Clubul "babelor" FIV-oase 29

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Lara bine ai facut ca m-ai recuperat ..... cel mai mult imi pare rau ca nu v-am cunoscut cu ceva timp in urma, dar recuperez eu
Alex

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Brigit, esti o girl pe cinste..pe mine, m-ai cucerit oricum de la "hello", vb filmului..dar, io, cand ma uit la tine (e.g. te citesc) vad in tine o mini-me (mini, pentru ca esti mai mica, da?)
lylyshor, varsa-ti soro nervii aci, fara retineri..
Ana..ihi, poate ar ajuta IMSI la voi..si prednison..vezi, ma tot gandesc..daca-i IMSI, atunci e Turkye & Stormy raspunsul la intrebarea ta (nah, sabi..)

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Lara – Pai, da, intelegi acum dilema mea?! Acum, ce sa mai zic eu, dau orz verde sotului, miere cu propolis, laptisor de matca si polen facuta de mine si cred ca ii bag ceva gen omega cu alte cele sau in loc de asta bag miere cu goji si canepa si reintroduc selezinul. Inca rumeg la asta. De aia FIV-ul va fi in vara doar, plus ca sotul meu e mai liber atunci.

Brigit, sigur ca nu despre asta era vorba. Eu, dupa cum m-am tot exprimat pe aici, nici n-as vrea sa imi semene copiii. Eram curioasa cum se procedeaza in cazul acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Apropo de asta sa va zic ca prima gluma pe care a facut-o sotul dupa beta a fost fix asta: e, si-acum sa vedem cu cine or sa semene

Va dati seama ca ne-am uitat si noi pe la copilasi prin cehia, sunt frumusei rau blonduti si cu ten deschis, eu as paria ca or sa semene cu mine

Pe fertility friends englezoaicele si-au pus poze cu bebeii made in cz. Absolut superbi.
Deci chiar ca nu am nicio tresarire, oricum copii mei or sa fie cei mai frumosi, cei mai destepti- de , asa cred toate mamele

Lara, io-s unic copil la parinti, mereu mi-am dorit o surioara sau un fratior, nu pot decat sa ma bucur ca am reusit sa imi gasesc macar virtual o sora. Te imbratisez, si eu ma simt f connected cu tine

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Neata tuturor!
Aici sunt, Lara! Nu-s chiar asa somnorila, dar n-am apucat sa intru pana acum
Miky, foarte bine ca ai intrat aici, ai ce invata!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Neata tuturor!
Aici sunt, Lara! Nu-s chiar asa somnorila, dar n-am apucat sa intru pana acum
Miky, foarte bine ca ai intrat aici, ai ce invata!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Da Alex asa este......sa sti ca noi am avut noroc cu tine la aspirante ca ne-ai mai deschis ochii, ca altfel eram in acelasi stadiu ( cel putin eu ti-am ascultat sfatul)

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Brigit, am si o intrebare ,dc stii raspunsul...transferul se face cu embrioni la care au renuntat alte familii...sau pun la fertilizat din ovulele donate si sperma donata?

Mergi la inceput

Lyly o sa iti spun cum mi-a explicat mie la Gynera, mie acolo mi s-a propus sa donez ovule, chiar am intrebat cum este procedura, ideea este ca trebuie sa fie o corelatie intre donatoare si persoana care accepta ovulele, in momentul recoltarii ovocitele donate se vor fertiliza cu sperma cuplului sau in cazul in care nu nu se poate acest lucru se va face cu donator, acum nu stiu daca este aceasi situatie peste tot, eu am spus doar cum mi s-a explicat mie.

3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Lyly, în cehia se face numai cu material genetic donat de proven donors.
Acesta a fost si sfatul lui Pk, sa mergem acolo , noi nu am fi vrut sa folosim material genetic de la alte cupluri cu fertility issues, mai ales ca în astfel de situatii raman pt donat embrionii mai slab calitativ.
Am ales Brno - am mai discutat si la Praga si la Ostrawa- pt ca aici donorii aveau ambii 22 ani, Brno e centru universitar, nu duc lipsa de donori fff tineri.
Ambii proven donors- deci au mai rezultat bebei din materialul genetic donat de ei.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Micky, problema în romania este ca nu exista un cadru legislativ, ce se intampla prin clinicile de fertilitate din ro e la mica intelegere.
În cehia donorii sunt recompensati pt asta, exista un cadru legislativ, se specifica f clar ce info sunt publice si ce nu, deci ce poti afla despre donori. Conform legii lor nu au niciun drept asupra copilului rezultat. Pt mine asta e f important, chiar nu an chef sa ma trezesc peste ani cu cineva care sa pretinda ca ar fu ceva pt copiii mei sau sa le faca cunostinta cu eventuali frati. Sunt f open minded insa nu vreau sa risc nicio criza de identitate a copiilor mei, si am ales un sistem ce imi ofera garantat confidentialitate. Si liniste.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput