Clubul "babelor" FIV-oase 29
Raspunsuri - Pagina 14
5ab1na spune:
MeAlex ma corectez atunci. si spun asa: sa nu uitam ca avem nevoie de niste medicamente ca sa putem ramane insarcinate. si nu avem nevoie de compatimirea sau intelegerea celor din jur.
Brigit spune:
Aoleu, Sabinica, ai fost ffff haioasa.
Apropo de Fiv, intrebare f tare venita de la unul dintre amicii care stie ca poate face copii usor- asa s-a caracterizat el, va dati seama ce tembel !!!!
De unde stii ca iti pune embrionii tai ?
Va dati seama ca dupa asta ne-a parut rau ca am zis ca facem fiv
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
5ab1na spune:
lara draga mea ai dreptate. eu sunt leu.
legat de ADN, open-minded si adoptie n-am nici o limita. dar nu-mi cunosc puterile de a rezista pana la adoptie.
sotul nu vrea adoptie. cand i-am spus de cazuri ca al lui Brigit i-au sclipit ochisorii deci am acceptul pana acolo
Lara27 spune:
Alex, pen' ca okii mei sunt super frumosi, da?
sabi, hehehe, ce te-am mai "simtit" (acum trebuia emoticon care-si pupa muschii de pe brate)
to be continued..
5ab1na spune:
Brigit eu am mai spus: am primit sfaturi de la a lua Elevit si de a merge la mare!!! (de parca n-am fost domnule la mare niciodata si aveam nevoie de sfaturi de genul asta) pana la adoptie. am si raspuns sec: eu cred ca e gratuit sfatul asta dar eu l-as da cuiva doar dupa ce am adoptat eu!!! dar inteleg ca ai vrut sa fii amabila. nu te supara ca ti-am raspuns asa sec dar pana la adoptie mai este.
ca o paranteza:
eu n-am nimic impotriva adoptiei dar sa ma puna sa strang recomandari de pe scara blocului??? dar eu nici nu-mi cunosc vecinii domnilor. cum sa-i pun sa ma recomande pentru asa ceva???
MeAlex spune:
Lara, sunt frumosi ochii tai, dar mai vedem care gena e mai tare.
Sabi, multam, multam!
Brigit, pentru amicul respectiv: el e sigur ca sunt copiii lui?
le: m-au rezolvat cei de la Medlife, nu mai era nimeni de la materno-fetala, mi-a spus o asistenta ca trebuia sa le fac inainte de menstruatie (asta ii spusesem si eu), a ramas ca vorbim luni, sa vad cand ma pot programa, daca as putea pe 1 mai (daca lucreaza, acum nu stia). In functie de ce aflu luni, il sun pe Albu. Oricum, daca fac analizele si nu am rezultatul, iar Albu nu vrea histero fara rezultat, pierd banii de analize, nu sunt asa scumpe. Saaaaau...pot considera ca e un semn, si aman pentru luna viitoare.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
5ab1na spune:
pe aia cu: "mai roaga-te si tu" am spus-o? si pilda cu puterea rugaciunii
am venit acasa si mi-am intrebat sotul: se vede pe fata mea ca nu ma rog sau cum vine asta?
aadina spune:
Ca veni vorba de recomandari, mare prostie.
Aici Me Alex, s-ar putea sa ai o problema, Astia cer nu stiu cate recomandari pt atestat: job, vecini, etc...
(am inceput si eu sa citesc despre adoptie, dar, doar inceputul,ce acte trebuie pt atestat)
Lara27 spune:
Brigit,
what a dick
nimeni nu face copii foarte usor, ca nimeni nu-i face de unul singur..pai, amicul ala ce facea de era casa' cu mine??? ca nu era veci "usor" de facut copii..bine, pe de alta parte, eu n-as fi putut sa fiu maritata cu asa un tembel..
p.s.: da, da, da chiar vroiam sa adaug ca, biologic e (si) al tau, genetic doar, e foreign..ce mai, strangely, gandim, mereu, la fel si se pare si in acelasi timp..brainiaca lu' mama
to be continued..
5ab1na spune:
si poate ca va intrebati dar nu am uitat sa precizez un amanunt important: nu am dat niciodata detalii. aceste "sfaturi" au venit strict in conversatii de genul: dar voi? cand faceti un copil? moment in care eu raspund: ei...cand va veni momentul. atat!
si ce urmeaza...sa-ti vina sa iei zidul in brate nu alta