Clubul "babelor" FIV-oase 29

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ralu, acum imi dau seama ca tu nu ai spus de activitate cardiaca...asa mi-a venit in cap. Sper sa nu ma considerati nebuna, dar am avut de cateva ori in viata premonitii, sper sa fie un astfel de caz.
Nu am luat mult propolis, doar cand eram racita, 2-3 saptamani...dar am bagat vitamina C la recomandarea dr. Uscatescu (in sarcina imi crescuse de la 1 gr la 2 gr pe zi)...
Lasati fetelor, ca voi goli farmaciile de Prednison, si le voi da in cap NK-urilor.
le: Lara, acum am citit postarea ta despre LES si prednison...sunt de acord...ma tem un pic de el, dar asta e, trebuie incercat cocktailul aspenter+clexane+prednison.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

nu MeAlex auzi ca cica prednison n-ar fi bun la NK.
dar noi speram ca n-avem NK si ca avem doar niste anticorpi afurisiti.

am pierdut eu ceva din vedere? eu???
ochioasa unde e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

moah, sabi..bataitza
cum adek "si e intradevar plecat pana la sfarsit de sapta"..pai, credeai ca zic doar asa?? adek, ma verifici, da? si deranjezi omu' in contzed, carevasazica..si nici macar pentru tine..bad, bad girl..

si eu i-am zis anei doar o parere, ce sau cum as face eu, respectiv, important insa e, ca va sti ea ce si cum..(numai pt prednison nu tre sa mearga pana-n Turcia, poa' sa-l ia cu pumnu' si-n TM)

beeeyyy, zuza, gandeste si tu echidistant, da? adria avea 42 de ani si 2 fiv-uri nereusite..trebuia sa-i spuna de donate, oricine i-ar fi spus, chiar si GK daca avea cele 2 incercari nereusite la ei..dap, daca a reusit, a fost noroc, si e super bine, dar e exceptia..alte sute n-au reusit la 42, deci i-a zis bine PK..si ea a facut bine intelegi, e vb de sansa..un medic e dator sa judece facts, un pacient e dator sa creada in sansa lui..eu admir asta la PK, sa stii, consider ca doar un doc responsabil si stapan pe meseria lui poate actiona asa..
citisem de marinescovici ca, i-a zis unei fete (2007) ca de ea depinde dc mai continua procedura, ca in Franta opreau la 2 foliculi, dar daca ea crede si vrea, continua..fain un dr tre sa-ti spuna franc, fara anestetic, facts, ca e vb de stiinta si nu de beletristica..si pacientul, cu toate datele, reale, sub nas sa ia decizia in cunostiinta de cauza, dupa ce i s-a explicat exact, pro si contra..asta inteleg eu prin relatia dr.-pacient in sec. 21
deci, n-am inteles, pana la urma, cum s-a terminat povestea ei? are bb sau nu?

p.s.: sabi si la Alex, se fixeaza sarcina, dar, ca sa si reziste va lua si ea prednison (+clexane+aspirina), ca noi toate si D-ne ajuta dc nu se poate IVIg/Intralipid, atunci prednison has to do it plus help de la natura..deci, roaga-te, sa aiba dreptate PK, da? macar, pt noi, astea cu anticorpi simandicosi..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Da, imi amintesc de discutia despre asta, dar alta solutie oricum nu am...ma gandesc ca pe langa NK (aia pe care de fapt NU ii am), oi mai avea si alti anticorpi si poate ajuta...sunt agitata si sar/incurc etape, am zis NK, trebuia sa spun imunologice. Incepusem sa rad ca o sa killer-esc natural killer-ele si mi-au ramas in cap...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Lara draga mea asta si incercasem sa spun. nu stim nimic de ea. a zis ca a reusit la goldenes dar n-a dat deloc detalii. a spus fetelor ceva despre bazinul rece. incercam sa spun fara sa jignesc fara nici o intentie ca e f posibil sa nu fi fost vb de goldenes. dar tu prietena mea draga nu cetesti printre randuri...imi urci forumul in cap
si deci nu stim. sa speram ca-si plimba copilul in parc.
nu te verificam femeie. ieri cand am scris mailul mi-am zis vag: parca e plecat???
acum ma "laudam" ca-mi spunea si mie ca e plecat:)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Sabinica, adria a scris apoi la gravidute prin fiv , povestea e cu happy end si bebe sanatos.
Aia cu bazinul mi-a scapat

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

foarte bine ca a incheiat capitolul FIV. ma bucur sincer.
era ceva cu un sindrom de bazin rece. hai ca gasesc si pun link.

Mergi la inceput

aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158481&whichpage=3&nm=FIV-Europa38-pag-3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

aha..mi scusi..nu m-am prins..cred ca ma irita exemplul ala (nimic personal), doar pt ca l-am auzit atat de des si pt ca stiu, STIU, ca e exceptia..stii si tu (mai bine ca mine) ca sunt fete tinere, la donate, de 30-31 de ani..

realizezi ca suntem singurele bufnite pe aici, da noi si alex, alta agitata..
io cred ca maine, ne-o incasam de la juma de forum..deci, o sa fiu discreta de dimi
pana atunci, zi drept, ti se facu dor nebun de PK, right???
btw, ochioasa cred ca si-a facut bagajul ad-hoc si a fugit cu ari la turcaflete

bey, dar ce-i cu Adina (mami de A&I), ca ea mai era noctambula?? unde o fi disparut?

le: Brigit, geamana in gandire fiv-oasa si vad ca si night owl
lle: D-ne sabi, de unde scoti link-urile astea esti ca un soft de arhivare ultra-performant

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Lara, daaa, chiar night owl , ma pregatesc de cerclaj zilele urmatoare si m-a apucat agitatia, ma mai relaxez pe topicul vostru de babutze. Si pe mine la 35 tot īn categoria tinerelelor ma bagi, da ?
Daaaa, la noi pe topic gasesti si tinerele rau, fetisoare de 20 de ani care au dragele niste amh uri de te ia plānsul...cred ca e un soc sa primesti asa devreme vestea ca nu poti avea copilul tau...

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput