Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 12
histamina spune:
eu intru intr-o noua etapa la job.
sper sa fie ok.
strumf iar nu a dormit toata noaptea.
la 8.30 era pe strada cu taie taie sa vada glu glu (curcanii).
ochidut spune:
eu sunt intr-o pasa proasta, de-a dreptul depresiva...asa ca stau si citesc si nu am chef sa scriu
scuze ca nu v-am zis ieri la multi ani sarbatoritilor
de Larisa Ioana 24.06.2010
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Tb sa i iau si eu de incaltat dar sunt niste preturi la noi o pereche de pantofi stil sanda 140 lei, ce am gasit mai ieftin sunt mai grei si au talpa rigida. Ar tb sa i iau 2 perechi voi ce luati, cum faceti? |
eu am luat sandalute de piele Melania din Real, sunt la reducere, cu 70lei
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui ochidut eu sunt intr-o pasa proasta, de-a dreptul depresiva...asa ca stau si citesc si nu am chef sa scriu scuze ca nu v-am zis ieri la multi ani sarbatoritilor Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
sa treaca rapid perioada asta...
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
adrianaBuc spune:
Va si noi
Eu am de lucru de nu imi vad capul; ziua cand apuc, noaptea pana la 2; noroc ca am copilasi cuminti care ma lasa sa ma odihnesc intre 3 si 8 dimineata.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
Alice_Elena spune:
Mai fetelor, voi cum alaptati copiii astia cand aveau dinti? Ca radu ma mai kusca cu gingiile si imi vine sa urlu..
histamina spune:
alice,strumf prindea sfarcul intre dinti strangea si tragea de el de urlam.
alapteaza-l cu degetul tau mic de la mana opusa celei cu care il tii in brate, deci cu degetul tau mic langa coltul guritei lui.cum incepe strangerea, il introduci in gurita si desclesteaza instant gurita...............
ochidut
michelle1981 spune:
Histamina - spor la job
Ochidut sa treaca repede perioada asta
Noi am rezervat sa mergem la mare 10-15 iunie in Mamaia Doamne ajuta sa ajungem cu bine pana atunci
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">25+ cu
bumblebee spune:
citat din mesajul lui ochidut eu sunt intr-o pasa proasta, de-a dreptul depresiva...asa ca stau si citesc si nu am chef sa scriu scuze ca nu v-am zis ieri la multi ani sarbatoritilor Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
Sper sa treaca repede repede starea asta..
Si eu mi-as dori sa dau pe FFd (Fast Forward) aici la munci. Optimismul meu scade in fiecare zi, ma izbesc de tot felul de situatii neplacute si aiurea tare este ca se imputa orice, oricum .
Nici aici nu exista liber de 1mai, 1dec sau altele si am auzit vehiculandu-se niste salarii miiiici miiici, dar responsabilitati deloc de neglijat.
Eu nu am solutii cu simtul proprietatii. Ii explic ca daca nu daruieste s-ar putea ca nici el sa nu primeasca. Daca nu este al lui ii explic ca si pe el l-ar deranja daca i-ar lua cineva jucaria. Dar de obicei tre' sa-l iau pe sus in timp ce el se arcuieste si isi flutura mainile intr-o rascoala personala .
Incerc sa nu-mi bat capul, ca vad ca majoritatea copiilor sunt asa.
Duminica de ex am luat obiectele disputate de tot, pt ca plodicsii nu aveau de gand sa renunte niciunul la trofeu si nici nu-si schimbau centrul de interes..
Cand vrea, da cu drag, dar daca i se pune pata, e rost de scandal.
Liniste tare pe aici.
Chiar daca eu voi posta printre picaturi, vreau sa va asigur ca ma gandesc la voi (ne gandim de fapt, ca si sotul intreaba de voi) si astept cu interes sa vad ce mai propuneti in legatura cu MI3.