FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 17
Raspunsuri - Pagina 6
Brigit spune:
Alina, asteptam mesajul tau! Doamne ajuta în continuare!
Felicitari pt bebe puternic si bine prins.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Bichi spune:
Alina
Looana am cerut analizele la regim de urgenta si mi-au spus ca nu este posibil. Am platit 83 Ron in regim normal.
Tusferi sa nu renunti la un vis frumos, chiar daca este calea cea mai tortuoasa
Voi pleca pentru trei zile, nu stiu daca voi reusi sa ma conectez, dar sunteti mereu in gandurile mele!
noi2 spune:
Buna seara,
imi puteti spune va rog daca in cazul in care se obtin mai multi embrioni si raman dupa transfer, se congeleaza si se dau spre donare sau se poate face embriotransfer cu ei ulterior?
Noi suntem in tatonari acum, in cazul in care ni se respinge dosarul pt FIV subventionat, vom apela direct la donare de ovo, la Brno. Problema se pare ca este a mea, AMH de 0,11 sau 0,20 si ceva sau 1,16... nici nu stiu ce sa mai cred, la 29 de ani.
Felicitari tuturor gravidutelor ca astfel ne dau si noua speranta! Si mult succes celor cu proceduri in derulare!
Seara frumoasa,
Multumesc!
alina_alba spune:
Noi2, bine ai venit!
Din momentul in care iti dai acceptul pentru donatoare si se incep procedurile, tot ce produce donatoarea este considerat ca fiind al tau si, ca atare, se procedeaza ca in cazul unui fiv normal. Surplusul este congelat si tu decizi daca mai vrei un embritransfer ulterior. Din cate stiu eu, pentru embrioni donati se folosesc doar materiale de la donatori. Motivul e simplu: ce ramane de la tine nu va fi de calitatea cea mai buna, pentru ca ce e mai bun iti transfera din prima, ramanand ce poate fi congelat, dar calitativ mai slabut.
Pentru embrioni donati se folosesc doar embrioni de cea mai buna calitate.
Oricum, embrionii pot fi congelati multi multi ani, asa ca e bine sa ii ai acolo, ca cine stie cand va mai vine cheful de un al doilea copil sau, in cel mai rau caz, daca nu reuseste din prima, sa aveti o rezerva!
Eu iti doresc succes cu dosarul si, cine stie, poate nici nu mai aveti nevoie de Brno.
Looana spune:
Noi2 iti raspund eu,sunt prin zona
Deci embrioni rezultati de la donatoarea ta sunt ai tai ,iti transfera 2 blasto calitate buna si restul citi iti ramin ai congeleaza,in cazul ca mai vrei sa faci tansfer cu ei .In pret este inclus si pretul lor pt pastarare(1 an) in cazul ca nu-i mai vrei sa faci transfer atunci tu hotaraste ce face cu ei.Ai poti dona tu daca vrei sau sa-i distruga ,dar totul cu acrdul tau.
O seara frumoasa
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
tusferi spune:
Alina, draga mea, bineinteles ca era momentul. Trebuie sa revenim la vestile bune, pt ca astea ne dau putere sa mergem mai departe. Te imbratisez cu drag si sa ai o sarcina frumoasa!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
irilac31 spune:
Alina felicitari pt inimioara, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii . Multa sanatate si sotului tau, data viitoare il vei lua si pe el cu tine sa simta si el emotiile . In a cata sapt esti acum de s-a auzit inimioara?
Bichi mama, da tu unde ai facut beta asta? Mi se pare f scump si dureaza o gramada... Nu aveai posibilitatea sa mergi la un synevo? Acolo e 37 lei si dupa masa iti trimite rezultatul pe mail. Ai facut si progesteronul?
pt toate fetele si sa aveti un wk frumos....eu azi lucrez
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
alina_alba spune:
Irilac, ieri am avut fix 6 saptamani si 2 zile. Oricum, doctorita mi-a spus ca e posibil sa se vada chiar si de pe la 5 saptamani si ceva, depinde cat e de harnic embrionasul sa se dezvolte. Tu cand ai eco?
Acum o asteptam pe Coco la cotitura, sa vedem cu ce vine... Eu zic ca sunt doi. Haideti, deschidem o casa de pariuri? Poate facem si un ban cinstit
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_alba Haideti, deschidem o casa de pariuri? Poate facem si un ban cinstit |
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta