Clubul "babelor" FIV-oase 29

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

eu nu cred ca lyly va auzi de la sthromer ce-si imagineaza ea
sami ochioasa cam asa cred si eu: vrei sa fugi de realitate.
dar iti revii tu
acusica il vezi pe taifun si te trezesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

sabina, ar fi bun raspunsul ala cu sunatul dr-ului :))
lara, cred ca uneori sunt putin nesimtita si cred ca nesimtirea asta ocazionala am capatat-o de cand l-am pierdut pe albert. cred ca e o forma de auto-protectie.

ma intreb: de ce fazele astea de rahat le-am avut doar din partea femeilor? de ce barbatii isi vad de treaba lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Eu nu inteleg de ce nu se poate bucura lumea pentru tine, indiferent de cum ai obtinut burtica. Si nu ma refer la oameni cu care nu ai absolut nici o legatura, ci la oameni apropiati, la rude etc. De ce in loc de ochi dati peste cap si mirari continue nu pot zambi larg si sa iti spuna Doamne ajuta, bine ca ati reusit si voi si lasati, o sa fie bine, ma bucur bla, bla... De ce spune soacra ta sotului tau "lasa, ca uneori e mai bine sa n-ai copii", in loc sa ii ofere o incurajare. Sau colegii cretini care se ofera ei sa iti faca copii in locul sotului, niste idioti...

Of, eu abia astept sa va vad pe toate cu copii. Asa o imagine frumoasa am cu voi in mintea mea incat nu mai am rabdare pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Din acelasi capitol: vorbesc cu o colega care a pierdut o sarcina, apoi a ramas si are o fetita...ii spun ca am pierdut a 3-a sarcina si dupa compatimiri si pareri de rau, mi-a spus: "bine ca am ramas imediat si a fost bine, ca nu stiu ce as fi facut, zau", am spus ca nu facea nimic, ar fi mers inainte, asa cum am facut si eu...dar a zis ca ea nu ar fi putut, ca eu sunt mai puternica...
Rahat cu perje, ca sa zic asa!
M-am suparat, ma duc sa cumpar niste vegetale: salata+ridichii+ceapa verde...o ciocolata neagra (intra si ea la vegetale, nu)?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

Luni imi pleaca soata in Germany si se intoarce Miercuri.
Eu plec Miercuri si ma intorc Joi.

deja mi-a zis ca nu conteaza cum,unde raman gravida...daca vin acasa "grea"...e in gradinaa lui si-l creste
noi incepem un bussines nou si sotzulache va fi mega-ocupat...asa ca mi-a spus deja ca la urmatoarea procedura vine doar la punctie sa dea proba de gigei...in rest,ma duc,ma intorc si stau singura pe coclauri.

Luni:imi duc soata la aeroport,am treaba la magazine...dupa-amiaza am programare la Strohmer.
Marti am zi de interviuri pentru angajari si trebuie sa ma pregatesc si eu de plecare:bagaj,epilat,mani-pedi etc.
Miercuri si Joi sunt plecata.
Vineri sunt expozant la Bursa Locurilor de Munca.
Sambata si Duminica sunt la magazine.

cam asa decurg treburile in ultimul timp.
daca v-as spune si programul zilnic al sotziorului...v-ati ingrozi.
vorbim la telefon amandoi exagerat de mult...jur ca nu mai ascult Duffy-Mercy in vecii-vecilor-asa imi suna mie telefonul
cand ajung acasa nu vreau decat liniste.

voi ce mai faceti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

saaaamiiiii
ooofff, ce ciuda mi-e ca esti asa ocu'..astept insa perioada ta de contzed..da, da, ai dreptate cu engleza prin germana si eu zic ca nu tre ratata, tot "th" il pronunta "z"..adik, ceva gen:
hi! when zid you come? zis iz your chart? are zey yours? etc, etc..recunosc in orice engleza, germana materna..lyly, du-te, soro si nervozeaza-te abia apres..balanta a zis ca e simpatic doc hai, ca doar esti acolo, la Buc, tre doar sa te deplasezi pana la clinica si vine si sami si qiao, deci double fun

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Balanta, femeile sunt uneori mai rautacioase, mai egoiste si mai bagacioase decat barbatii. Culmea e ca am primit sfatul cu mersul mai des la biserica de la un barbat...la fel si incurajaea ca SIGUR va fi bine data viitoare. Oricum, femeile o dau cel mai des cu bata in balta, in familie si printre cunoscuti.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

eu cresc putin musteata. mi-a iesit un pic marit progesteronul de ziua 2...si cam atat. negociez aspirina si citesc diverse gramaje de prednison...lara ma provoaca si mie imi place.
sami abia te astept cu pareri de la sthromer. sunt curioasa daca mai propune cuiva DHEA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adriana,miss you ...m-am obisnuit sa te aud la telefon la cateva zile,macar saptamanal.
ai primit mesajul meu,da???

aseara am fost si la o petrecere si ne-am intors la 2 dimineata,nu m-am odihnit si cred ca de asta sunt si miorlaita acum.
Duminica ma duc la un botez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Sami, esti tare ocupata. Eu n-as zice ca fugiti de realitate, as zice ca you're trying to cope with it. Ceea ce e ok cata vreme aduce un pic de detasare fata de subiect. Mda, asta se cheama ca vei avea nevoie de vreo colega pe la turcaleti sau pe unde vei merge in concediu. Poate te nimeresti cu cineva.

Mi-ar placea si mie sa fiu "nesimtita" ca sa nu sufar sau sa nu ma atinga unele vorbe, dar eu mai am mult de muncit in directia asta.

Sabina, exact asa imi spune si mama mea sa spun. Ea zice ca un astfel de raspuns dezarmeaza. Mie mi-e groaza insa sa nu starnesc invidie si, deci, energie negativa.

Mergi la inceput