Clubul "babelor" FIV-oase 29
Raspunsuri - Pagina 9
Brigit spune:
Lara, povestesc cum am ajuns la solutia donate.Am pove si fetelor de pr topicul meu, nu e nimik secret.
La noi am descoperit initial ca sunt probleme în partea
masculina.oligo severa, forme.anormale. Eu ca o floare, ovulatie dovedita ecografic lunar, hormonale în limita. Am facut primul fiv dupa vreo 2 ani de tratamente naturiste si asteptat minunea natural. Cu PK, la budapesta. Raspuns la stimulare-jalnic. 3 oua. Surpriza surprizelorgg - se fertizeaza toate si Pk ne sfatuieste sa punem 2 de 8 cells . Unul ramasese în urma la 4, nu l-au congelat. Surpriza si mai mare, raman insarcinata, beta frumos, prima eco ok. SOE la aproape 10 saptamani. Facem analize genetice - embrion cu aberatii cromozomiale grave. Ne cautam si noi - genetic sanatosi. Dar, în urma schimbului de mesaje cu Pk devine clar ca el pune accidentul pe seama fragmentarii spermei si a rezervei ovariene proaste. Ne incurajeaza sa mai încercam o data ceea ce si facem. Din nou raspuns prost, tot 3 oua, nu de aur. Se fertilizeaza cu o zi mai tarziu, deci în prima zi nici unul în stadiul de 2 pronuclei. Apoi nu se divizau ci se trivizau. Ne-am întâlnit cu Pk, aveau 6 celule, sfatul sau a fost sa nu facem niciun ET, pt ca evolutia aberanta a embrionilor arata clar ca nu sunt ok si temerea sa era
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
miky82 spune:
Neatza fetele!
De cand am vb cu Lara pe alt topic am inceput sa va citesc, pot spune ca sunteti incredibile, stiti atat de multe lucruri si pot spune ca am multe de invatat de la voi.
Eu sunt inca in stadiul de investigatii si vreau sa fac un Fiv la Promed prin programul national.
Felicitari gravidutelor!
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
Brigit spune:
Temerea era ca se repeta povestea de la fiv 1.
El a deschis primul subiectul donate si desigur ca mai întâi ne-a sfatuit sa mai incercam o data cu material propriu. Nu am mai avut puterea aceasta, sansele de a avea un copil sanatos erau mici. Desigur ca am studiat toate variantele pe care le aveam la dispozitie de selectie a materialului genetic, ptolar body, etc, am pus si costul si am ajuns la concluzia ca ne oprim.
Pt noi varianta embrionilor donati am simtit ca e solutia. Stiu ca unii oameni g#259;sesc inacceptabila varianta asta, la noi nu s-a pus niciun moment pb , atat eu cat si sotul meu consideram ca e modul prin care noua ne-a fost dat sa ne intregim familia. Normal ca nu ma apuc sa spun rudelor sau cunoscutilor ca nu vreau sa testez limitele intelegerii lor - noi nu am ascuns faptul ca facem fiv, au fost niste reactii care ne-au dovedit asta
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
brunadria spune:
'neata buna!
fetelor trebuie sa fac hormonalele de z2, mi a venit CM ieri dupamasa pe la 18h00, cum fac ? le fac azi sau maine cand e z2?
Stiu ca s a tot vb despre asta dar nu mai stiu ce s a spus !
Astept raspunsul vostru si daca ziceti ca azi e z2 o tai la laborator!
Brigit spune:
Scuze de mesajele fragmentate, dar scriu de pe telefon si la un moment dat nu ma mai lasa sa editez, nu pot decat da send daca vreau sa nu pierd.
Deci asta e povestea.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Lara27 spune:
Bruni, eu as merge maine (hormonale de ziua 2-3, maine e super safe)
to be continued..
brunadria spune:
[quote]citat din mesajul lui Lara27
Bruni, eu as merge maine (hormonale de ziua 2-3, maine e super safe)
to be continued..
[/quote
merci iubita , asa m am gandit si eu,insa am vrut si parerea voastra!
ti am raspuns in cap anterior la intrebarea cu fiv ul la cj!
miky82 spune:
Brunadria daca cm a venit ieri in cantitate normala poti face astazi analizele dar daca aseara a fost doar spotting si mai tarziu a fost normal ar trebui sa le faci maine, asa mi s-a explicat ultima data cand am fost la dr, oricum mai asteapta si alta parere.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Brunadria daca cm a venit ieri in cantitate normala poti face astazi analizele dar daca aseara a fost doar spotting si mai tarziu a fost normal ar trebui sa le faci maine, asa mi s-a explicat ultima data cand am fost la dr, oricum mai asteapta si alta parere. Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi 3 Inseminari nereusite |
O sa le fac maine , in cazul asta !
multumesc frumos!