LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***420**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Sophiphi e simplu de recunoscut dupa descriere: e cel mai frumos copil din lume...uitati-va in jur si unde vedeti cel mai frumos copil din lume, e Sophiphi
Bun, am inceput cu o gluma, ca de as da doar indiciul asta, fiecare mama s-ar uita, pe buna dreptate, in propria ograda. Dar pentru mine chiar asa e, stiu ca unii pledeaza pentru "mentinerea obiectivitatii", "sa nu exageram", "sa nu dam coarne copilului" dar pentru mine asa e, cel mai frumos copil din lume, din clipa in care am vazut-o prima data, cu buzisoarele frumos conturate si fatzuca minuscula, infasurata in clasicul stil "sarmalutza".
Intotdeauna am fost increzatoare ca voi avea un copilas frumos si destept, dar nici in cele mai indraznete vise n-am visat chiar la asa ceva, pentru mine e "breath taking" din toate punctele de vedere. Cateodata imi tzasnesc lacrimile de bucurie doar uitandu-ma la ea si cateodata simt ca mi se taie respiratia si ma prabushesc intr-un hau cand imi trece razant prin minte gandul ca i s-ar putea intampla ceva...
Sophiphi a avut mai multe faze si in fiecare a fost la fel de adorabila:
- bebelusul fara colici, scumpic, precoce-dintzos, linistit, langa care puteam citi romane-ntregi in timp ce el zdranganea o jucarie si din cand in cand ne priveam adanc in ochi si ne zambeam a "ce bine ca suntem una langa alta, in rest nu conteaza nimic";
- toddlerul precaut, care nu s-a pornit in 2 labutze pana nu a fost sigur-sigur pe el; gagalicea care fugea prin casa dar in dreptul fiecarui prag se oprea foarte serioasa, il trecea inceeeet, cu mare atentie, ca pe cine stie ce obstacol si apoi isi relua goana;
- papushica dragalasa care se lasa imbracata cum vroia mamica sa, copilul de pus in revista dar care stia ca are voie s-o porneasca in 4 labe prin parc si daca e imbracata in rochitze "spuma laptelui";
- acum e un fetitzoi cu parul valvoi, in jeansi, apriga, avantata, la fel de dulce ca intotdeauna.
Sophiphi e o bucalata, saten-blondutza, ochi albastri, buzisoare frumos conturate, gene lungi, manutze dolofane, cel mai fin nasuc, zambet shagalnic, privire irezistibila, piele perfecta, ras molipsitor. E hotarata (taaaur), indrazneatza (dar nu inconstienta:)), increzatoare in sine dar timida si rezervata cu necunoscutii...in primele minute, depinde cat ii ia cuiva sa-i cada cu tronc. Stie ce vrea si stie sa se faca inteleasa si ascultata chiar si fara sa vorbeasca. E expresiva, memoria ei ne uimeste, e actrita si dansatoare si uneori si pictoritza:). Suge in timp ce se joaca pe i-phone si ma gandesc ca poate asa va invatza si pentru teze:))). E asa de desteapta incat noi, parintii ei, zicem ca ne-a intrecut in IQ (pe ambii, insumat:)) cam de cand avea 6 luni...si nici noi nu suntem niste prosti:))
Nu ne putem satura sa-i auzim cuvintele inventate, rasul in cascade, sa vedem cate mutritze poate sa faca, sa asistam la toate spectacolele pe care le improvizeaza, mima, panto-mima...sa ne distram de maniile ei care ne-o fac si mai interesanta si ne fac sa o adoram mai mult pentru unicitatea ei...sa fim impreuna, pur si simplu.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

frumos-supeeeeeerb -mi-au dat lacrimilebv Ilinca-mama de Sophiphi

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilinca,

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata la pranz!!!

Am admirat si eu pozele Olgai (care nu stiu de unde mai vrea sa dea 10 kg ca arata titi rau), familie frumoasa, copii frumosi, parinti frumosi, aranjamente faine, cadouri si tortul super, mi-e drag tare de voi ca emanati tare multa caldura si voie buna

La noi ploua in continuu m-am saturat de vremea asta ca de mere acre si statul in casa ne termina, azi cred ca preiau modelul Novusian si iesim si noi la plimbare prin ploaie un pic, macar sa-si faca pofta de sarit prin balti

Cu intalnirea si eu sunt tot pe la 70%, vrem tare mult sa venim dar avem doua zile de nastere a unor pici in weekendul respectiv, sa vad cum ma invart sa le fentez, una as rezolva-o la gradi vineri dimineata si a doua inca sper sa o faca duminica dupaamiaza ca sa reusim sa ajungem si noi cateva ore Sun azi sa aflu ca sa dau un raspuns sigur . In primul weekend din iunie noi nu putem.

Ilinca, frumos ai descris minunea ta

tema asta nu o ratez nici eu



Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Incerc sa raspund si eu Temei alese:
Radu este un baiat foarte ambitios, incapatanat, nu renunta deloc la ideile lui, decat dupa ce se lamureste singur. Are o privire smechera. Ochisorii lui negri in totalitate de la nastere pot "comunica" de 1000 de ori mai bine decat cuvintele rostite. Am ajuns sa il cunosc dintr-o privire. O descriere succinta a fizicului este : 98 cm, 16 kg, tenul mai inchis, ochii negri, parul putin carliontat.
Are doua semne distincte : pe manuta stanga are o pata in forma de inimioara, iar pe pulpa din spate tot un semn in forma literei M.
Are strungareata sus si jos, ii lipsesc incisivii laterali.
Nu ii place sa ii tai unchiutele de la picioare decat daca se rup si in deranjeaza.
Mancarea preferata: Ardei umplut cu iaurt. Desertul preferat ca de altfel singurul consumat pana la 3 ani « pacinta cu mele ». Adora sa savureze miericica cu degetelul aratator, zicand ca este un mic pui de urs.
Este un copil cu foarte multa energie, prefera sa isi parcheze masinile,sa le sepele si sa le repare, cunoaste toate marcile de masini, il pasioneaza gandaceii, mai toate insectele. Adoarme in fiecare seara cu o poveste si nu ii lipseste cearceaful cu HIPO. Atunci cand il spal imi spune sa il arunc la gunoi caci miroase a detergent, apoi mi-l da sa ma invelesc eu cu el sa aiba mirosul meu.
Nu a renuntat inca la biberon.
Nu este pupacios, ma lasa sa il pup dar cand il rog sa ne pupe intinde obrajorul. Aseara pentru prima data a zis Tati te iubesc !!!
Ii place google earth, planetele si studiaza hartile, muntii, ariile protejate si lacurile.
Cam asa este RADU.
Chato sunt de acord cu locatia propusa de tine. LA snagov stiu ca este chiar si un complex de agrement in 2007 era o locatie posibila pentru nunta noastra.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Despre intalneala:

- noi, in principiu, cred ca sunt liberi in orice wk din mai, iunie pica pt ca da vero la liceu, iar aprilie pt mine inseamna cam frigut si nu stat pe iarba... Deci mai.

- locatie, snagov suna bine, insa doar pt bucuresteni, eu ma gandesc la altceva, sa fie cam un 3-3,5 ore pt pisik, si pt restul asa si asa, deci undeva in zona valcea?

- dc olisoara are botez pe 18-19 mai, sa luam in calcul si 27?

Nu am retinut chiar toate obstacolele de la toti, dar parca 27 nu era denied? mai citesc in urma sa scriu pe caiet si revin :)


Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Floricica mea de primavara este o zambila cu mireasma suava, puternica, plina de seva si energie.
A ajuns in lumea mea ca sa ii dea un alt sens, sa ma invete ce inseamna viata din alt punct de vedere, mai instinctiv, mai intuitiv, mai NATURAL, mai profund.
Ea m-a invatat mai mult decit orice carte de psihologie, de filosofie, ea a fost mereu motorul pe drumul nostru impreuna si eu am fost mereu linga ea s-o calauzesc, sa o feresc de "rateuri", sa o ghidez cu tact spre ceea ce si-a dorit.
Izia este, a fost si va fi o oda a copilului model, a copilului pe care nu mi l-am imaginat niciodata ca ar putea fi ... a copilului perfect.
Cind se uita sagalnica in ochii tai, interlocutor, esti gata sa ii dai pe bunul dumnezeu numai sa opresti acea privire asupra ta, este numai bucurie si sclipire de malitiozitate care induce fericire.
Este de statura inaltuta pentru virsta ei, un copil zdravan, care face gimnastica din proprie initiativa, danseaza, iubeste glumele si e pusa pe sotii.
Parul ii sta bine strins in trei codite, ca ale Mihaelei, dar care nu rezista mult vijeliei
Ochii ii sint mari, culoarea castanei coapte, cu gene negre nesfirsit de lungi.
Gurita e o floare umeda pe care o imparte cu darnicie
Talia a inceput sa i se subtieze si din coconul de alta data iese crisalida care incet-incet invata sa zboare.
Itotdeauna am zis ca ea va fi un geniu, dar daca ma gindesc mai bine nu as vrea decit sa fie ea insasi, implinita si mindra.
Ii place mult sa deseneze/coloreze/picteze, sa scrie litere faurite de ea, sa inoveze.
Cinta cu placere si are voce frumoasa, are si ureche muzicala, mai tirziu va merge si la muzica.
Este plina de energie si de vointa, este incapatinata cind trebuie sa obtina ceva si nu se plictiseste repede cind acel ceva o intereseaza, poate sta 2-3 ore lipita de foile ei de desen.
Copilul minune este al meu, e Izia noastra cea dulce


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Nu am retinut chiar toate obstacolele de la toti, dar parca 27 nu era denied? mai citesc in urma sa scriu pe caiet si revin :)



Atunci nu putem noi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

- parca nu am gasit denied pt wk 27 mai, so, ce ziceti? sau e prea tarziu pt chato? voi cat stati? stiu ca era inn plan sa fiti la sibiu in 11-13, dar dupa ce va intoarceti din sibiu, cat mai stati in valcea?

- siiiii, o alta idee: daca facem intalneala in zile lucratoare, gen joi-sambata? stiu ca asta inseamna 2 zile de co, sau 1,5, dar, eu personal, mi-ar face placere sa le consum asa, cu voi. Pe mine mereu m-a atras ideea sa "fug de la servci" , dar pe voi?

So?

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ilinca, Chatonel, m-ati dat gata cu descrierile voastre, sunt wwwowww ca si fetele voastre care cu siguranta au cu cine semana !! Felicitari

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)


Mergi la inceput