Clubul "babelor" FIV-oase 29
Raspunsuri - Pagina 15
adrianaady spune:
Brigit felicitari pentru felul in care vorbesti despre bebelusii tai din burtica Recunosc ca persoanele care simt ca tine sunt o mare bucurie pt mine; Eu am o rezerva ovariana micuta, voi mai incerca anul asta prin fiv, si daca nu ne ajuta Dzeu si nu reusim, la anul apelam intai la ovocinte donate( sotul sta f bine).
Si de voi reusi, va fi copilul meu frumos si drag, il vom iubi si niciodata nu voi simti ca nu este bucatica din mine. Si nu, nu ii voi spune vreodata originea lui genetica, nu vad rostul
5ab1na spune:
mai dar pe aia cu: "am fost cu copilul la doctor si dintr-un foc s-au dus 3 milioane si jumatate!"
am venit acasa si i-am zis sotului: ma...colegul asta al meu...m-ar alunga de acasa daca i-as cere bani sa fac copii:))
Brigit spune:
Alex esti de coma
Bunica-miu saracu avea o vorba : doar de mama-sa e sigur, dar daca e în ograda lui, îi creste.
Acu saracu de ar fi trait ar fi fost socat sa afle ca nici de mama nu mai poti fi asa sigur.
Sabina, pai du-te la mare :soare, valuri frumos. Sau preferi muntele?
Mul#355;i dobitoci ...
Eu nici nu imi amintesc câte de-astea . Anul asta facem 9 ani de casatorie, va dati seama ca devenise problema în neam ca noi nu ne reproducem.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
MeAlex spune:
Nici eu nu imi cunosc vecinii, pe unii ii recunosc doar daca sunt aproape de scara blocului...daca ii vad intr-un magazin, nu ne salutam. Cred ca s-au obisnuit cu datul de semnaturi, au dat semnaturi cand a devenit sotul PFA, apoi cand am devenit eu...vor semna si pentru adoptie (daca va fi cazul).
Probabil ca daca nu voi putea tine nici sarcina urmatoare, ar veni propunerea cu mama purtatoare (de altfel, Albu a si adus ideea in discutie, doar ipotetic). Dar in Ro mi se pare chiar SF, cand ma gandesc la mama purtatoare, ideea adoptiei devine mult mai accesibila.
Am primit sfatul cu rugatul si mersul la biserica, si am raspuns sec: am fost si m-am rugat, nu am programul exact...evident ca mi s-a spus sa ma mai duc, imi explica acea persoana (un el) ca se duce in fiecare saptamana...eu cred ca de aici mi s-a tras, zau, ca nu merg saptamanal...
Sfaturi: sa ma rog, sa merg mai des la biserica, ca nu se stie cate pacate am, sa aprind lumanari...de parca faci contract cu Dumnezeu: stii? aprind si eu 10 lumanari aici, sa fie frumos, dar esti si tu de treaba si dai un bebelas, nu? Asa...apoi relaxare, sa nu ma mai gandesc, ca sunt obsedata si ca ar trebui sa adopt...ca multe fete au ramas cand au adoptat...de zici ca toti cunosc cel putin vreo 10 cupluri ce au adoptat.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
aadina spune:
mama purtatoare...prea greu, va dati seama cate complicatii, emotii pana te vezi cu copilul in brate, poate tot pe undeva prin strainatate , unde sunt reglementate legile
MeAlex spune:
Aadina, da, e f nesigura treaba aici. Imi amintesc de ce se discuta acum cateva saptamani...ce bine ar fi daca as gasi un copilas la usa...as zice ca am nascut acasa si sunt una din aia care nu face analize, e impotriva tratamentelor, dar accept sa ii faca lui un control.
Brigit spune:
Lara pai daca suntem systers
Ady, daca aveti gigei sanatosi aveti sanse. Noi am facut mar test si iesise rau.
Important e ca exista backup plan
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Brigit spune:
Alex problema e ca astia vor caracterizari de la vecini si colegi, nu semnaturi
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
MeAlex spune:
Stiu, Brigit. Le fac eu caracterizarile si ei doar semneaza, le explic in mare ce si cum (sau ii imbrobodesc)...banuiesc ca fff multi procedeaza asa. Colegi nu am, ca-s on my own.
balanta_tm spune:
of, fetelor!
eu de la straini nu mai am nici un fel de asteptari si efectiv mi se rupe de ceea ce zic si cred unii si altii. pai daca propria soacra, cand a aflat ca o sa avem gemeni, m-a sunat si mi-a zis: "vaaaaai, dar la ce te-ai inhamat!! sa vezi ce greu o sa iti fie!!!"
ca si cum, copiii sunt o povara, nu o bucurie (bine, ea a avut intotdeauna impresia ca daca nu ne-am fi luptat atata sa avem copii, ea ar fi fost centrul universului nostru, fii-su fiindu-i dator pe viata, ca l-a crescut singura de cand avea el 3 ani; dar ca a fost un copil exemplar de cuminte, destept, ca e pe picioarele lui dpdv financiar din anul 2 de facultate, astea nu le pune la socoteala...). ma rog, m-a marcat verbul "a inhama" folosit in acel context si m-am convins din nou ce fel de om este...
nici macar nu i-am spus sotului de acea conversatie, fiindca nu vreau sa ii pice si lui prost.