FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 17
Raspunsuri - Pagina 13
ivisor spune:
lyly
mie asta mi-au scris de la reprofit
. We guarantee at least 2 quality embryos on the 3rd day of cultivation ready for transfer.
. If only one quality embryo is available, you will receive a 33% discount.
. If no quality embryos are available (and sperm is of good quality)you will not be charged and your will be offered the earliest possible treatment date.
Bichi spune:
Buna dimineata fetelor!
am trei cifre pentru voi:
Beta 852 in a 12 zi PT de 2 blasto!!!
Bingo!!!!!
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bichi Buna dimineata fetelor! am trei cifre pentru voi: Beta 852 in a 12 zi PT de 2 blasto!!! Bingo!!!!! |
Felicitari si sarcina linistita.
Looana spune:
Bichi felicitari,sarcina usoara.Toate ne gravidim aici la gramada,sa fie cu noroc subiectul acesta pt toate fetele de aici
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Brigit spune:
Suuuper veste Bichi!!!!!!
Sarcina usoara si la termen, te-am asteptat ieri toata ziua, cred ca tu sarbatoreai
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
mbadaran spune:
Bichi, felicitari!
Fetelor, va urmaresc de ceva timp. Sunteti incredibile! Felicitari pentru toate gravidutele!
Citat: |
citat din mesajul lui Bichi Buna dimineata fetelor! am trei cifre pentru voi: Beta 852 in a 12 zi PT de 2 blasto!!! Bingo!!!!! |
Mihaela
sper spune:
Biki felicitari!!!! Super beta Sarcina usoara si la termen.
In legatura cu anuntul tau de la subiectul cu medicamente donate, ai scris Meropur, asa ii spune sau e Menopur? De ce firma sunt fabricate? Ma mai intereseaza costul fiolelor, termenul de valabilitate si cum le-ai depozitat pana in prezent. Scrie-mi pe PM
Speranta