Clubul "babelor" FIV-oase 29
Raspunsuri - Pagina 10
anaasta spune:
Eu tot maine le-as face, Bruni. Eu cand nu sunt sigura de momentul facutului de analize hormonale, socotesc ziua la 24 de ore. Adica, ieri la 18 ti-a venit, atunci azi la 18 socotesc o zi si maine la 18 socotesc 2 zile si atunci as prefera sa le fac maine, ca sa fie intre intervalul 2-3 zile, asa mi se pare ca nimeresc mai sigur perioada optima.
olimp spune:
brunadria eu cand am facut hormaonalele am avut o situatie similara , ziua 1 putina scutrgere asa ca nu am luat-o in considerare si le-am facut in ziua 3 , analizele sunt bine , ziua 2 sau 3 este ok. Bafta vad ca ai un istoric.....te admir !
Lara27 spune:
Brigit..(ma ene' ca n-avem emoticonul acela care imbratiseaza-> big hug) vorbele tale mi-au mers direct la inimioara atat de frumos scrii tu si atat de tare ma regasesc mereu in felul tau de-a gandi, analiza si vedea lucrurile e minunat ca est mami de twins acum si e minunat felul in care vezi mereu, tabloul de ansamblu si nu te pierzi in detalii..te admir, sincer..dc voi ajunge si eu la donate, sper sa fii prin zona, pentru guidance si incurajare
citind povestea ta, mi-am reconfirmat, din nou impresia mea despre PK smart doc, empatizeaza, dar nu vinde gogosi..are suflet, are idei, are super IQ, putere de decizie si comunica excelent..serios, organizat, meticulos..oooofff, stiu ca am tot zis, stiu ca stiti deja parerea mea, dar il admir pe omul asta, d.p.d.v. profesional, pana la lesin..
sabi, vezi tu, de-aia love, love, love PK..pentru ca atunci cand plec de la el, plec linistita si cu sufletelul impacat
to be continued..
lyly_mar spune:
mai fetelor,mie mi-au venit nerviinu ma mai duc la nicio consultatie la Polisano Buc la Prof Strohmer, ca stiu io deja ce imi zice
asa ca, cine vrea consultatia de luni,23 aprilie ora 17,30... o cedez cu draga inima
babutele vorbarete
anaasta spune:
Brigit, in caz de embrioni donati se tine cont, banuiesc, de particularitatile fizice ale celor doi soti, nu?! Adica... intelegi tu ce vreau sa zic... va intreaba cum aratati, trimiteti poze etc. Cum? Sper ca nu deranjez cu intrebarea mea.
lyly_mar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaasta Brigit, in caz de embrioni donati se tine cont, banuiesc, de particularitatile fizice ale celor doi soti, nu?! Adica... intelegi tu ce vreau sa zic... va intreaba cum aratati, trimiteti poze etc. Cum? Sper ca nu deranjez cu intrebarea mea. |
si eu vreau sa stiu!!
Brigit spune:
Lara ai mare dreptate cu Pk.
Cand l-am īntrebat care ar fi din punctul lui de vedere motivul pt care am mai īncerca cu materialul nostru genetic a oftat si ne-a zis : just your age.
Despre ovodonatie noi am adus discutia primii, ne-am dat seama ca nici dr nu īi era usor sa ne tina the ovodonation speech, insa o data ce i-am spus ca nu respingem ideea ne-a zis ca asta ar fi sansa noastra.
Eu am povestit ca sa īti dai seama totusi ca noi chiar eram un caz mai dificil. Voi aveti embrioni buni, ajungeti la blasto. Daca face si un pic de magic dr stormy cazul e rezolvat. Inca nu vorbim de donate, insa deschiderea e importanta. E bine īn primul rānd pt psihicul tau sa stii ca ai optiuni dupa incercarea urmatoare, sa nu o privesti ca pe last chance.
Sunt cu ochii pe tine si abia astept sa se gravideasca toate babutele topicului, sa vedeti atunci discutii...
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Lara27 spune:
Bruni, vazut, cetit acum stiu ca nu-ti sunt apropiata doar sufleteste ci si geografic (la origini, cel putin)..
Miky, bine-ai (re)venit
Alex, somnorila, gata, wake-up call
n-am apucat sa-ti zic, ca am (re)gasit-o pe miky, am facut-o sa rada apoi si.. am "recuperat-o" ..intre timp, a ramas simpatica, dar, a devenit.. "fiv-oasa" well, miky, bafta si aici
ralu, sigur ca apreciez ca ai pove, apreciez enorm..ajuta, cum sa nu..uite, eu dinspre vest (Viena) m-am sucit spre est (Istanbul), cu toate ca, logistic vb, mi-e peste mana in comparatie cu la indemana..ah, si ramai un caz, cum sa nu..un caz de gravi cu twins, apoi un caz de mami of two, etc..trebuie sa avem surse de inspiratie..
Ana, huh, articulatiile cele delicate, zici..mmmhhh, inca o piesa completata in puzzle..dap, cred deja ca prednison trebuie sa scrie si pe ecusonul tau de aspiranta
moah, da unde-i fomeia? sabiiiii??? da samiiii???
la litera "S" din catalog, toata lumea absenteaza deci
to be continued..
anaasta spune:
Huh, Lara, crezi?! In cazul meu, un streptococ a fost de vina atunci. Am inteles ca acel diagnostic nu e autoimuna desi e prin jurul lor. Unde mai pui ca am un sot cu astenozoospermie, dar asta nu e asa de naspa totusi. Desi e de discutat pe formele anormale, e posibil ca alea plus ovocit prost au dat SOE la noi. Poate si-a revenit de atunci, nu stiu ce sa zic. N-am nici un chef sa repetam analiza aici. Ma gandeam sa o facem la Budapesta, o data cu histeroscopia.
Brigit spune:
Ana, Lyly se face un matching pe baza caracteristicilor fizice- īnaltime, greutate, culoare ochi, par, grupa sanguina si rh.
Acum sa va mai zic o treaba. Niciodata nu m-am gandit la copiii mei ca la niste mini-me. Imi place sa cred ca fiecare om are dreptul sa fie tratat īn individualitatea sa, ma deranjeaza chiar oamenii care nu pot vedea īn copii decāt niste copii ale parintilor.
Din cauza ca eu si sotul avem niste caracteristici fizice complementare - eu blīnd#259;, ochi verzi, el saten cu ochi caprui, ne-au matchuit destul de repede. Oricum nu imi fac probleme, sunt convinsa ca o sa fie destui carevsa spun#259; ca seamana perfect cu mine sau cu sotul
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg