest obicei horror.
De scos mamelonul din gurita, tot asa, cum a spus Histamina, cu degetelul mic in coltul guritei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Mai fetelor, voi cum alaptati copiii astia cand aveau dinti? Ca radu ma mai kusca cu gingiile si imi vine sa urlu..

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Matei m-a strans atat de tare cu gingiile, sanul era plin, ca mi-a crapat sfarcul efectiv...m-am speriat cand l-am vazut cu gura plina de sange si mi-a stat inima in loc pana am vazut ca buba e la mine
nu iti spune ce senzatii "sexi" am avut in urmatoarea saptamana cand il alaptam, nu apuca bine sa se prinda piele acolo, in mediu umed si la urmatorul supt se crapa iar

mie cel mai greu lucru mi s-a parut alaptarea in primele 6 luni si colicii...in rest le-am facut fata

exact cum spune Nicole faceam si eu, cu degetul, alt remediu nu stiu

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Michelle ma bucur ca ati organizat pana la urma o saptamana la mare, ce hotel ati ales?

EDIT: legat de MI3 - pai veniti macar cu propuneri de perioada....ca parca locatii aveam Bucovina si mare, sau?!
de undeva trebuie sa incepem organizarile...

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Am facut o portie de dovlecei la cuptor umpluti cu legume pt diseara, sper sa ii placa mandrei.

Oana - inca nu am dat avansul dar la pensiunea Alfa am rezervat.
Tu ai avut costum de baie special cand erai in luna a 7-a?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Miha, eu tocmai mi-am comandat de pe net un costum de baie de gravi. Saptamana asta trebuie sa ajunga.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Locatia MI3 nu stiu ce sa zic, cred ca mi-e tot una.
Voi spuneati de Bucovina, eu am mai umblat pe la Vatra Dornei. Iarna era frumusel locul, dar pe acolo mai mult de o panorama (care depinde f mult si de amplasarea pensiunii) nu cred ca e de vazut).
Cred ca Crissy ne poate ajuta ceva mai mult in privinta asta.
Preturile sunt ceva mai mici ca in Bv, dar totusi e o locatie mai 'extrema' ca pozitionare.
Cred ca MI-urile ca sa se adune mai multa lume, pozitia trebuie sa fie cat mai centrala.. Mie la Ochidut mi s-a parut de vis.
La mare cred ca toata lumea vrea sa ajunga.
Am vorbit si eu ca sa ma aflu in treaba, ca n-am spus mai nimic .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

va pun un filmulet cu Larisa de Paste in Piata Mare in Brasov, se tot mira ca sunt 2 biserici si ne tot arata clopotele...a tinut-o asa vreo 10 minute, eu am prins doar finalul
www.youtube.com/watch?v=KMx192fsbxE" target="_blank">Larisa ne arata bisericile

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Am facut o portie de dovlecei la cuptor umpluti cu legume pt diseara, sper sa ii placa mandrei.

Oana - inca nu am dat avansul dar la pensiunea Alfa am rezervat.
Tu ai avut costum de baie special cand erai in luna a 7-a?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">25+ cu

acolo vrem si noi in august
numa bine imi spui si mie cum e...desi parerile sunt foarte bune...

costum de baie - am luat de la Jolidon
am avut noroc de o vanzatoare amabila care mi-a dat sutienul de la un costum - il vroiam cu sarma sa imi tina bine pieptul, dar chilotii nu imi erau buni ...si chilotii de la alt costum - triunghiuri cu snururi, am zis eu ca e mai bine reglabil , dar sutienul ala 2 triunghiuri cu snururi la mine ar fo fost apa de ploaie, cred ca ramaneam fara dupa 10 min

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

mi se pare ca sunteti cam tristute si eu va stiu vesele.
costum de baie?

eu doimaista de cand ma stiu, vamaiota pana sa se comercializeze pana si conceptul, mai nou pe la Vadu....deci costum de baie cred ca sa imi cumpar candva,ca e bine sa fie in casa omului,ca nu se stie pe la ce plaja de textilisti ajung si raman iar cu rochia pe mine.

faina de tot larisa!

vreau si io codite de impletit, fustite si rochite............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Ziua buna!

Si eu sunt pe aici si va citesc dar mai prost cu scrisul.

Ziceati mai demult de vandut lucruri de prin casa/haine. Pe unde le dati pe okazii sau pe altundeva? Mi s-au strans si mie multe pe care as vrea sa le dau gen electrocasnice sau haine (am unele noi de cand eram cat China )

Mergi la inceput