FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 17

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Iau si magne b6, iau de toate, cred ca asta e treaba cu mine, n-am ce-i face...Stai si astept sa treaca. Dar, pana la 3 luni si ceva, patru, mai am de asteptat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Alina, asa e, percepe-o ca pe o etapa fireasca a sarcinii.
Īn acelasi timp ai grija ca daca incep #351;i varsaturi severe sa anunti dr.
Eu am avut o cunostinta care a avut disgravidie severa, au tinut-o pe perfuzii, nici apa nu putea bea. Important e bebe sa fie bine, ca noi trecem peste toate.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

iri,da incep sa ma interesez...ca am fost la consultatie la prof strohmer la polisano buc si mi-a zis ca sansele cele mai mari le am cu ovodonate .Si l-am intrebat de cehi,de brno,de reprofit..a zis ca e OK ,dar el ii stie mai bine pe cei de la remelda.D-aia am intrebat dc stiti ceva...ca e tot in brno.
Oricum, la anu fac ceva, pt ca al meu e in faza: sa nu mai auda de dr..fiv-uri..punctii
pana atunci ,stau cu ochii pe voi si va tin pumnii
brigit
,dc nu ma insel , tu ai facut cu ET cu embrioni.La tine au fost proaspeti sau congelati...ca ma gandesc ca dc faci cu embrioni proaspeti...pretul ar tb sa fie mai mare de 1700 de euro?

Mergi la inceput

Lyly, pretul la embrioni donati proaspeti este pretul pentru FIV cu ovo donate, la care se adauga sperma donata. Deci, undeva la 4500 +200+ce analize mai trebuie+medicamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

multumesc Brigit si Alina alba !

Mergi la inceput

Lyly - embrioni criogenati, la reprofit 1750 eur
La reprofit dac#259; vrei embrioni fresh platesti un fiv cu ovo donate + costul materialului seminal, adica 4500 + 200 . Avantajul e ca poate raman embrioni de congelat si ai pt mai multe transferuri.

De ce vrei cu fresh? Au rate de succes f mari la cryoET

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

multumesc Brigit si Alina alba !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

brigit,alina[pup]multumesc
Brigit,dar sansele cu embrioni congelati nu sunt nmai mici decat cu ovodonate?eu cel putin asa ma inteles de la prof S.
care sunt sansele la embrioni congelati la reprofit?

Mergi la inceput

Teoretic, sansele cu embrioni congelati sunt mai mici, doar ca, la procedura asta, ei iti ofera doar embrioni de cea mai buna calitate. In schimb, la cei proaspeti, ce rezulta de pe urma punctiei si a fertilizarii ovocitelor, aia e. Adica ei iti spun ca exista riscul si sa nu fie materiale de calitate si tu iti asumi. Adica exact ca la un fiv cu materialul tau.
Dar, ai vazut ca si cogelateii au sanse de reusita. Doamne ajuta sa fie bine pana la sfarsit, ca pana una alta, toti congelateii de la subiectul nostru s-au prins.

Mergi la inceput

Lyly, ba da, normal ca rata de succes cu fresh e mult mai bun#259; decāt cu cryo.
Intra pe pagina lor de web si vezi ca la rubrica our results gasesti rezultatele pe ani din 2008 incoa
Nu poci pune link ca scriu de pe tel
Ce pot sa iti spun sigur e ca rata de clinical pregnancy la cryo et e de 25 %, e f mult.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput