FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 17

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Ella, colega mea de "suferinta" in prezent si de bucurii in viitor...eu la o saptamana dupa ce le-am trimis formularele completate, analizele de care le aveam deja facute, m.au si contactat ca au gasit embrioni pentru mine ...asa ca ...acum ei ma asteapta sa merg sa ii iau acasica...
Dar, ghinionul meu a fost ca la inceputul lunii am depistat ca sunt purtatoarea unui streptococ B! Acum, slava DD, am scapat de el. Si, daca tot sunt asteptata la Reprofit pana in iulie m.am hotarat ca acum, in mai sa fac si o histeroscopie de control si daca totul este ok deja in jurul datei de 10 iunie sa merg sa imi iau embrionasii...
Eu pana in prezent sunt foarte multumita de colaborarea cu cei de la Reprofit, am primit si medicamentele pt inceperea FET...
E adevarat de mare ajutor mi.a fost Alina_alba si celelalte fete de pe forum...Va multumesc!

Ella, curaj, am incredere ca vom reusi!
Va pupic pe dragele mele!

Mergi la inceput

Ella, colega mea de "suferinta" in prezent si de bucurii in viitor...eu la o saptamana dupa ce le-am trimis formularele completate, analizele de care le aveam deja facute, m.au si contactat ca au gasit embrioni pentru mine ...asa ca ...acum ei ma asteapta sa merg sa ii iau acasica...
Dar, ghinionul meu a fost ca la inceputul lunii am depistat ca sunt purtatoarea unui streptococ B! Acum, slava DD, am scapat de el. Si, daca tot sunt asteptata la Reprofit pana in iulie m.am hotarat ca acum, in mai sa fac si o histeroscopie de control si daca totul este ok deja in jurul datei de 10 iunie sa merg sa imi iau embrionasii...
Eu pana in prezent sunt foarte multumita de colaborarea cu cei de la Reprofit, am primit si medicamentele pt inceperea FET...
E adevarat de mare ajutor mi.a fost Alina_alba si celelalte fete de pe forum...Va multumesc!

Ella, curaj, am incredere ca vom reusi!
Va pupic pe dragele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

Buna fetele
iri, ella multumesc de incurajari
raportez 10 foliculi, 7 ovo, 7 embrioni
sangerarea s-a oprit asa ca mergem inainte; sper sa fie totul bine sambata
lylysor uite exemplul meu: desi am ovodonatie s-ar putea sa nu apuc ET si tot la cryo ajung; daca te hotarasti sa mergi pe embrioni donati este si parerea mea ca mai bine mergi pe congelati. tratamentul premergator este mult mai scurt, efectiv incepi pe un ciclu si daca intervine ceva nu este o problema doar se mai amana putin. costurile sunt semnificativ mai mici si timpul in care esti plecata este mai scurt. alegerea pana la urma iti apartine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Dorinta, f repede te-ai miscat! Super! E f buna decizia de a face histero!
Smaick, cu optimism înainte! Sa ai embrioni frumosi si puternici si endo beton!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Brigit

Dorinta, f repede te-ai miscat! Super! E f buna decizia de a face histero!
Smaick, cu optimism înainte! Sa ai embrioni frumosi si puternici si endo beton!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivisor spune:

smaick
tare ma bucur pentru tine
tin pumnii sa fie cum iti doresti
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

smaik-ule,[pup]sa creasca mari si sanatosi,toti embrionasii!
fetele,mai spuneti-mi,inca o data...la Reprofit,cati embrioni iti garanteaza ca obtii la ovo donate?de care calitate? de cate zile?
transferul cu embrioni congelati se face cu 2 blasto,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

DORINTA multumesc mult, si sa ai gura aurita, tie ti-au cerut ei analize sau le-ai trimis tu ca ai vrut ca mie nu mi-au cerut nici o analiza. Si eu vreau sa fac o histeroscopie inainte si niste analize de trombofilie si tiroida sa fiu sigura ca e totul ok, dar pana nu-mi dau ei un raspuns nu stiu in ce directie so iau si ce planuri sa-mi fac. Eu trebuie sa vin in tara pt niste documente si as vrea sa le fac in tara ca e mai pe intelesul meu dar daca intarzie raspunsul am sa le fac aici.

SMAIK indiferent cum, o sa fie bine pana la urma, stai linistita.

Mergi la inceput

ivisor, lyly, ella multam
lyly iti garanteaza 6 ovocite; embrionii mai depind si de partea barbateasca; ET se face cu blasto

Mergi la inceput

Ella ei nu mi.au cerut analizele. Eu le-am trimis odata cu formularele completate. Aveam toate analizele facute in februarie a.c. (inclusiv cele de trombofilie - mutatie C677T homozigot)deoarece ma pregateam sa fac un fiv aici in Bucuresti dar avand un AMH de 0.24 si inhibina sub limita am renuntat si m.am orientat catre FET la Reprofit.
Aici pe forum suntem toate niste luptatoare si vom reusi!

Smaick totul va fi bine! Si uite asa luna viitoare ai sa vii cu un beta pozitiv...Doamne ajuta!

Mergi la inceput