Clubul "babelor" FIV-oase 29

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Lara, Sabi, eu ca eu, sunt bufnita cu state vechi, macar imi fac programul cum vreau eu, da' voi mai si lucrati...nu stiu cum va puteti trezi. Nu o incaseaza nimeni de la nimeni maine!
Brigit, iata ca vorbim si aici. Si eu tot spre 35...luna viitoare. Fara teama de cerclaj, doar stii ca salveaza sarcina.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Alex, tinerico, faci f bine ca intri pr topicul babutzelor studioase, mereu afli noutati de aici, sansele sa ajungi pe o pista bun#259; cu investigatiile cresc.
Cu cerclajul asa e, cu decizia de a-l face sunt f linistita. Doar ca mi-a sarit somnul în asteptarea evenimentului.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

I'm up
Alex tinerica noastra
Brigit, da, la categoria super-jeune si tu sa ai bafta multa la cerclaj..

le: Brigit, indraznesc sa te-ntreb, de ce atat de tinerica si (deja) la donate? (m-a socat si iri la voi, cu frumoasa ei varsta de 31..poate ati mai pove si mi-a scapat mie, dar va intreb, ca sunteti ataaaatt de tinere..)
sabi, d-na ta (adria42) e definetely o execeptie..fericita, dar exceptie, da? asa ca nu tine de exemplu against PK, tre sa mai sapi pt unul mai relevant
girls, o zi faina si insorita

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

pt toate babutele

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota; Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota; Mutatia 675 4G in gena PAI-I homozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

adijo hello
n-ai primit si tu cumva la un fiv la austrieci prednison? esti cu insulino probleme? dezbateam aici un caz

Sabina , da , am primit prednison la Viena , si trebuia sa-l incep chiar inainte de stimulare( dar eu nu l-am luat decat cand am inceput injectiile). Insa , eu sunt un caz de PCOS fara rezistenta la insulina ( insulina mea e chiar sub limita inferioara!). steroizii agraveaza situatia in cazul pacientelor cu IR, nu sunt chiar indicati, dar, daca totusi trebuie luati se creste doza de metformin. eu am luat si metformin la Viena..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Maria
Crisule, cum fu' la Praga? povesteste-i la sabi ca sa rememoreze vremuri frumoase si sa se-ncarce de pozitivism (mey, stiti de ce o tin pe sabi de povesti pana noaptea tarziu? ca dimi, sa fie prea obo', sa fuga pana la synevo, la vreo analiza..Cris, la US, fost cum? cand ai urmatoarea "expo de pasa' & eggs.."???

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Lara cum sa ma supar ca sunt un caz ? Chiar asta sunt, desi sper ca s-a terminat acolo, in urma, cazul meu si mai departe sunt si eu ca toata lumea
Poti oricand sa ma aduci in dicutii
Oricum hotararea de a va scrie a fost in ideea ca stiu ce inseamna sa cauti variante, si daca la mine a fost castigatoare, de ce sa nu va spun, ca poate va ajuta ! Altfel eu nu-s prea vorbareata ... dupa cum stiati deja
Ar mai fi o chestie ... ca tot imi vin in minte in prima zi la consultatie/eco, cand s-a uitat la ovarele mele, erau pline de foliculi, si initial tentatia lui a fost sa creada ca am pcos, dar asta mi-au mai zis-o si alti doctori in z3, dar eu nu am asa ceva, nici in analize nici faptic. Apoi uite ca in 7 zile de stim doar, am avut 16 foli...

--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
2 ia, fiv 1, fet 1 nereusite
fiv 2 reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

Lara tine-o tot asane esti f draga
samira ne este dor de tine!
pe aristica o lasam in pace ca este in CO
adriana
ralusa ai grija de tine
FELICITARI PROASPETELOR GRAVIDUTE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Salutare, sa aveti o zi frumoasa! Aici e soare azi, me happilica, vorba Larei.

Lara, nu ma supar de analiza si de mentionarea numelui meu, e ok - stii asta doar. Acum ma gandesc si eu ca in clasa a opta am avut reumatism cardio-articular acut si am stat o luna in spital cu pauza de vacanta de Pasti cand doctorul s-a hotarat sa lase crocodilu' sa plece acasa un pic. Si pe langa injectii bagate in mine la greu, am si luat prednison, v-am zis eu. N-am avut nici pe naiba de la el decat ca, mancand sarat, m-am umflat. In rest, sistemul imunitar nu a avut de suferit. Acum sunt happy, mi-am belit degetul si a curs sange mai mult decat altadata. Ma gandesc ca functioneaza regimul si ceaiul de urzica.

Mergi la inceput