FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 17
Raspunsuri - Pagina 15
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bichi Buna dimineata fetelor! am trei cifre pentru voi: Beta 852 in a 12 zi PT de 2 blasto!!! Bingo!!!!! |
Bichiii mamaaaaa asta e valoare de bebeloi grasuni. felicitari draga mea, tare mult ma bucur pt tine.
Sa ai o sarcina usoara si fara probleme
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
irilac31 spune:
Dragelor, am avut o perioada mai aglomerata si stresanta dar am reusit intr-un final sa fac o eco. Dr ma chemase sapt viitoare dar eu eram cu nervii intinsi la max si pana la urma am convins-o sa-mi faca mai repede.
Asa ca aseara am fost si am vazut o inimioara care pulsa incet ....e inca mica. A fost f emotionant, mi-au dat lacrimile era si sotul meu de fata avea si el lacrimi in ochi...nu va zic cum imi tremurau picioarele, niciodata nu am patit asa ceva sa nu ma pot controla, nici la operatii cand mergeam nu aveam emotiile astea. Mi- a luat si tensiunea inainte sa intru la eco...era 13 cu 8 ...niciodata nu am avut tensiunea asa de mare, dar emotiile si-au spus cuvantul . Aseara simteam ca zbor...de 1 luna traiesc un vis, nu-mi vine sa cred ca este adevarat.Imi doresc si stiu sigur ca asa va fi intr-un final ca toate fetele de aici sa simta aceste emotii.
Totusi ma gandesc si la celalalt...oare ce s-a intamplat cu el...unde a disparut, ca nu se vede la eco nimic. Looana stiu ca si tu ai avut aceeasi dilema...ce ti- a zis tie dr?
Va pup pe toate
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
amaliaro spune:
Irilac felicitari MAMICO sa va traiasca minunea din burtica si sa va aduca fericirea mult asteptata in vietile voastre
Ma bucur tare mult pt fiecare reusita a voastra asta imi da putere sa merg mai departe si sa fiu convinsa ca exista si miracole in viata si ca DD ste linga noi
MIRACOL ESTE RINDUL NOSTRU SA VEMIM CU VESI CA ALTFEL NE VAD SA RAMINEM SINGURELE PE AICI
amalia tsakoniati(matusa)
Brigit spune:
Iri, felicitari pt inimuta mica, sa creasca mare si voinica.
Câte sapt ai ?
Sa stii ca embrionii care nu se prind nu pot fi vizualizati la eco. Ei sunt fff mici cand ne sunt pusi în burtica, microscopici. Procesul de nidare realizeaza o selectie natural#259;, doar unii din embrioni reusesc sa se culcuseasca. Daca nu reusesc ei nu mai evolueaza. La eco nu ai cum sa îi mai vezi. Decat cum zicea Cocolino ca a fost cazul ei, cand s-au nidat amandoi si unul s-a oprit apoi, insa probabil saculetul se dezvoltase cat sa poata fi vizibil ecografic.
Restul fetelor ce fac ?
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Looana spune:
Irilac felicitari pt inimioara,sarcina usoara incontinuarie
Fetelor,eu sunt bine,crestem mari...azi am avut programare pt ecografie totul e bine chiar e mai mare cu 2 zile dupa ecograf,pina acuma era la toate controalele egografice perfect ca virsta ecografica.Urmatoarea eogafie o facem peste 3 saptamani cind face test de singe si ecografia depre care vorbea Apalina si Brigit,deci noi suntem bine,decit eu sunt de multe ori fara chef si din cauza arsurilor pe care le-am zilnic,mai intru pe net va urmaresc din umbra dar am zile cind lenevesc ,nu am chef de nimic mai joc cite un joc ,ma plimb.
Va doresc la toate gravidutele sarcini usoare si viitoare gravidute,sanatate,liniste sufleteasca ,rezultate bune la analize si lui Smaick sa aibe parte de embrioni lipiciosi si un drum cu noroc.
Pup toate fetele
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
smaick spune:
buna fetele
looana multumesc, sa fii sanatoasa si sa creasca bebe mare
noi azi avem inca 7 embrio, 1 de 8, 2 de 7, 2 de 6 si 2 de 5 celule, 5 de calitatea I si 2 de calitatea II; sangerile s-au oprit si astept sa fac sambata ET
lyly_mar spune:
smaik-ulefata frumoasa
Doamne ajuta,sa fie toti the best!
cu endometru cum stai?
Citat: |
citat din mesajul lui smaick buna fetele looana multumesc, sa fii sanatoasa si sa creasca bebe mare noi azi avem inca 7 embrio, 1 de 8, 2 de 7, 2 de 6 si 2 de 5 celule, 5 de calitatea I si 2 de calitatea II; sangerile s-au oprit si astept sa fac sambata ET |
cocolino2010 spune:
smaick ai incredere in sansa ta. Mai ai putintica rabdare,in 2 zile iti iei lipiciosii acasa.
cocolino2010 spune:
irilac si la intilnirea asta ai fost mai devreme?
Felicitari pentru inimioara.
Sa-ti creasca mare si sanatoasa, sarcina usoara in continuare.