FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 17
Raspunsuri - Pagina 5
smaick spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bichi Buna fetelor! Eu am fost la analize dimineata la o clinica Sante si rezultatele vor fi gata marti dupa-amiaza!. Nu-mi venea sa cred! 4 zile pt. beta si progesteron! Sotul meu m-a intrebat daca nu cumva trimit analizele la prelucrat in afara Romaniei! Va pup pe toate si va urez un bun sfarsit de saptamana! |
no coment
Looana spune:
Bichi nu poti sa refaci analiza BetaHcg in alta parte? Prea mult trebuie sa astepti,eu cred ca pt rezult. Progesteron trebuie sa astepti,acesta a durat si la mine un pic mai mult.Parerea mea este daca poti fa-o in lta parte ,prea mult trebuie sa astepti.Ai facut un test de urina,macar pt linistea ta,daca e sa astepti macae sa stai linistita.
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
tusferi spune:
Dragele mele, multumesc ca sunteti alaturi de mine!
Probabil ca imi da DD putere sa nu ma opresc. Am toate armele sa lupt in continuare si asta datorita drumului pe care mami_vreau l-a deschis. Nu stiu ce m-as fi facut daca nu aveam asul asta in maneca. Cred ca inebuneam pur si simplu. Acum merg mai departe cu multa incredere. Abia astept sa treaca timpul si sa imi vina si mie randul la Reprofit. Sunt sigura ca o sa fie bine pana la urma, nici nu pot concepe altceva.
Sper sa revina si roadetot foarte curand cu vesti foarte bune. O asteptam!
Bichi, iti tin pumnii! Poate incerci totusi si un test de sarcina, daca iese pozitiv inseamna ca beta iese sigur bun. Nu exista teste fals pozitive sau cel putin mie asa mi-a zis un dr. Daca cumva iese negativ, nu e un dezastru, pt ca exista teste fals negative, se intampla destul de frecvent.
Eu nu mi-am facut test pt ca aveam sanse mici sa imi iasa test de urina pozitiv si am asteptat sa vad rezultatul adevarat. M-a intrebat la Medlife daca vreau in urgenta si i-am zis "Normal!". O fi oare cineva care nu vrea betaHCG-ul cat mai repede posibil?
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
paunas spune:
buna fetelor !
din nou eu cu intrebari
1.care este primul pas ptr a intra in dialog cu clinica? tb sa trimit un mail cu istoricul meu sau doar solicit sa fac fiv cu donatoare?
2.tb sa fac anumite analize sau imi vor cere ei in raspunsul dat?
3.daca sunt mai multe ovocite decat garanteaza ei diferenta se plateste suplimentar?
4.ce se intampla cu ceilalti blastociti care raman la clinica se vor congela? a intrebat cineva daca la randul tau ii poti "dona" altei paciente?
5.care emailul unde pot trimite mail?
multumesc!
sanatate tuturor!
tusferi spune:
1.Paunas, pentru a intra in leg cu ei, vezi link:
http://www.reprofitinternational.com/page.php?id=95&rodic=71&lang=en
2. Iti vor trimite niste formulare in care completezi istoricul medical
3-4. Nu platesti nimic in plus, se congeleaza. Nu stiu daca poti sa alegi cui sa ii donezi
5. info@reprofit.cz
Scuze ca scriu pe fuga, se arde mancarea
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
irilac31 spune:
Tusferi in primul rand vreau sa te imbratisez tare si sa-ti spun imi pare tare rau draga mea. Apoi iti spun.....bravo, imi place atitudinea ta.Starea pe care o ai te va ajuta mult. Nu spun sa nu plangi, sa nu-ti fie ciuda ...da doar pt o perioda mica. E f bine ca iti faci planuri asa am trecut si eu peste perioadele mele " negre" . Alimenteaza-te cu ganduri pozitive, cu povesti de succes cu ideea ca faci ceva in plus fata ce ce ai facut pana acum si sigur vei reusi.
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
paunas spune:
Iti multumesc tusferi !
Imi pare rau prin ce treci ,stiu cum este ! Dar capul sus ptr ca va fi soare de drumul nostru !
cu drag
tusferi spune:
Iri, cam asta e si filosofia mea, imi acord timp sa plang, sa imi plang de mila si apoi incep o noua lupta. Dupa 3 sarcini pierdute, m-am calit
Multumesc inca o data ca sunteti alaturi de mine!
alina_alba spune:
Tusefri, nici nu am cuvinte... imi pare tare rau. Ai si din partea mea o imbratisare mare mare virtuala . Dar, important e sa fii pozitiva si sa fii constienta ca nu e sfarsitul drumului. Eu zic ca poate fi un inceput pe un alt drum, mai bun si cu impliniri.
In nota asta, poate nu e corect ce fac eu acum, dar poate ca mai dau fetelor care asteapta un pic de speranta.
Am fost azi la eco si....avem o inimioara. E una singura, dar voinica si harnica. Mi-a venit sa plang acolo pe masa, mai eram si singura, ca sotul meu e in spital pana maine... Oricum, doctorita la care merg e super, nici nu am cuvinte. v-o recomand cu caldura celor in cautare de medic bun. Mi-a spus ca sarcina e fixata foarte bine, inimioara bate excelent, premizele sunt bune .
Mi-a spus ca vrea sa ma mai vada si peste doua saptamani, sa vedem evolutia si sa facem si planul de urmarire a sarcinii.
Deci, sunt extrem de fericita.. Sper ca de data asta sa fie bine...
Va doresc tuturor celor care sunteti in asteptare sa aveti parte de emotia primei batai de inima, iar celor deja gravidite, va doresc ce imi doresc si mie: copii sanatosi, ca de restul avem noi grija.
Va pup fetelor, ma duc sa ma odihnesc, ca am avut o zi plina de oboseala si emotii.