FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 17
Raspunsuri - Pagina 7
irilac31 spune:
Alina...dupa capul meu m- as duce sapt viitoare, dar dr a zis ca dupa 6 sapt si 4 zile se vede bine inimioara, Mi- a zis sa o sun cu 2-3 zile inainte sa imi gaseasca un loc printre programari. Eu banuiesc ca voi face eco vinerea urmatoarea, cel tarziu luni pe 30. La inceputul sapt viitoare o voi suna sa vad cand ma poate primi
LE: cum e prima eco, se face eco pe burtica sau cu " maciuca"?
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
amaliaro spune:
Buna dimmy !
Poop fetele cucuiete si trimit toata dregostea mea catre voi
amalia tsakoniati(matusa)
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_alba Cu maciuca, iri, din pacate.... |
Aoleeeu...pai mie mi-e frica acum, nu-i deranjeaza pe bebei?
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro Buna dimmy ! Poop fetele cucuiete si trimit toata dregostea mea catre voi amalia tsakoniati(matusa) |
inapoi si eu
ella43 spune:
TUSFERI i-mi pare sincer rau dar sunt bucuroasa ca ai o astfel de atitudine, si ca lupti pt a-ti realiza visul. Nu mai tin minte tu ai facut cu embrioni donati sau cu ovocite donate si daca da mai ai ceva congelat? mult succes in continuare.
ALINA felicitari pt inimiora sa creasca mare si puternica iar peste 35 de saptamani sa-ti tii bebeul in brate. Vroiam sa te intreb tucum ai inceput tratamentul? Ai mai facut aceea injectie la inceput? Ca mie mi-au raspuns si mi-au zis ca pt embrioni donati se tine cont de ciclul celei care primeste si nu mia zis nimic de nici o injectie sau poate e prea devreme si-mi va da detalii mai amanuntite atunci cand gaseste embrioni pt mine?
Eu le-am trimis e-mail mi-au trimis formularele de completat le-am completat le-am trimis si acum astept raspunsul lor, si mi-au zis ca cu cat le trimit mai repede formularul cu atat am mai repede raspunsul si ca pana in iulie cel tarziu se rezolva.
SMAIK drum bun si sa fie cu noroc sa-ti iei bebeii la purtator si sa-ti ramana si de congelat.
Fetelor va pup si va urez un weeend fericit alaturi de cei dragi.
tusferi spune:
Ella, eu am folosit materialul propriu, aveam un embrion congelat obtinut in urma a 3 cicluri de FIV pe ciclu natural. Acum abia ma orientez spre donate. Am deja programare la Brno, pe 30 iulie.
Sa aveti un weekend linistit!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
paunas spune:
Buna fetelor!
1.Cat costa a 2 incercare la ei cu embrioni congelati? Daca prima nu a reusit!
2.Si la ce interval de timp iti poate face ET ?
Multumesc !
alina_alba spune:
Fetelor, ce liniste pe aici!
Eu am inceput saptamana asta cu greturi la purtator, destul de puternice, mai ales in a diua parte a zilei. Plus ca mi-e asa de somn, mai tot timpul, ca numai patul il vad in fata ochilor.
Paunas, intervalul intre doua ET-uri nu il stiu, dar banuiesc ca depinde si de la caz la caz. Cat despre costul celui de-al doile ET, cu embrionii tai (nu cu donati) este de 250 de euro. Am observat ca cei de la Brno au niste preturi relativ rezonabile, mai ales la FIV normal, comparativ cu ce se gaseste la clinicile private din Romania. Am vazut ca sperma donata e 200 de euro, iar la Polisano la Sibiu e 2000 de lei. Deci, e diferenta de pret, nene!
In rest, fetelor, ce faceti? Ca e cam liniste pe aici...
Eu va pup din mers, ma bag putin la atipeala, ca nu mai pot de somn