FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 17
Raspunsuri - Pagina 14
lyly_mar spune:
Bichi, super veste!
sa dea DD sa ai o sarcina usoara si bebe(i)sanatos(i).
Ce a zis mama?
fetele, va multumesc pt raspunsuri
mariuca83 spune:
Buna fetelor
Va urmaresc din umbra de mult timp si ma bucur pt fiecare dintre voi care ati reusit. Felicitari tuturor gravidutelor sarcina usoara si la termen va doresc. .
Sunteti cel mai "gravidos" topic va felicit pe toate pt reusita. .
Din a cata zi a transferului ati avut " semne de sarcina" ?
ella43 spune:
BICHI super felicitari sarcina usoara si bebeu(i) sanatos(i)
SMAIK you ar next. we wait.
miracol11 spune:
Buna fetelor....va citesc si eu din umbra...nu stiu de ce nu ma mai pot loga de pe telefon...pot doar sa va citesc...acuma scriu de la calculatorul de la firma....ce m-am saturat de atata munca...imi rapeste tot timpul...
Bichi...felicitari pentru sarcina iubita!!Sa fie cu noroc si la termen...sa aduci pe lume in bebel sau bebei sanatosi!!Va graviditi aici pe forum pe banda rulanta...super...sunteti toate fete bune si meritati o minune in vietile voastre!!!
Si eu sper si ma rog la Dumnezeu sa-mi lumineze calea...si sa-mi iasa bune analizele din luna mai sa pot sa ma apuc si eu de treaba!!!
apalina, super rezultate la analize...esti scutita de stres, Doamne ajuta in continuare!
Looana, cocolino, alina_alba, irilac31, brigit....mai sunt gravidute ce le-am omis?...scuze daca da...nu e cu intentie...va pup pe toate si sarcini usoare!!!
amaliaro...big kiss and hug!!!...love u!!!
sper , ella43
smaick...tu urmezi...vei fi pe lista gravidutelor in curand!!!
Dubinaus...ce mai faci??
va pupacesc pe toate!!!
lorelei78 spune:
Felicitari pentru sarcina, Bichi!E impresionant procentul de reusite la voi!Ma bucur mult sa citesc numai vesti bune aici,la voi!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
apalina spune:
felicitari bichi ,sa dea DD sa aducem cu bine bebeii pe lume.Smaick bravo pentru productie si bafta sa mearga totul bine pana sambata.Va pup
minunea mea are 14 saptamani
smaick spune:
buna seara fetele
multumesc tuturor fetelor pentru incurajari
in continuare avem 7 embrioni, 5 de 4 celule si 2 de 3 celule, de prima calitate; sper sa ramana asa
va pup pe toate
cocolino2010 spune:
Buna fete cucuiete!
BUNE VESTI vad la voi.
Bichi bravoooo! ai reusit, mult succes in continuare.
Smaick sa-ti creasca mari si sanatosi embrionii. acum iti trebuie bafta multa cu endometrul. Doamne ajuta!
Fetele harnicute in pregatiri va doresc succes la analize si corespondenta cu clinica. Eu am avut un set de analize facut inainte in vederea unui FIV, au fost suficiente. Am adaugat doar eco. transvag, test PAP si mamografie (recomandata de Reprofit)
amaliaro spune:
Buna dimmi gravidutelor
Buna dimmi fetelor in curind gravidute
pe unde umblati voi de e asa liniste pe aici?
Miracol KISS
amalia tsakoniati(matusa)