Clubul "babelor" FIV-oase 29
Raspunsuri - Pagina 16
MeAlex spune:
Of, Balanta, inteleg. Eu le-am spus rudelor ca daca nu pot intelege, daca nu se pot pune in situatia noastra, sa taca si sa fie indiferenti, sa nu isi bata capul cu noi. Mama se ingrijora in legatura cu cariotipul, in sensul ca ea credea ca vom merge inainte chiar daca vom afla ca sunt ceva riscuri. Bine ca au iesit OK cariotipurile. Se teme de adoptie, dar si eu ma tem, asa ca o inteleg.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Brigit spune:
Balanta, nu are sens sa te consumi cu ea.
Si noi am avut parte de reactii . La cabinetul medicului de familie una din asisten#355;e iese victorioasa zicând catre cealalta: o sa avem gemeni! Pe hol asteptau o gramada, a început susoteala când am iesit. Zice una din asistente: sa vedeti ce greu o sa va fie! Eu îi raspund ca nimik nu poate fi mai greu decat cand îi asteptam si nu puteam sa ii am. La care din spate am auzit clar un el si o ea zicand:vezi, ti-am zis , copii facuti cu medicamente.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
MeAlex spune:
Unii cred ca si tratamentul de trombofilie e ceva strange...de parca romanii ar fi inventat asta, nu sunt protocoale preluate in strainatate, unde s-a facut studii serioase.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Brigit spune:
Daaaa , eu cred ca auzisera ca era de vârsta noastra.
Rautate, pur si simplu. Iar barbate-miu cand vine de la farmacie imi da punga si imi zice: ce sa ii faci, copii facuti cu medicamente.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
balanta_tm spune:
mda, din pacate, lume multa, oameni putini!
eu chestia asta nu o s-o inteleg in veci: ce-i freaca dom'le atata grija pe altii?
zilele trecute gasii pe fb un mesaj disperat de la o colega de proiect de la lucru, cu care n-am avut niciodata o relatie apropiata: "esti ok? sarcina e ok? ca a venit colega x de la contabilitate si ne-a intrebat daca stim ceva de tine, ca te-a sunat acum 2 sapt si nu ai raspuns la tel". (cu asta de la conta mai ieseam ocazional la masa si poate ea a considerat ca suntem apropiate; eu nu )
acuma, de ce sa nu recunosc? colega aia de la conta m-a sunat, am vazut, dar nu i-am raspuns intentionat. fiindca este agasanta si pune niste intrebari absolut cretine, da sfaturi fara sa i le cer iar eu, de la atata stat in pat, nu am nervi de otel. si decat sa ii fi zis vreo doua, mai bine nu ii raspunsei.
pe colega de proiect, iar n-o inteleg de ce o roade curiozitatea. oricum daca doamne fereste as avea necazuri cu sarcina, nu as cere sfaturi la lucru, ci la persoane cu care vorbesc aceeasi limba in privinta asta.
5ab1na spune:
:)
:)
mama mea tot timpul imi spune sa raspund asa: nu mai pot de bine. foarte bine. ma simt excelent. n-am nevoie de nimic.
mie nu-mi prea da mana dar ea se tot chinuie sa ma asigure ca e cel mai bun raspuns.
samira33 spune:
hello
ce faceti???
mai tare decat expresia "copii facuti cu medicamente" mi se pare expresia "copii facuti in eprubeta"
lyly,te bat!!!
te rog sa nu renunti la programare!!!hai...chiar daca o sa auzi acelasi lucru si din gura lui Strohmer...macar o sa fie intr-o engleza cu accent german...si asa nu ai mai auzit.
fetelor...eu nu mai am timp.
parca s-a comprimat timpul sau poate suntem noi angrenati in prea multe si prea mari ca umbalm amandoi de dimineata pana seara si tot nu reusim sa rezolvam tot ce avem de rezolvat.
poate fugim de fapt de realitatea noastra care nu ne place...nu stiu.
mi-am facut programarea la Tayfun,mi-am luat bilet de avion pentru intoarcere,mi-am rezervat camera la hotel...asadar astept ziua de Miercuri.
maine sper sa reusesc si eu sa desfac bagajele de la munte...ca sunt in mijlocul sufrageriei de cand am venit.
pur si simplu am fost plecata de la 8 dimineata la 8-9 seara si nu am avut cand sa le desfac.
maine mi-am propus cam multe:sa desfac bagajele,sa fac niste curatenie,sa ma duc la magazine,sa ma duc sa-mi cumpar o geanta de calatorie,un troller mic cu dimensiune de bagaj de mana ca nu am un bagaj pentru calatorii de o singura noapte...am doar trolere mari.
la corectie sprancenelor nu am ajuns...mi-am amanat de 2 ori programarea...pur si simplu nu am reusit sa ajung.
acum sunt programata pentru Luni-30 Aprilie.
5ab1na spune:
balanta ar trebui sa le spui asa: dimineata cand ma trezesc il sun pe doctor si singura intrebare pe care o am este: cand pot sa ma duc la munca?
asa mi-e un dor de munca dar doctorul asta nu vrea sa ma lase.
Lara27 spune:
Doamne mai balanta, ca stau si rad singura cu laptopu' in brate..ce-mi mai place stilul tau detached si asa, mai.. dark..tare good to have you back missed you
to be continued..