FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 17

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Fetelor, de Laura si Andrei mai stiti ceva? Oare or fi ajuns acasa?
Si Roadetot, oare ce mai zice? Sper sa isi adune puterile sa isi ia acasa puiutii ramasi, ca sunt sigura ca de data asta va fi bine.

Mergi la inceput

Pun eu linkul, daca tot nu fac mare lucru
www.reprofitinternational.com/page.php?id=91&rodic=71&lang=en" target="_blank">http://www.reprofitinternational.com/page.php?id=91&rodic=71&lang=en

Se vede pe fiecare an, cum au evoluat lucrurile. Cand i-am spus dr-lui Ispasoiu de la Sibiu care sunt rezultatele astora din Brno, a spus ca sunt excelente. Deci, asa o fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Si inca o chestie
Cu fresh tb sincronizare cu donatoarea. Se poate intampla ca emdometrul tau sa nu fie fix atunci în cea mai buna forma, ajungi tot la cryo.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Pai, da, cum a fost la mine, endo meu nu a fost la cote optime dupa grafic, operatiunea a fost amanata cu aproape o saptamana.

Mergi la inceput

Da, exact!!! Nu poti tine embrionii, tb congelati, chiar si pt cateva zile.
Ratele cu cryo donati sunt similare cu ale clinicilor de fertilitate care fac Fiv normal cu embrioni proaspeti fara material donat.
Lyly, la budapesta ratele de succes ale clinicii cu fresh sunt în jur de 30 %, asa mi-a spus Pk. Si nu cred ca ei calculeaza clinical pregnancy , adica heartbeat detected, ci Betahcg positive.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

COCOLINO felicitari pentru inimioara tot inainte mamico mi-ai dat mii de sperante.

BRIGIT eu acum sunt in tratative cu ei de la reprofit pt embrioni donati iar pretul mie mi lau spus ca e de 1680 euroi

ALINA nu are importanta ca te simti rau important e ca bebeul sa fie bine cel putin cat timp ai aceste stari stii ca bebe e acolo.

SMAIK chiar daca e sa nu faci acum nu dispera in curand vei fi si tu mama, chiar daca va trebui sa o iei de la capat mai bine asa decat sa nu fie bine ,parerea mea

LOOANA, APALINA, IRILAC, TUSFERI, MIRACOL, SPER, ROADETOT, MAMI-VREAU, AMALIARO Sper ca nu am uitat pe nimeni iar daca am uitat sa ma ierte

o zi buna fetele

Mergi la inceput

Ella, cred ca ai dreptate cu pretul, oricum ideea e ca în pretul unui ciclu fresh faci 3 cryo et.
Iar men#355;iunea speciala e ca acel transfer fresh nu e garantat, chiar si la donate se lucreaza tot cu materialul clientului, si e f bine ca nu fac et doar sa se afle în treaba daca endo nu e pregatit.

Ella - cand te duci ?

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput

Si pe mine ma intriga ca nu stim nimic de mami vreau.
Fetele care aveti nr ei de tel, puteti da un sms ?

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Fetele puteti trece pe prima pagina si clinica unde merg eu uitati datele:NUME:NEOGENESIS
SITE:www.neogenesis.gr
tel:00302106828150
fax:0030210683690
Email:ivf@neogenesis.gr
preturi:fiv 2000euro
fiv ciclu natural recoltare ovule si embrio transfer1000euro
fiv donate 3300euro
dr LEONIDAS MAMAS

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

BRIGIT deocamdata astept raspunsul lor sa-mi spuna ca au gasit embrioni.Sper sa ma anunte cat mai repede pt ca as vrea sa vin inainte in tara si se acolo la BRNO dupa care inapoi in italia, dar sa vedem ce si cum.

Mergi la inceput